Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
misticgirl spune:
Buna ziua, burtici!
Iata-ne si pe noi dupa cateva zile de chiul de pe forum. Nu am reusit sa recuperez tot ce ati scris, mai am un capitol si jumatate. Noi suntem bine, in afara faptului ca am primit rezulatatele la analize si mi-a iesit ceva in neregula cu mycoplasma, pt care mi-a dat AZITROX (1 pe zi si eu si sotul). Sper sa nu-l afecteze pe bb; din ce m-am documentat pe net, se pare ca nu este toxic.
Am fost ieri la control, fara eco. Colul este inchis, lung, sarcina dezvoltata normal din ce simte dr la examenul gineco. Luni fac o eco la Municipal, apoi la inceputul lui iulie ma programez pt eco morfologica de trim 2. Ma voi programa tot la POLISANO, dar la dr Adriana Klein, recomandata de medicul meu. El imi spusese de Euromed, dar tare neseriosi mi se par, plus ca tipa care raspunde la telefonul pt programari nu pare foarte politicoasa, ba chiar te repede daca intrebi mai multe. Imi facusem programare pt 1 iulie si cand am intrebat de CD, mi-a spus pe un tot deranjat ca trebuie sa cer inainte si ca va avea doar imagini, nu video.La fel cand am intrebat de pret:"390, mai doriti ceva?" ![]()
I-am spus multumesc, dar cu siguranta nu ma duc la eco acolo!!!
Sun maine la POLISANO sa ma programez, ca astazi nu aveau programul doamnei dr pentru luna iulie.
Claudia
17+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
ral_eli spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana_Mami
Hi hi , ce funny suna "bafta" ...dar chiar e nevoie.... ca de vreo 2 luni stam pe bara si mi-e si frica sa nu o deranjam pe bebita! |
si noi de frica sa nu deranjam bebele am stat pe bara aproape decand ni s-a confirmat sarcina dar au inceput hormonii sa zburde in mine si i-am cerut sotului sa treaca peste blocajului psihic. dar a fost haios rau de tot , parca eram 2 adolescenti
15+
MSymo spune:
Daca-i vorba de deranjat sa va povestesc eu: in loc sa ma relaxez ca slava cerului mi-a explicat dr ca nu se intampla nimic cu bebe, el e in garsoniera lui, n-are treaba eu tot timpul facem: stai, nu te lasa, nu ma apasa, nu ma impinge, mai usor....
! Iar bietul barbat (apropo cred ca a fost un calvar pt el sa ma auda vociferand la fiecare miscare) la sfarsit zice: gata, Diana, gata, am terminat treaba! ![]()
Symo
20+
Diana
Ioana_Mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Daca-i vorba de deranjat sa va povestesc eu: in loc sa ma relaxez ca slava cerului mi-a explicat dr ca nu se intampla nimic cu bebe, el e in garsoniera lui, n-are treaba eu tot timpul facem: stai, nu te lasa, nu ma apasa, nu ma impinge, mai usor.... Symo 20+ Diana |

oi vedea eu diseara cum ne descurcam !
Fericita
18+
misticgirl spune:
Ahhh, am uitat sa va spun ca marti am fost rcita rau
. M-a luat luni seara durerea de gat, apoi marti dimineata m-am trezit cu durere in gat, ma dureau muschii de la picioare si pe la 11:30 m-a luat si durerea de cap. Am umblat cu treaba dimineata, apoi la serviciu mi-am dat seama ca fiecare pas pe care il faceam era un chin (simteam in tample o durere...). La 13:30 am plecat acasa si m-am bagat in pat, am baut numai fresh de lamai si portocale cu miere si am mancat pepene si capsune. Ieri m-am simtit mai bine, tinand cont de faptul ca m-am incapatanat sa nu iau medicamente.
Astazi nu ma mai doare gatul, dar am tuse seaca (ca si cum am o frimitura in caile respiratorii). Ma tratez cu fresh-uri de lamaie, portocala si miere.
Claudia
17+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
misticgirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MSymo Daca-i vorba de deranjat sa va povestesc eu: in loc sa ma relaxez ca slava cerului mi-a explicat dr ca nu se intampla nimic cu bebe, el e in garsoniera lui, n-are treaba eu tot timpul facem: stai, nu te lasa, nu ma apasa, nu ma impinge, mai usor.... Symo 20+ Diana |

Saracii barbati chiar trec prin momente dificile cu noi, mai ales ca majoritatea sunt sensibili la vociferarile noastre. Eu, din fericire, nu am griji cu
, mi-a spus dr ca sarcina e OK si mai stiu si de la prima sarcina. Dar asta nu inseamna ca am un chef nebun, ba din contra, daca ar fi dupa mine, o data la 2-3 saptamani ar fi super Claudia
17+
si
Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl
amelia_ilie spune:
Misticgirl si eu am avut la inceput o raceala in gat si m-am tratat cu paragrippe. E homeopat, si doctora mi-a zis ca e OK, il pot lua (se sug cate 2 pastilute odata, de cateva ori pe zi) si mi-a trecut in 2-3 zile, ca niciodata in viata mea. O raceala ma tinea inainte vreo 10-14 zile cel putin.
12+
matiz spune:
eu la raceliin gat iau Proposept si muuultavitamina ce iar cand ma culc imi aplic o compresa cu bitter suedez pe gat si adoua zi sunt fresh.mai rau e cand racesc la plamani ca acum ca a trebuit sa iau ampicilina.
aaa si la mine tot albastru e carucioruam uitat sa va spun. va pupam.
Iza,mami lui Mati 
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo
pozele noastre
ramonik1986 spune:
Buna tuturor mamicilor! Scuze ca nu am mai intrat, dar am facut cununia civila si am fost in pregatiri. Ieri am fost si eu la eco si pana acum totul e bine: are bebe 120 grame si tot baietel 100% asa a spus doctotrul. M-am programat si la morfofetala la 24 saptamani, pana atunci o sa mi se para o vesnicie..
Am si eu o rugaminte catre o mamica care are parola de la forum sa imi treaca si mie caruciorul albastru!
Pupici si multa sanatate! Sa auzim numai vesti bune atat de mamici cat si de bebici!
16+ 
cor-cora spune:
Sugubina-felicitari pentru cele doua pufici

Celesta-felicitari pentru fetiza

Sashenka-te asteptam cu vesti .