Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
sugubina spune:
cor-cora merci!
Incet incet ma obisnuiesc cu idea. O sa fie bine si asa.
Ma cam ia somnu de dupamasa..Bine ca am ajuns acas. Ca de trei zile ba cu piata, ba cu ecografii nu m-am mai patucinizat deloc!
Voi ce ati mai papat azi?
sugubina
+14
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cor-cora Sugubina-felicitari pentru cele doua pufici ![]() ![]() ![]() Celesta-felicitari pentru fetiza ![]() ![]() ![]() Sashenka-te asteptam cu vesti . |
Buna Burtici,
Sugubina-felicitari pentru cele doua fetite! MA bucur mult pt voi!

Celesta- maxime felicitari pentru fetita
Sa fie sanatoasa!
Maritza - si eu am avut o scurgere cu putin sange, care apoi s-a mentinut maronie pe parcursul zilei, si a fost in aceeasi conjunctura, cand mi-a recoltat secretie. Nu stiu dc e motiv sa te sperii, daca nu s-a oprit e bine sa suni ASAP dr sa verifici ca totul e in regula!
Apropo de secretie, ca tot s-a discutat azi, mi-am luat si eu rezultatul, si am o candida usoara
, de cateva zile chiar nu mi-a dat deloc batai de cap, ca fac spalaturi externe cu lactaid in fiecare zi, si folosesc servetele intime din aceeasi marca constant. Dr mi-a dat Gynofort crema, aplicare o sg data si timp de 3 zile sa nu mai pun nimic, nici utrogestan. In acelasi timp, mi-a zis ca dc nu imi da batai de cap, sa nu folosesc inca tratamentul, alegerea mea...acum nu stiu exact ce sa fac, sa scap de ea sau sa astept sa reapara simptomele...
Of, greu sa fii pusa in situatii in care trebuie sa raspunzi singur...
Va pup pe toate si o zi mai racoroasa sa aveti!

Madalina
15+
cor-cora spune:
Sugubina-eu am papat o ciorbitza de pui acrita cu bors , friptura de curcan la tava cu sos rosu si multe dulciuri.
Trebuie sa fac cumva sa renunt la dulciuri
A m incercat cu fructe,dar nu merge ,bag ce bag fructe dupa care o iau si pe dulciuri si le amestesc de nu mai stiu de mine
beatrice75 spune:
Azi chiar n-am avut pofta de mancare, la fel si ieri. Pana acum, cel putin, doar niste pepene, piersici si putina placinta.
17+

Mami de baiat
sugubina spune:
cor-cora merci!
Incet incet ma obisnuiesc cu idea. O sa fie bine si asa.
Ma cam ia somnu de dupamasa..Bine ca am ajuns acas. Ca de trei zile ba cu piata, ba cu ecografii nu m-am mai patucinizat deloc!
sugubina
+14
ana_o spune:
Ce mancare, pe caldura asta intra numai apa si fructele. Sincer, abia astept sa plecam maine la mare. Totusi, raman constanta pe cartofi noi, prajiti, cu ceva carne(de care se gaseste prin frigider
) si salata de vara! Plus pepene rosu, nelipsit.
Misticgirl, felicitari pentru confirmarea de albastru!
Sashenka, te asteptam cu vestile de la echo!
Cam pustiu pe forum, nu? Le mai vizitez pe delfinoaice putin, ca-mi plac tare discutiile de acolo!![]()

By the way, Gabriella iar ne-a parasit?
Ana
19
Joy21 spune:

Sper ca nu ne-ati uitat de tot. E tare greu fara Internet, sper sa se milostiveasca RCSul de noi saptamana viitoare.
Felicitari fetelor care au fost la eco
Miruna, am citit ca te tine in suspans colul
Cu repaus la pat va fi bine, sper doar ca ai pe cineva se te ajute cu treburile casei 
Evaaaa, fusei la eco? Spune-ne cum a fost. De incuscreala nu te-am uitat, nici vorba
Acum sa vedem si ce minuni ne-a pregatit DD. Eu am eco abia pe 21, dar sunt rabdatoare

Victoria, mami de
Anna Sofia,
17+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
Joy21 spune:
| Citat: |
![]() Cam pustiu pe forum, nu? Le mai vizitez pe delfinoaice putin, ca-mi plac tare discutiile de acolo! ![]() By the way, Gabriella iar ne-a parasit? Ana 19![]() |
Da, si eu mai intru pe la ele, mi-s dragi, asa, cu gemenasi multi
Victoria, mami de
Anna Sofia,
17+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
sugubina spune:
Cora cioorba ce bun. Si eu azi am bagat la serv o salata cu ciapa facuta de mine si rosii,ardei , veti..Si acas ciorba facuta de Pufi Pufescu cu bors. Excelenta...
sugubina
+14