Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
vmadelain spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sugubina vmadelain tu mai iei utrogestan la 15 saptamani? Cate pe zi? sugubina +14 |
Sugubina, dr meu a considerat ca trebuie sa continui cu utrogestan pana la sapt 21, eu am niste probleme medicale complicate si grave, si a zis ca mai bine iau ca masura de siguranta! Mi-a zis sa iau in continuare, 1 dim si 1 seara! Ce-i drept cateodata pe cel de dimineata mai uit sa pun!
Pup!

Madalina
15+
douradoudou spune:
btw of
..eu nu ca am chef:am chef mereuuuuuu.
..saracul sot e putin cam obosit nici la sport dimineata nu se mai duce
..la mine sarcina a mers bine de la inceput deci nu am avut restrictii.
fetele care se duc la echo va asteptam cu vesti bune
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
17+ cu
beatrice75 spune:
Asa am citit si eu in cartulii:unele au un chef nebun, mai rau ca inainte, la altele le piere cheful de cichi-cichi.![]()
17+

Mami de baiat
EvaF spune:
| citat din mesajul lui Joy21 Evaaaa, fusei la eco? Spune-ne cum a fost. De incuscreala nu te-am uitat, nici vorba ![]() Victoria, mami de Anna Sofia, 17+ cu inimioaraSofia, 1 an si 8 luni "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Fusei, Joy
, pliul nucal perfect 1mm. Bebe are in continuare un avans, adca dupa UM ieri aveam 10 s si 6 zile, ecografic 11 saptamani si 5 zile.E prea devreme sa stim sexul dar de incuscrit ne incuscrim noi cumva...
Cum e noua casuta? Tot in aceeasi zona stati?
| Asa am citit si eu in cartulii:unele au un chef nebun, mai rau ca inainte, la altele le piere cheful de cichi-cichi. |
Confirm si eu ...nu conteaza din ce categorie fac parte eu dar asa e, si dusa pana la extrem
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum
cu a doua minune (30.12. 2010)
celesta spune:
Multumesc la toate fetele pt felicitari!
Sugubina, felicitari la dublu pt fetite ![]()
Apropo
, eu nu am deloc chef, cred ca vine de la psihic, teama ca ar putea fi afectata cumva bebelina, desi rational stiu ca nu e pericol...
18+ 
sashenka_h spune:
ei bine m-am intors 
![]()
![]()

dupa cum se vede sunt plina de nervi, dupa ce am asteptat 2 ore si jumatate ptr ca au avut probleme cu curentul, nu mergea aerul conditionat si am fost fleasca si niste stari de lesin de mori....am zis lasa ca il vad pe bebe...ei bine nu as putea spune asta 
. mi-a facut o ecografie care nu cred ca a durat mai mult de 7-8 min si nu mi-a spus nimic decat ca este bine
. L-am intrebat daca tot baiat este si a spus ca nu poate sa se pronunte cu exactitate si ca imi spune la morfologia de trim 2, dar asa crede numai ca el masura ceva la cap
, probabil a crezut ca nu vad monitorul si mi-a mai luat si 600 ron 

vreau sa ma mai duc la medlife (acolo am asigurare) sa mai fac o eco...imi puteti recomanda si mie pe cineva??? va rog frumos ca sunt disperata 

Mami Andreea
16sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sugubina spune:
Fetele stiu ca se scria mai de mult pe forum despre asezarea placentei: daca e posterioara se vor simti bebeii mai devreme? sau invers..ca am uitat.HelP!
sugubina
+14
sashenka_h spune:
am fost la anais si chiar nu stiu ce eco a a fost aia, nici macar nu mi-a scriscate batai cardiace are pe minut
Mami Andreea
16sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)

Anna Sofia