Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Am observat ceva suspect la sanii mei. Rog mamicile cu experienta sa-mi raspunda. Ce sunt micile "gaurele" din areolele mamare?! Cum e f clad, ziua stau dezbracata. Cand e sanul putin intarit, atunci se observa bine micile gaurele...care pana acum n-au fost. Adica, e normal? Sunt paranoica?

Ana
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Ana eu nu sufur cand raman singura. ma bucur de momentele mele de singuratate, doar sa nu fie prea lungi (o sapt merge); prin antura serviciului sotzul pleaca mereu in delegatii dar mai mult de 5 zile nu a fost plecat. a avut anul trecut un proiect greu pe la dej , unde pleca lunea si si intorcea vinerea. asa a tinut-o vreo 2 luni , atunci chiar sufeream

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

Buna ziua,
Am o intrebare la cele mai "inaintate". Azi am eco de 13 saptamani se morfologie fetala si baietelul meu ar vrea sa intre si el (are 10 ani. Este ecografie abdominala sau edovaginala?

Liana

13+

Pe burta iti face.

sugubina +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

si eu am o intrebare pt burticile cu experienta: gasesc cateodata pe sfarc niste "depuneri" (nu prea stiu cum sa le numesc) albe si uscate... oare ce o fii?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

ral_eli, sunset, voi nu suferiti daca ramaneti singure? Eu am o problema, care ori e de la sarcina ori iubirea mea a crescut prea mult, nu pot fara el deloc. Aseara a iesit in oras si nu m-a anuntat, o intalnire business, scurta, dar atat de mult m-a suparat(nu m-am aratat pe cat am fost) si chiar nu ma impac cu ideea de a petrece un weekend singura. Sunt nebuna? Ma tratez?!

Ana
19

ba daaaaaaaa si eu sunt la fel...am zis ca sunt defecta eu pt ca asa eram si inainte sa raman ....mie nu-mi place sa stau fara el...dar l-au chemat ai lui sa ii ajute la tara unde mie nu-mi place deloc ...asa ca ma mut la mama in weekend ca macar sa nu stau singura

Doamne ai grija si de noi 16+

Mergi la inceput

Aaa, ral_eli si eu gasesc chestii din alea pe sfarc! Astept si eu raspuns, ca tine!(deci nu sunt paranoica, e real)

Ana
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

si eu am o intrebare pt burticile cu experienta: gasesc cateodata pe sfarc niste "depuneri" (nu prea stiu cum sa le numesc) albe si uscate... oare ce o fii?

15+

din alea am si eu

Doamne ai grija si de noi 16+

Mergi la inceput

urmeaza captitol noi, cu numarul 50! (nu-l fac eu, n-am invatat, probabil tot draga de Doura, ca Miruna si Allexxia nu sunt inca active...)
Doura, cand vii in iulie, iau laptopul cu mine si ma inveti live cum sa-l fac, asa n-o sa ma mai simt aiurea de fiecare data cand trebuie sa faca cineva capitol nou si eu suNt prima care zice "nu stiu".

Ana
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

Buna ziua,
Am o intrebare la cele mai "inaintate". Azi am eco de 13 saptamani se morfologie fetala si baietelul meu ar vrea sa intre si el (are 10 ani. Este ecografie abdominala sau edovaginala?

Liana

13+

in general este abdominala. nu prea se justifica transvaginala, bb e deja suficient de mare.

Mami de (28.10.2008) si bb2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

si eu am!!

18+

Mergi la inceput