Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

am si eu chesti asa cam iesite in afara pe sfarcuri, nu gauri, protuberante.. Se dezvolta glandele mamare.

Apropo de sot plecat: al meu mai are delegatii de cateva zile. In ultimu timp nu a mai avut, e totul ok. Inainte sufeream asa cand ramaneam singura. Acum am inceput sa imi placa my alone time. Stau la calc cat vreau, ma intind in tooot patu..citesc. E liniste. Si manc ce vreau Nu tre sa gatim..

sugubina +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

pai prin gaurelele alea se poate intampla sa curga lapte cand va veni laptele. la mine erau vreo 2 gaurele din alea care scoteau lapte . mai multe nu stiu sa va zic despre ele dar sunt perfect normale oricum.

Mami de (28.10.2008) si bb2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

doura stiu ca are mereu probleme cu netul si dc nu poate ea sa faca capitol scriem si noi in continuare pana ne-o opri careva
fetelor care aveti parola la userul comun, il vreau si io ca sa incerc sa fac capitol

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

ral_eli, sunset, voi nu suferiti daca ramaneti singure? Eu am o problema, care ori e de la sarcina ori iubirea mea a crescut prea mult, nu pot fara el deloc. Aseara a iesit in oras si nu m-a anuntat, o intalnire business, scurta, dar atat de mult m-a suparat(nu m-am aratat pe cat am fost) si chiar nu ma impac cu ideea de a petrece un weekend singura. Sunt nebuna? Ma tratez?!

Ana
19

Buna Burtici,

Tzuky Fetele care au dat un sfat pana acum au cam zis totul, si eu sunt de parere ca trebuie sa astepti putin,sa-l lasi sa se acomodeze cu ideea de a avea un al patrulea copil, poate momentan se simte coplesit! Dar cat de curand ar trebui sa-l provoci la o discutie, si sa-i comunici ca acest copil este important pt tine, si pt el, doar 1 an v-ati chinuit impreuna! Este important sa fie si el in viata acestui copil, si-a asumat acest lucru si trebuie sa se poarte responsabil!

Ana_O Eu una apreciez cateodata putina singuratate, imi place sa stau sa ma gandesc la mine si sa fac lucruri doar pt mine! Insa, pt o durata ft scurta de timp. La mine situatia e ft trista, caci sotul este plecat in delegatie in India pt o luna jumatate (a trecut decat o saptamana), si sufar cumplit din cauza asta...si mai ales ca o sa rateze prima simtire a lui bebilica. Noroc ca am prieteni si s-au oferit sa stea cu mine, ca am avut per astea de rau si mi-e frica sa stau singura acasa...si vin pe rand sa aiba grija de mine, inclusiv soacra. Deci, atunci cand iubi e prins cu munca, ca deh, banii trebuie sa-i facem, cheama cate o prietena, stati la palavre si asa nu se simte nici el ingradit.

Sashenka Legat de Medlife, nu mai stiu cine mentiona, scuze am uitat, trebuie sa verifici inainte unde anume este programata echografia. Si eu am asigurare full, Executive, insa dc echo sau serviciile la care apelezi tin de Memorial Life grivita- Maternitate o sa ai doar un discount de 10%.

Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna si racoroasa!

Madalina15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sta putin ca fac eu..asteptati catea minute plz

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

doura ai inceput deja? ca vroiam sa incerc si io, pt prima data...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

am si eu chesti asa cam iesite in afara pe sfarcuri, nu gauri, protuberante.. Se dezvolta glandele mamare.

Apropo de sot plecat: al meu mai are delegatii de cateva zile. In ultimu timp nu a mai avut, e totul ok. Inainte sufeream asa cand ramaneam singura. Acum am inceput sa imi placa my alone time. Stau la calc cat vreau, ma intind in tooot patu..citesc. E liniste. Si manc ce vreau Nu tre sa gatim..

sugubina +14

sincer si sortul meu pleaca in delegatii cateva zile, cel putin o data pe luna si eu sunt cea mai fericita....nu fac mancare, nu fac curat si mai ales sunt stapana si pe calc si pe televizor....doamne ce bine este singurica asa pt 2-3 zile nu mai mult ca dupa aceea mi se face prea dor de el.....chiar nu am mai plecat de mult in delegatie ia sa il intreb cand este urmatoarea

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

CAPITOLUL 50

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

pai prin gaurelele alea se poate intampla sa curga lapte cand va veni laptele. la mine erau vreo 2 gaurele din alea care scoteau lapte . mai multe nu stiu sa va zic despre ele dar sunt perfect normale oricum.

Mami de (28.10.2008) si bb2 17+

laptele nu curge prin sfarc? prin gaurile din areola? Sunt cam pe dinafara invatati-ma

sugubina +14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Tzuki, si eu sustin ceea ce s-a scris mai sus. Iar din experienta proprie pot sa spun ca la noi a functionat, acum 3 ani cand iubi al meu vroia LIBERTATE,metoda indiferentei. Stii ce-i aia veselie, nepasare???? Asta il "scoate din minti" si e foarte posibil sa revina la ganduri mai bune alaturi de tine, fiindca esti vesela, radiezi de bucurie ca ai un bebe mic ce creste, nu esti inca o "piesa" care ii strica jocul. Al meu s-a racorit o luna jumate, timp in care si-a mutat totul la ma'sa, iar eu nu i-am dat un telefon, dar nici macar unul, l-am lasat sa rumege situatia si in toata perioada aceea il mai apuca dorul de mine si venea cate o seara, tarziu in noapte, iar dimineata pleca si disparea un timp. Suferinta nu o pot descrie, dar in felul meu am luptat cu mine si am reusit! Nu-i dadeam explicatii, nu-i ceream nimic, imi vedeam de viata mea si incercam ca atunci cand ma vede sa nu fiu o povara plangacioasa, care se milogeste, care pune intrebari etc, eram vesela si fericita de clipa respectiva. Dupa o luna jumate a venit cu coada intre picioare ca nu poate trai fara mine (si eram impreuna de 5 ani)! Deci....se poate, dar barbatii sunt ciudati uneori, percuteaza mai greu. Asa ca mobilizeaza-te, schimba coafura,stilul vestimentar, si zambetul pe buze! Noi suntem langa tine!
Ana, eu sunt singura destul de des, dar m-am obisnuit si nu mai fac din asta o tragedie! Aseara a plecat la Beirut (si nu m-am putut strecura sa ajung la Doura) si vine duminica noaptea, iar eu deja am program pt weekend: menaj, citit, shopping, vopsit parul, facut manichiura si relax.
Fetita aseara s-a agitat de mama focului, o fi simtit ca a plecat tati, mi-a dat un pumn sau piciorus sub buric de-am tresarit si uite asa a tinut-o vreo 2 ore! Tare mi-e drag de ea cand face nazbatii din astea, o iubesc de nu mai pot!

Symo 20+ Diana

Mergi la inceput