Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Tzuky
are dreptate ana: credinta in DD te va ajuta ssa treci peste hopul asta, El va aranja lucrurile in asa fel sa fie bine pentru tine si bebe. Stiu ca trebuie sa fie greu in situatia si intr-o tara straina e cu atat mai greu, dar trebuie sa lupti pt bebe. Nu-l agasa pe sot , fii la fel ca inainte, poate mai zambitoare si relaxata si o sa-si revina

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Dragele mele, copilul meu e din ce in ce mai activ! Nu stiu de ce se spune ca el e treaz doar 2 ore/zi, ca eu ii simt pumnii s piciorusele de n ori. Azi dimineata la 9 mi-a dat trezirea, pumni-picioare! L-a simtit si tati, plus ca statea intr-o pozitie tare ciudata! Ca sa nu mai spun ca aseara dupa ce am crezut ca s-a linistit, am mai stat inca o ora la miscare de seara...acelasi program, plus discutii cu tati... Eu inca n-am inceput sa discut cu el, o fac doar la nivel telepatic, pentru ca nu am certitidinea ca ma aude. Nu sunt genul care adora discutiile de una singura, de aceea vreau sa fiu absolut convinsa ca bebe ma aude si stie ca-i vorbesc.
Inca o intrebare, ca m-am tot uitat la mamicile de mai-iunie si iulie august... oare cine va naste prima, la noi? Deci mi se pare atat de departe acel moment si parca vad cum avem si noi la semnatura AMR...... au, ce frumos, ca abia astept si clipele alea!
Buna dimi pentru toata lumea! Am luat micul dejun, fulgi cu lapte si fructe, dupa... doar piersici azi, ca mi-a fost lene sa cobor dupa pepene.

Ana
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna ziua,
Am o intrebare la cele mai "inaintate". Azi am eco de 13 saptamani se morfologie fetala si baietelul meu ar vrea sa intre si el (are 10 ani. Este ecografie abdominala sau edovaginala?

Liana

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sunset_zuzi si eu sunt singura in wk asta: al meu e plecat in "tabara" la un mini campionat de fotbal intre colegii de la firma.
dar m-a lasat cu frigiderul plin, a cumparat ieri pepene rosu, branzica de oaie si rosii multe. asa incat dau party cu bebe si raman stapana pe telecomanda un wk intreg!

15+

Mergi la inceput

Liana, mie la 13 sapt mi-a facut ultima transvaginala. Dar il poti lua cu tine pe baietel si poti intreba dr, pentru ca difera de la medic la medic. Daca nu se poate, copilul te poate astepta in sala, nu? Unde merg eu, la cabinet, au 2 monitoare, unul unde te consulta pe tine si altul dupa paravan, unde poate vedea alt membru al familiei ce se intampla la masuratori etc, imaginile cu bebe, in principiu. Poate si medicul tau are la fel si atunci baietelul poate sta dupa paravan si poate vedea pe monitor tot ce vezi si tu. Oricum, la 18 saptamani o sa puteti intra sigur impreuna!

Ana
19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

liliana, este abdominala. se fac multe masuratori acum. dureaza aprox. 20 minute (plus minus) si o sa l vezi pe BB in toata splendoarea lui mult succes, vino cu vesti bune diseara

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Abdominala, in principiu nu ar fi nici o problema sa intre.

Citat:
citat din mesajul lui liana.berbec

Buna ziua,
Am o intrebare la cele mai "inaintate". Azi am eco de 13 saptamani se morfologie fetala si baietelul meu ar vrea sa intre si el (are 10 ani. Este ecografie abdominala sau edovaginala?

Liana

13+

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sugubina tu sigur le simti pe sugubine ..asa se simte la inceput..apoi simti lovituri..a mea deja ma loveste cand pun mana simt clar
tzuky bine ai venit la noi.....nu am trecut pri ce treci tu dar imi imaginez ca este f greu ..dar poate a fost putin socat pt ca incercati de 1 an si intr-o zi chiar ati reusit...poate se obisnuise cu ideea ca nu ramai..nu stiu ce sa zic dar oricm trebuie sa aveti o dscutie serioasa (fara televizor si altele) doar voi 2..sper sa se rezolve

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

liliana cere abdominala ...nu mai are de ce sa faca endovaginala..si ai dreptul sa alegi ce fel de echo faci..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

ral_eli, sunset, voi nu suferiti daca ramaneti singure? Eu am o problema, care ori e de la sarcina ori iubirea mea a crescut prea mult, nu pot fara el deloc. Aseara a iesit in oras si nu m-a anuntat, o intalnire business, scurta, dar atat de mult m-a suparat(nu m-am aratat pe cat am fost) si chiar nu ma impac cu ideea de a petrece un weekend singura. Sunt nebuna? Ma tratez?!

Ana
19

Mergi la inceput