Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 17
douradoudou spune:
maine vreau sa fac asta...sa va uitati pe blog-ul asta cand aveti timp..mie imi place f f mult
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
17+ cu
mirunam spune:
Sashenka, eu am fost la ea la cabinetul dr meu, lucreaza impreuna, nu am fost la Medlife. La Grivita recomandabila ar fi Steriu dar trebuie sa ai noroc sa fie intr-o pasa buna...
Doura, Celesta 
. Ce sa ma sor ca fac groapa in ea
Cred ca ei intoarsa cu fata de iarna in sus, o bucurie
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
18 +
ana_o spune:
Burtici, noi va lasam, mergem la somn. Bebele a "tras" la poarta si acum se odihneste! Sa aveti un somn linistit si sa ne-auzim cu bine, maine!

Ana
19
ALEXA1985 spune:
Eu ti l-as recomanda pe dr Arash. Caut si eu acum sa vad unde il poti gasii , sau iti pot da nr lui de telefon. Cum iti este mai usor.
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h ei bine m-am intors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dupa cum se vede sunt plina de nervi, dupa ce am asteptat 2 ore si jumatate ptr ca au avut probleme cu curentul, nu mergea aerul conditionat si am fost fleasca si niste stari de lesin de mori....am zis lasa ca il vad pe bebe...ei bine nu as putea spune asta ![]() . mi-a facut o ecografie care nu cred ca a durat mai mult de 7-8 min si nu mi-a spus nimic decat ca este bine . L-am intrebat daca tot baiat este si a spus ca nu poate sa se pronunte cu exactitate si ca imi spune la morfologia de trim 2, dar asa crede numai ca el masura ceva la cap , probabil a crezut ca nu vad monitorul si mi-a mai luat si 600 ron ![]() ![]() ![]() vreau sa ma mai duc la medlife (acolo am asigurare) sa mai fac o eco...imi puteti recomanda si mie pe cineva??? va rog frumos ca sunt disperata ![]() ![]() Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
17+
ALEXA1985 spune:
Cred ca acum ai ajuns si tu la vorba mea , ca face superficial tot. Dar eu spun ca cel mai bine mergi si la Medlife sa faci una, ca tot ai gratuit.
| citat din mesajul lui sashenka_h am fost la anais si chiar nu stiu ce eco a a fost aia, nici macar nu mi-a scriscate batai cardiace are pe minut Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
17+
sunset_zuzi spune:
neataaaa 

vine weekendullll
...abia il astept
desi sotul pleaca la tara ...asa ca o sa-mi fac veacul pe la mama weekendul asta pt ca nu-mi place sa stau singura in casa ![]()
Doamne ai grija si de noi
16+ 
sugubina spune:
| citat din mesajul lui douradoudou sugubina ..da la posterioara se simte bb mai usor si mai repede..la anterioara se simte mai tarziu alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si 17+ cu ![]() |
Doura merci de raspuns. Simt eu chestii pacolo da totusi nu imi dau seama. Ca si cum ti se bate un muschi, ca o fluturare..
sugubina
+14
Lidia_P spune:
buna dimineata burtici
abia astept sa se termine ziua de astazi ca sa vina week-end-ul
aseara gogosica al meu a fost cel mai activ de pana acum
....a sutat la poarta de atatea ori de am crezut ca a patit ceva![]()
apropo de
eu mi-am pierdut total interesul....acum astept si eu zilele alea cand o sa mi se urce hormonii la cap si sa imi revina pofta
P.S. s-a trezit gogosica al meu acum si si-a facut cunoscuta prezenta... doua - trei suturi la mama in burtica![]()

18+ 
sunset_zuzi spune:
apropo de fluturasi
...ieri in metrou venind spre casa mancam un frumos baton de ciocolata
....dupa 5 min am simtit 2 impunsaturi cam pe acolo pe unde ne face nenea dr
eco de obicei... mandra mea topaia de zor la mami in burtica
...deci acum m-am prins ...merge cu ciocolata![]()
Doamne ai grija si de noi
16+ 
Lidia_P spune:
la mine pe fotbalistul meu (Gogosica de la Dinamo
) nu il pacalesc cu ceva de mancare....cred ca o sa fie mare macho man pt ca acum misca doar cand stau intinsa in pat si linistita sau tolonita in scaunul de birou ....
18+ 

, probabil a crezut ca nu vad monitorul si mi-a mai luat si 600 ron 
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)