Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
mirunam spune:
Sashenka sunt socata! La Medlife am fost la urmatorii: Steriu Mihaela - nu mereu sociabila dar povesteste ce face si masoara cu atentie experienta mea a fost ok; Claudiu Vele - masoara, calculeaza si tace non stop nu merita sub nicio forma; Chitescu - foarte renumita, atenta si usor iritata de orice; Irina Tatu - foarte calma, comunicativa si atenta.
Azi la pranz m-au apucat dureri si contractii motiv pentru care am sunat dr. M-a trimis la spital la camera de garda dar drumul m-a rapus si am fugit la Medlife unde am fost la Dragos Albu. M-a consultat si a facut o eco scurta, mai putin de 1 minut. Colul e deschis la orificiul intern deci pericolul e mai mic dar oricum se mentin interdictiile, bebe se misca de zor, mi-a pus sa aud inimioara. Durerile erau contractii si crede ca sunt cauzate de Streptococ motiv pentru care mi-a dat antibiotic. Am recoltat si pentru mycoplasma si ureaplasma...
M-am mai linistit si am revenit la prietena mea salteua 
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
18 +
sashenka_h spune:
miruna deci sa inteleg ca mi-o recomanzi pe Irina Tatu?
Mami Andreea
16sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
problema este ca nu o gasesc in lista lor de doctori...
Mami Andreea
16sapt+,
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h miruna deci sa inteleg ca mi-o recomanzi pe Irina Tatu? Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Dintre toti e cea mai umana si comunicativa insa nu stiu daca o gasesti la Grivitei, cred ca are doar la Favorit. La mine a stat sa il prinda pe bebe sa ii vad cat mai clar fatuca
Oricum la Vele sa nu mergi decat daca vrei sa mai dai 340 Ron degeaba...eu am fost foarte dezamagita.Ana mi-ai facut o pofta cu carnita aceea nesanatoasa dar buuuuna
. La mine produce soacra dar proviziile s-au epuizat de mult 
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
18 +
sashenka_h spune:
miruna eu nu platesc nimic la medlife ptr ca am asigurare full, din acest motiv am intrebat de medlife. tu cand ai fost la ea?
si mie mi s-a facut pofta de slaninuta cu ceapa 

Mami Andreea
16sapt+,
douradoudou spune:
la noi in liban se pastreaza carnea de oaie in grasime...vreau sa va spun ca este divina..eu sunt carnivora anyway (in afara de porc) ..mie imi place sa fac omleta si cu bucatele din astea de carne care se fac f crocante 

miruna ma gandeam eu ca era vorba dxespre OI poate de aceea nu s-a alarmat doc. f tare..stai cuminte ..numai de contractii nu aveai tu nevoie..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
17+ cu
sashenka_h spune:
doura tu stii ca la noi este porcul in mare voga si sincer mie imi place cel mai mult
...stii tu nu e pasare ca porcul, dar imi place si oaia
(mai ales pastrama)
Mami Andreea
16sapt+,