Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 4
cristies spune:
Mariucasara am luat si eu filmele. Daca mai au rabdare fetele le trimit eu maine ca acum sunt insolata (cred).
alexutzzza spune:
aaaa a propos CRISTIES am uitat sa iti zic de Alep, e super tare pretul ptr ca Alep e mai mare decat celalalt caine si carticica de sunete e pe eticheta, daca o desfaci una din pagini are niste melodii, adica iti arata culorile de labe care treb apasate si in ce succesiunea da numa 4 melodii primele 4 labe, restu treb sa te prinzi tu de ritm nu e mare carte de cantecele. Cel putin Elephantunes al meu asa a avut
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
alexutza, daca te decizi sa incepi, succes! |
Merciiiiii, mi-e tare aiurea... mi se pare un adevarat curaj sa incepi diversificarea si nu prea ma mananca-n fund de nerabdare sa purced...
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti m-ati bagat in cu pozele... ce ati zice voi ,nu putem sterge spitalul,orasul ,doctorul de pe prima pagina? ca je a spus tot...mai putin CNP... nikole,te rog frumos,poti face asta pt mine? mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
MP, am sters informatiile de care ziceai. Daca-mi permiti o sugestie, cred ca poti sa stergi si orasul de la profilul tau (sa nu-ti mai apara sub user), ca eu cred ca ne stim care de unde suntem.
Nik0le spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
Merciiiiii, mi-e tare aiurea... mi se pare un adevarat curaj sa incepi diversificarea si nu prea ma mananca-n fund de nerabdare sa purced... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
alexutza, te inteleg perfect, nici eu n-am nicio tragere de inima sa ma apuc de diversificare, mai ales ca sunt la tura a doua si stiu exact ce implica. Am o poza haioasa cu fii-mea aia mare la inceput de diversificare, o arunc pe mailul comun sa vedeti si voi.
Nik0le spune:
Am uitat sa ma laud ca fii-mea cea mare este oficial potty trained (adica nu mai are scutece). Tranzitia a fost surprinzator de usoara, ma uimeste ca reuseste sa se tina toata noaptea fara accidente. Stiu, ar fi trebuit sa postez asta pe la alt topic, dar... voi imi sunteti mai apropiate. Ma duc sa pun pe mailul comun poza de care v-am zis.
Ruxita spune:
... hy... fetele,
eu in dupa amiaza cu pricina am ingerat o cantitate si o combinatie fatala de alimente - cirese, salata rosii si castraveti si omleta... nimic deosebit, totul fresh (mai putin ouale, dar nu poti sti niciodata)... si a fost foarte si foarte nashpa pana sa vomit...(nu puteam vomita, trebuia sa-mi induc cumva voma, dar m-a ajutat fiumiu, tocmai facuse kaka si am apucat sa-l verific...) si acum tremur toata, nu stiu ce sa manc, beau... o Sana ar fi buna? am baut niste ceaiuri, mi-a facut sotul un ceai de menta... medicul mi-a prescris 10 pastile de carbune activ odata, dar sotul a zis ca nu e cazul... cu toate astea, mi-am grijit puiul, i-am facut baitza, l-am alaptat, l-am adormit, o mamica nu poate fi inlocuita asa usor, si nici nu vreau sa fiu inlocuita, am insistat sa fac totul singura, asa poate imi revin mai repede.
Ce se manca si ce se bea in astfel de cazuri?
P.S. Sorry de postari cu voma...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
catalutza81 spune:
Ruxita Poti sa bei iaurt, e OK dar sa fie slab. Paine prajita si cam atata pana maine. Ceaiuri multe ca sa te hidratezi si ai putea sa iei un metoclopramid daca inca am ai stare de voma (plus ca creste lactatia ).
Daca nu vrei sa iei pastile, poti sa iti faci un ceai de lamaie (speli o lamaie si pui jumate la fiert cu apa) (poti pune si un pliculet de ceai - menta sunatoare etc...)
in principiu pana maine ar trebui sa fi OK!
Ruxita spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Ruxita Poti sa bei iaurt, e OK dar sa fie slab. Paine prajita si cam atata pana maine. Ceaiuri multe ca sa te hidratezi si ai putea sa iei un metoclopramid daca inca am ai stare de voma (plus ca creste lactatia ). Daca nu vrei sa iei pastile, poti sa iti faci un ceai de lamaie (speli o lamaie si pui jumate la fiert cu apa) (poti pune si un pliculet de ceai - menta sunatoare etc...) in principiu pana maine ar trebui sa fi OK! Catalutza mami de Irina |
mersic, sunt atat de rea de boli, la cel mai mic kkcel ma panichez si agit... sper sa fiu ok pana maine, altfel nu concep...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
mariucasara spune:
citat din mesajul lui Nik0le Am uitat sa ma laud ca fii-mea cea mare este oficial potty trained (adica nu mai are scutece). Tranzitia a fost surprinzator de usoara, ma uimeste ca reuseste sa se tina toata noaptea fara accidente. Stiu, ar fi trebuit sa postez asta pe la alt topic, dar... voi imi sunteti mai apropiate. Ma duc sa pun pe mailul comun poza de care v-am zis. |
Felicitariiiii.
Eu nu reusesc sa scap de scutecul de noapte. Ziua nu a mai avut accidente de la 2.4 ani dar noaptea...mai ma trezesc in cate o balta...Ultima oara cand am lasat-o fara scutec noaptea am crezut ca mi s-a rupt apa ca eram gravida aproape de termen. Cum ai reusit?
Mamica de Sara si Sebi
AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......