Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 19
cristies spune:
S-a dus si al treilea filmulet. Restul maine ca plecam sa-l asteptam pe tati.la toate fetele!
decenuela spune:
cristies saruma de explicatie..s-a chinuit si miremeia
io tot la varsta intrebarilor...
cand mi-am fc poze pt diploma ( in caz c-o iau) am vz poferta peste 100 poze 9/13 sau ceva mai mari 0,7 ron.
cristies tu parca i-ai fc in cora lui garga..cat era poza?
xela sau cine zicea ca in auchan e 0,2??? in cel din titan o fi?
vreau sa-i fac si lui jiji niste poze...sa facem un album si sa mai dam si la bunici...mai ales la ai mei..ca pe DVD nu se uita:)
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
mamidepuiuti spune:
cristies,nu pot spune ce premiu este...scrie asa:
diploma
se acorda elevului...
din clasa a III-a B
de la scoala...
pentru rezultate foarte bune
obtinute in anul scolar 2009-2010
la invatatura si purtare
aseara ma tot intreba mama daca i-am facut coronita...ca pe vremea mea...acum,sincer vorbind,sunt dezamagita...TOATA CLASA a primit diplome identice...cik asa "recomanda" ministerul ..pentru incurajare... ...mie mi se pare o prostie,dar nu sunt in minister ,sa conteze parerea mea...ii era jena si invatatoarei,care ne-a spus ca "se stiu" cei care sunt cei mai buni......dupa clasamentul neoficial,radu e al treilea...
multumim de urari
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
decenuela spune:
MP...te rog sa fii cuminte si in banca ta si sa nu abordezi cuvantul nora DA????
am acceptat doar asa...sa se CUNOASCA....ca e ema o dragutza...si au multe in comun..( mai ales noptile lungi de tzatzaiala)...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela MP...te rog sa fii cuminte si in banca ta si sa nu abordezi cuvantul nora DA???? am acceptat doar asa...sa se CUNOASCA....ca e ema o dragutza...si au multe in comun..( mai ales noptile lungi de tzatzaiala)... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul... |
esti o dulce
rad singura si acum cand imi amintesc de jiji cu tzatzaiala noaptea pana pe la 40 de ani cand schimba dama...
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
alexutzzza,ai rezolvat pasaportul lui yannis?
ce oki verzi are gargaritul!!!!!si mie mi-ar fi placut sa-l mosteneasca alex pe tasu la oki,dar se pare ca m-a preferat pe mine...
sa stii ca ma pregateam sa-ti zic ca prea putine poze ne-ai aratat,noroc cu concursul,ca am vazut si noi mai multe...
pupam gargaritul
io pe role nu ma urc! am zis!
asa creste Alex
alexutzzza spune:
Noi am alergat azi
notar, translator, sotz, asteptat la notar, plecat venit acasa imbracat, mers la acte la Iorga ptr pasap romanesc, depus, luam pasap pe 24!
Apoi facut foto ptr pasap Grecesc...vedemc and mai depunem si de ala....ma rog alergatura mare, caldura mare...
Am apucat sa citesc ceva
film super la LOREX, bravo, am aranjat sa merg si io sapt viitoare cu fetele, sper sa nu t superi ca ti-am furat ideea
Cu diversificarea si noi in ceatza...mai ales ca la 5 luni plecam in gr 5 zile
la 6 luni plecam vro luna....
cu intorsu si noi in colacei de grasime... adica se intoarce da ramane cu mana sub el nu se intoarce complet ca nu stie sa isi traga mana
CrisD am vazut ca o promovezi din greu pe Ema, da stu' ca o inveti sa traiasca nu gluma!
citesc tot si revin
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Am citit tot
tuturor ca v-ati ingrijorat de noi. Am rezolvat chiar repejor si binisor. Lapasapoarte trimis pe tata inainte sa tina rand da la 2 cand am ajuns noi acolo nu era nimeni , da nimeni (aviz MIREMIA)
Nu am timp sa mai scriu mai multe ca treb sa ma apuc de friptura ca acusi vie sotzu
de Yannis
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Am citit tot tuturor ca v-ati ingrijorat de noi. Am rezolvat chiar repejor si binisor. Lapasapoarte trimis pe tata inainte sa tina rand da la 2 cand am ajuns noi acolo nu era nimeni , da nimeni (aviz MIREMIA) Nu am timp sa mai scriu mai multe ca treb sa ma apuc de friptura ca acusi vie sotzu de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Multumim de info si spor la gatit!
Eu astept matza sa se trezeasca si plecam la plimbare.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Multumim de info si spor la gatit! Eu astept matza sa se trezeasca si plecam la plimbare. _ Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010) AMR 9 kg |
I-am zis lui tati de Yannis ca sunt pitzipoance pe la 8-9 asa pe Decebal si a zis ca merge el SINGUR sa plimbe copilul!
de Yannis