Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Fac capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Capitol nou aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ah, mi-am adus aminte de discutia cu lungimea nasului, sotul tre' sa faca operatie de corectare a deviatiei de sept si i-a zis medicul ca deviatia a aparut si s-a agravat pentru ca nasul creste in tipul vietii destul de mult.

_
Povestea unei .
Cresc

??? asta e tare... chiar zilele trecute am citit intr-o revista de femei un articol destul de haios pe tema asta, cu o tipa care si-a facut rinoplastie si a ajuns cea mai frumoasa femeie fara nas... (o operatie nereusita), mi-a placut f. tare cum isi caracteriza ea nasul - cam ca Sulica cu nasul prea lung, dar asta e umor de copii... o sa caut revista si o sa va reproduc cateva fraze de acolo... mi-a facut dupa amiaza acel articolash...

si apropo de 2-10 ca acum am facut toate corelarile, puteti sa radeti de mine oricat... 10 monede in tarot insemna castig din senin, castig nesperat, noroc la bani... primul butic la care am primit restul a fost o agentie loto, restul a fost de confirmare (de 3 ori)... sunt curioasa de urmari...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
iti tin pumnii sa castigi la loto!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

eh, n-a fost sa fie, desi pentru o clipa am crezut ca a castiga la loto e cel mai firesc lucru care mi se poate intampla... m-am asezat la un moment dat pe canapea si TV -ul era pe tvr si in secunda 2 a si inceput tragerea loto, n-am avut intentia nicio clipa de a urmari tragerea si nici pe tvr nu ne uitam de obicei (protv, prima, procinema astea sunt canalele obisnuite)... si am mai gasit 2 banuti de 10 bani cand am facut curat in baie in borcanelul cu periute ... si la dentist nu a avut sa-mi dea rest si a ramas ca ii dau mai tarziu 10 lei... si la agentia loto, mi-a dat operatoarea o moneda de 10 lei din 1989 (i-am si zis "aveti un banut de colectie"...), in fine, am nimerit 4 numere (3 la unul si 1 la celalalt)... data viitoare?! ar fi fost prea frumos pentru a fi adevarat... dar nu exclud un alt venit, cum ar fi indemnizatia-alocatia (ce-i drept asta nu mai e din senin si nesperat)

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Mergi la inceput