Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Intru si eu la amiaza desi va citesc de cand m-am trezit.

Vroiam sa le zic fetelor cu colaceii ca au sosit, asa ca pls dati-mi un PM.

Ruxita, bilabong este si o marca de haine. Plus ca...exista un animalut simpatic tare, care este ruda cu lamantinul (arata aproape la fel) si care are un nume asemanator cu bilabong, dar nu reusesc sa-mi amintesc exact cum il cheama.

Alexutza a lipsit azi parca.....sper ca a rezolvat cu pasaportul "amicului" nostru. O sa mergem si noi curand sa facem pasaport pt micuta chiar daca n-am planificat vacanta. Abia astept sa plecam toti 3 pt prima data.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Da, azi era ultima zi in care trebuia sa depuna actele. Si eu sper ca a rezolvat.

Noi am avut deja prima vacanta (ce-i drept scurta) si o asteptam cu interes pe cea lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Si mi-am adus aminte si numele animalutului, se numeste dugong.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Ah, mi-am adus aminte de discutia cu lungimea nasului, sotul tre' sa faca operatie de corectare a deviatiei de sept si i-a zis medicul ca deviatia a aparut si s-a agravat pentru ca nasul creste in tipul vietii destul de mult.

_
Povestea unei .
Cresc

??? asta e tare... chiar zilele trecute am citit intr-o revista de femei un articol destul de haios pe tema asta, cu o tipa care si-a facut rinoplastie si a ajuns cea mai frumoasa femeie fara nas... (o operatie nereusita), mi-a placut f. tare cum isi caracteriza ea nasul - cam ca Sulica cu nasul prea lung, dar asta e umor de copii... o sa caut revista si o sa va reproduc cateva fraze de acolo... mi-a facut dupa amiaza acel articolash...

si apropo de 2-10 ca acum am facut toate corelarile, puteti sa radeti de mine oricat... 10 monede in tarot insemna castig din senin, castig nesperat, noroc la bani... primul butic la care am primit restul a fost o agentie loto, restul a fost de confirmare (de 3 ori)... sunt curioasa de urmari...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

Ah, mi-am adus aminte de discutia cu lungimea nasului, sotul tre' sa faca operatie de corectare a deviatiei de sept si i-a zis medicul ca deviatia a aparut si s-a agravat pentru ca nasul creste in tipul vietii destul de mult.

_
Povestea unei .
Cresc

...si urechile cresc continuu pe toata durata vietii...din pacate...

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neuronul meu a sucombat de la caldura...stiu ca am citit,da' nu mai stiu sa raspund...
anyway...din vagi amintiri:
miremia si decenuela,felicitari pt lucrari terminate

ieri nu a fost serbare,ca asa e in tenis...... premiere si party ...am pus poze in cont,dar nu stiu sa modific data albumului...
cristies,multumim ...se putea si mai bine[zice mama loca,dar...asta e...

decenuela se gandeste,totusi la nora?m-am linistit ca numa' peste vreo 30 de ani

MS eu am avut impresia ca voi iesi la pensie,iar radu va avea inca pampers... pe la 2 ani si jumatate mi-a cerut sa nu-i mai pun scutec,si din mom respectiv nu a mai facut pe el...defel......succes si voua!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

_
Povestea unei .
Cresc

??? asta e tare... chiar zilele trecute am citit intr-o revista de femei un articol destul de haios pe tema asta, cu o tipa care si-a facut rinoplastie si a ajuns cea mai frumoasa femeie fara nas... (o operatie nereusita), mi-a placut f. tare cum isi caracteriza ea nasul - cam ca Sulica cu nasul prea lung, dar asta e umor de copii... o sa caut revista si o sa va reproduc cateva fraze de acolo... mi-a facut dupa amiaza acel articolash...

si apropo de 2-10 ca acum am facut toate corelarile, puteti sa radeti de mine oricat... 10 monede in tarot insemna castig din senin, castig nesperat, noroc la bani... primul butic la care am primit restul a fost o agentie loto, restul a fost de confirmare (de 3 ori)... sunt curioasa de urmari...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
iti tin pumnii sa castigi la loto!

asa creste Alex

Mergi la inceput

cand intru,fac monolog...nush cum va nimesc asa...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Tocmai m-au anuntat ca plasa tp. tantari nu e in stoc, nici setul de recipiente pt. hrana, si ramane pe saptaman viitoare. Si nu vreau sa le comand in alta parte pt. ca plasa am gasit-o la pret dublu decat aici si nici nu platesc transportul. Iar setul de paharele oricum nu-l mai aduc, deci o sa iau altfel. Deh, daca o mananca tantarii pe fi-mea sa stie astia de ce sughita!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

De pe ce site si cat a fost plasa?? Este universala sau pentru un tip de carucior anume ??

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

de pe ingerasultaupunctro e 19,19 ron
e de la bertoni si nu cred ca nu s-ar potrivi

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cand intru,fac monolog...nush cum va nimesc asa...

asa creste Alex

Eu vedeam pozele. Inc-o data felicitari lui Radu! Magnificatorul a aratat foarte bine... asta inseamna ce premiu? Ca am vazut ca nu mai e la moda cu coronite.

Ati fost foarte frumosi toti trei.

Mergi la inceput