Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 17
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
vai ce m-ai facut sa rad........................... ivan a baut nu 10...........30 Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Si eu tot la tine ma gandeam (si la sticlele de 5 litri) cand a zis Cris.mario de 10 litri...
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Tocmai m-au anuntat ca plasa tp. tantari nu e in stoc, nici setul de recipiente pt. hrana, si ramane pe saptaman viitoare. Si nu vreau sa le comand in alta parte pt. ca plasa am gasit-o la pret dublu decat aici si nici nu platesc transportul. Iar setul de paharele oricum nu-l mai aduc, deci o sa iau altfel. Deh, daca o mananca tantarii pe fi-mea sa stie astia de ce sughita! Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
De pe ce site si cat a fost plasa?? Este universala sau pentru un tip de carucior anume ??
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
Beatrice1982 spune:
na bine gagici
eu inchid, k nu ma lsa calc sa ma odihnesc si sa imi termin si eu lucruruile......................
l-am dezbracat azi pe ivan in body cu mn scurta si pant scurti si i s-a infundat nasukl, la 28 de grade......................
pup
aveti grija de voi
pt pufuletii de azi!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
cristies spune:
Fetelor eu tot studiez cu diversificarea, cea mai normala mi se pare tot varianta Culcer (chiar daca nu-mi place mie cum spala copiii).
O sa incerc sa-mi fac un plan si pe ce (cum) spune ea si poate o fi de acord si doctorita mea...
Anyway, din ce am mai citit:
- biscuitii au foarte multe calorii (e bine sa fie evitati)
- cartoful baloneaza (???)
- mancarea solida si semisolida trebuie suplimentata cu apa nu cu sucuri
- sucurile trebuie diluate la inceput (eu zic ca bine ar fi sa fie tot timpul diluate).
- bavetelele, tavitele, scaunul etc trebuie spalate si limpezite foarte bine ca bebe mai mananca si ce ajunge pe ele.
si cam asta am retinut...
Am mai gasit si in cartea de meniuri pentru copii sintagma lapte de vaca cu 5% zahar...plus o gramada de experiente cu gluten de moare calul in bariera...
Ruxita spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui cristies
Daca-i spui sotului iar zice ceva de plictisitele de pe forum . _ Povestea unei . Cresc |
hai ma cristes, ala a fost un compliment...
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
blue_flower spune:
Mai fetelor, chiar nu reusesc sa citesc tot, si tare imi pare rau...cred ca am pierdut vreo 2 capitole, n-am inteles ce a patit alexuzzza, cine a fost la film....of, Dani imi solicita toata atentia si cand doarme el, eu lucrez.
Bea, eu l-am scos azi pe Dani doar in pampers in curte, vreo 15 minute, la 9 dimineata. In casa il tin doar in body cu maneca scurta, noaptea ii pun pe el (in afara de body) doar un cerceaf, am renuntat la paturica....iar in pantaloni scurti l-am schimbat de mai mult timp. Cum adica i s-a infundat nasul la 28 de grade? O fi de la altceva....
Vine taica-miu in seara asta si sper vineri noaptea sa o tulim la film, ca Dani oricum doarme noaptea...mai sta tata cu el...n-am mai iesit de o gramada de vreme nicaieri.
Azi mergem la ortoped, poate scapam de atelele ghipsate, de masaj nu ne lasam, sigur vom mai face niste luni bune....dar macar de atele sa mai scapam...
Va doresc o seara frumoasa. Cu mai putina caldura, eu deja am dat drumul la aerul conditionat, nu mai pot de cald, de la 7 dimineata sunt lipicioasa!!
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
cristies spune:
citat din mesajul lui cris_mario alexandra s-a trezit ...eu am de calcat dar e prea cald astept sa vad ce e cu concursul asta ....... Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Bafta! Sa ne spui ce avem de facut! (ce ma bucur ca ai scapat si tu o data de calcat - chiar daca nu e bine sa fie cald in casa)
cristies spune:
citat din mesajul lui blue_flower Mai fetelor, chiar nu reusesc sa citesc tot, si tare imi pare rau...cred ca am pierdut vreo 2 capitole, n-am inteles ce a patit alexuzzza, cine a fost la film....of, Dani imi solicita toata atentia si cand doarme el, eu lucrez. Bea, eu l-am scos azi pe Dani doar in pampers in curte, vreo 15 minute, la 9 dimineata. In casa il tin doar in body cu maneca scurta, noaptea ii pun pe el (in afara de body) doar un cerceaf, am renuntat la paturica....iar in pantaloni scurti l-am schimbat de mai mult timp. Cum adica i s-a infundat nasul la 28 de grade? O fi de la altceva.... Vine taica-miu in seara asta si sper vineri noaptea sa o tulim la film, ca Dani oricum doarme noaptea...mai sta tata cu el...n-am mai iesit de o gramada de vreme nicaieri. Azi mergem la ortoped, poate scapam de atelele ghipsate, de masaj nu ne lasam, sigur vom mai face niste luni bune....dar macar de atele sa mai scapam... Va doresc o seara frumoasa. Cu mai putina caldura, eu deja am dat drumul la aerul conditionat, nu mai pot de cald, de la 7 dimineata sunt lipicioasa!! de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
Va asteptam cu vesti bune .
cristies spune:
Ah, mi-am adus aminte de discutia cu lungimea nasului, sotul tre' sa faca operatie de corectare a deviatiei de sept si i-a zis medicul ca deviatia a aparut si s-a agravat pentru ca nasul creste in tipul vietii destul de mult.
cristies spune:
Am pus poze cu rama (copiata de la Miniland) si cu catelul.
Si mai dureaza inca o ora sa trimit si al treilea episod din baby human.
Am ras cu lacrimi cand am vazut ca stiu matematica... abia astept sa-i arat lu socra-miu.