Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Castelana stiu ca nimic nu se compara cu timpul petrecut acasa cu picii.

Chiar imi imaginam zilele trecute ca ar trebui sa ma intorc la servici, si imi dadeam seama ca de fapt imi doresc de 1000 de ori mai mult sa stau acasa cu ele.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Castelana stiu ca nimic nu se compara cu timpul petrecut acasa cu picii.

Chiar imi imaginam zilele trecute ca ar trebui sa ma intorc la servici, si imi dadeam seama ca de fapt imi doresc de 1000 de ori mai mult sa stau acasa cu ele.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

asa este si momentele astea sunt unice, ireversibileeee!!!!
Profita cat mai mult de timpul petrecut impreuna!
Eu am revazut zilele trecute un montaj cu filme facute de la nastere si la spital si mi-au dat lacrimile cand am vazut puiul meu cum plangea!
Sa-ti traiasca minunile!

castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

HAPPYJOY - Uite, fata ca ti-am scris!
N-avusei timp, nu ca n-am stiut.
Ce nu stie baba?!

La biserica stiu ca se lasa:
taxa, de catre nasi, vin (optional), ulei, prosop si sapun.

Daca sunt 2 preoti teoretic tot cate o bucata se lasa (in numele celui botezat, ca-i doar unul), dar lumea care boteaza prefera sa lase 2, una pentru fiecare preot.

De pupat se pupa non-stop, ca-o odorul tau, dar obiceiul e sa il pupi dupa asfintit.

Baita de mir este un obicei unde s-au permis variatiuni.
Deobicei se pun: miere, lapte, busuioc, grau sau orez, aur, argint, petale de flori, fulgi si o verigheta de aur (cununata), fiecare simbolizand ceva: alb, ca laptele, dulce ca mierea, usor ca fulgul, norocos ca argintul...

Intr-adevar trebuie un set nou de hainute aduse de nasa. Eu stiu ca copilul se scoate tot in panza de la botez, se sterge, se imbraca de catre nasa(tot ea ii face baie), si apoi il inchina in dreptul geamului si-i ureaza sa fie sanatos, destept, cu noroc, cu bani...etc
Apa de mir se varsa la un pom sau la o floare, nu se arunca. Panza de la botez si dupa mir, se spala si apa se pune deasemenea la un pom sau floare, nu se arunca.
Traditia spune sa pastrezi crisma si sa o pui in cosciug cand decedezi, dar cine o tine pana atunci? In schimb, se pot face diverse lucruri din ea pe care sa le poarte botezatul: pijama, cearceaf pentru patut...
Lumanarea de botez, stiu ca se da si nasei o parte din ea, florile se pastreaza separat, sau poti dupa ce se usuca, sa le amesteci cu pamantul in care sadesti flori. Din lumanarea ramasa i-o aprinzi lui copilului de cate ori e agitat, bolnavior, sau cand doresti sa i se implineasca ceva, si te rogi cu ea aprinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf
Rebiana tu nu mori de cald?

Ca toata lumea!
... lasa baiatul sa manance la 3 ore, e ok; doarme toata noaptea si de aceea recupereaza in timpul zilei!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

happyjoy cam asa alaptam si eu pe ivan, culcata cu el in pat , intr.adevar asa te poti odihni ca lumea de tot si freedelia la fel face am impresia

castelana , da cam asa m.a trimis si sotul:)))

kossir ce face sofia mananca mai bine?

aici e frig de mori...afara ploua si.s vreo 19 grade cred...si cam asa o tine pana saptamana viitoare, nu ma plang ca stiu ce urmeaza

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

bumbita eu n.o adorm...adica o tin pe aci pe langa noi, cand scanceste o iau in brate si.mi vad de treaba cu ea prin casa sau la laptop...cand ii e somn adoarme in orice loc
pe mine personal nici ca ma interseaza cat doarme, daca vrea bine daca nu iarasi bine

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

salutare gagici!

caldura mare, mon cher, am fost azi dimineata la festivitatea de premiere, ca am o finuta ce a luat premiul I si eu nu am ratat nicio serbare sau festivitate de-a ei, asa ca pe la 9 am imbracat ianisu' si am plecat la scoala, nu-i mult, fac 10 min pe jos, dar asa ardea soarele si de dimineata, pfuai, ma topeam mai zicea cineva mai devreme ca abia asteptam caldura sa stam cu iepurasii pe afara, si na, stam toata ziua in casa

gaby sedere placuta la munte

alina2 am admirat printesa facand parada modei este o minune de fetita
nu mai stiu cine intreba daca e normal ca bb sa pape mai mult ziua daca isi scoate o masa de noapte, eu am citi ca ei au nevoie de o anumita cantitate de laptic in 24 de ore, deci e corect, isi suplimenteaza ziua ce nu mai papa noaptea.

happyhoy incerc sa iti raaspund:
- la noi a fost un singur preot, dar aici se da prosop si sapun si la dascal, tu ia pt amandoi ca nu-i asa o cheltuiala mare
- da, cica nu se pupa copilul dupa ce este impartasit asa zic "prietenele" ellei de varsta a treia, eu nu am rezistat sa nu-l pupacesc
- la baita de a 2-a zi noi am pus in apa diverse obiecte, dar nu mi-am pus intrebarea daca e superstitie sau nu

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Miria, multumesc de raspunsuri! stiam eu ca tu sti de toate : )

Dayanara, cum poti face treaba cu copilul in brate? Il ti in sling sau ceva asemanator?

Andra, multumesc de raspuns!

Mami de minune minunata!

Mergi la inceput

happy sa.mi fac treaba, adica o cafea, incalzesc un pahar de lapte pt ivan, prepar biberonul si cam atat:)))

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna! Nu am recuperat din urma dar am vazut aseara mesajul lui Honey!

Draga mea, multe imbratisari si multa incredere in Dumnezeu sa se rezolve cu petele iubitelei Maya.

Multumesc ca te-ai oferit sa ma ajuti cu preluarea Ergo-ului. Pot trimite suma+costul expeditiei prin op. Intru miine si iti dau PM cu detaliile.

Sa aveti un week-end de vis!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput