Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
happyjoy spune:
Mamicilor, am si eu cateva INTREBARI legate de BOTEZ, poate ma puteti ajuta:
- ce se lasa la biserica in afara de vin, prosop si sapun?
- daca sunt 2 preoti se aduc 2 prosoape si 2 sapunuri?
- nu e voie sa pupi copilul decat dupa ce doarme odata, dupa botez?
- la baita de a 2-a zi ce se face? (am auzit ca se pun diverse obiecte in apa, e ok, e practica religioasa sau e doar superstitie?)
Multumesc muuuult!
Mami de minune minunata!
happyjoy spune:
Babyangel, si eu am fost racita si sotul si nu i-am dat printesei - a fost la fel de pupata si rasfatata; ) atata timp cat nu aveti febra, zic ca e ok.
Pup si multa sanatate!
Mami de minune minunata!
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina CASTELANA - Nu racim, ne calim! Distractie placuta si la restaurant si dupa...stii tu! Nebunaticilor! Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
he he he
de-ai stii draga Miri ce am citit prima data?
Cracit!!!!! se vede ca mi-e mintea la craceala.
Azi am fost la dr si cica mi-am revenitfoarte bine, e totul ok si au revenit la dimensiuni normale.
Mi-a mai atras atentia ca sa astept totusi 6 luni-un an pentru a mai ramane insarcinata.
Tot azi am gasit ce voiam de imbracat pentru frumusel pentru botez, sunt obosita franta, am umblat toata ziua ( si cu copilul si fara)
citesc din urma sa vad ce s-a mai dezbatut azi aici la guvern
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
LAlexandra spune:
asteropipan nu te agita ca nici al meu nu doarme, azi am inceput alta tehnica sa vad de si tine, am citit azi ca cica daca ii dau mai repede de mancare de 2,5-3 ore atunci laptele se amesteca cu cel vechi, nu se digera bine, si pe el il doare burtica si apoi normal ca nu vrea sa doarma. De azi incerc si asa, ca eu cum vedeam ca plange si de ii bagam tzatza si vedeam ca suge, ii dadeam de mancare fara sa ma uit cat e ceasul (mai ales ca eu am de unde sa ii dau...).
O sa incerc si asta, mama ei de treaba
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
happyjoy spune:
Asteropipan, nici printesa mea nu dormea mai mult noaptea ( se trezea tot la 2-3-4 ore maxim) de cateva zile ce am mai lungit perioada de somn - vre-o 3 zile a dormit mult (intre 5 si 7 ore legat) apoi de vre-o 4 zile iar se trezeal la 2 ore si acum vad ca iar doarme mult...
Incet se regleaza si somnul (la mine cred ca a fost puseu de crestere ca si ziua papa la 1,5 ore).
Ziua incearca mai multe variante si vezi ce merge. Eu am avut surpruza de multe ori sa adoama la ea in pat, singura si nu in brate : )
Asa mi-am dat seama de ce nu doarme la ea in pat - pt ca nu o pusesem niciodata :)))
Incearca sa stai cu ea intr-o camera mai intunecoasa si linistita. Pune-o pe picioare dar fara sa o legeni (sau leganata usor), incerca sa ii dai si suzi daca vrea.
O poti lasa sa maraie putin (nu sa planga tare). La fel am vazut ca bazaie un minut, doua (fara plans sau lacrimi) si apoi adoarme.
Iti aduci aminte ca si noua ne era uneori greu sa adormim cand eram copii (si chiar si acum)?
Pt. mamicile care alapteaza si care dorm in camera cu copilul - incercati sa alaptati noaptea intinse in pat.
Eu de cand am descoperit varianta asta, aprope doar asa alaptez (si ziua).
E super comoda si pt mama si pt bebe. Noaptea doar pun copilul in pat si il alaptez la lumina telefonului : ) nici nu se trezeste prea bine asa ca nu e risc sa nu adoarma la loc si uneori atipesc si eu : )
Mami de minune minunata!
LAlexandra spune:
happyjoy...culmea al meu noaptea doarme imediat dupa ce papa, si il iau din patut, il tin sa ragaie, si el mananca in somn...dar ziua...chin nene. de asta acum incerc varianta asta cu papa mai rarut, ca-i mai dragut
in rest de obicei adoarme doar in brate cu suzi in gura, da de il las jos...e jale, cred ca pt ca nu mai simte caldura mea
LASA CA O SCOATEM NOI LA CAPAT CUMVA!
Cu botezul eu nu stiu, nu ma pricep, inca nu l-am facut, ca vrem sa il facem in tara
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
miria_cristina spune:
HAPPYJOY - Ai pus atatea intrebari pentru neuronii mei de nu tin minte nici una acuma!
Bumbitza spune:
Ziceam ca a adormit dupa masaj? Tocmai ma pregateam sa scriu si am auzit un "gheeee" prelung si ochii cat cepele, i-am dat papa, zic gata pica lata...am pus-o in pat, dau sa plec, iar o aud in urma me ca se trezeste si da-i si pedaleaaz, apoi sughitat, iar linistit si adormit in brate...iar crezut ca adormit bine. Acum abia a aodrmit-o mama si dupa 10 min iar a inceput Sper ca dupa botez sa fie mai bine, asa am auzit ca se mai schimba bb.
Happyjoy, mai trebuie untdelemn si fasa (brau dintr-ala traditional). Cel maibine intrebi la biserica, eu asa am facut. Nu stiu cu preotii daca-s 2 :(
Am fugit la fetita
Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#
castelanaC spune:
Dianami, ce bine ca ai scris ( imi era dor) felicitari pentru primul dintisor si nu in ultimul rand pentru casa! sa fiti sanatosi!!!
Dayanara, data viitoare sa te duci cu poza ta, lasa copii acasa!!!
corimami... of mai draga, imi pare rau ca te necajesti asa cu micuta ta! mai bine intrebi dr sa te linistesti!sanatate!
GabyHila, offf mucii astia! poate scapati fara febra.
mie dr mi-a zis ca sa nu dau nimic preventiv. sanatate si ai grija de tine!
Astero frumusica fetita ai!!!! si tu esti o slabanoaga, sa nu te mai aud ca te plangi!
Ellanik bine ca ati scapat si de vaccin! pup pe dl Geo! m-ai facut curioasa cu oda aia!!!! mi-a nu mi-a cantat sotul meu... mamam lui!
Andira nu te amara, tu ai alt job acum mai important: galustele tale. lasa ca sigur mai vin ocazii!
oanaiacovita, ehehe creste baiatul, sa vezi ca in curand nu se mai trezeste noaptea!
Michelle, da asa e manacnca bine ziua si-si ia perioada de pauza noaptea. Asistenta care ne-a vizitat pana saptamana trecuta m-a invat asa sa fac sa-i dau des de mancare ziua ca sa am noaptea libera si a functionat, in 2 saptamani baiatul meu avea o singura trezire ( de la 3 saptamani) iar ziua dadeam aproximativ la aceleasi ore de mancare. Si eu ma laud cu cele 7 kile ale lui frumuselu'
castelana fericita mami de Cezar
luni am deschis ouletul nostru de
happyjoy spune:
LAlexandra, incerca sa il pui la el in pat cand doarme profund ca sa nu simta diferenta de temperatura sau cand e pe jumatate adormit ca sa se obijnuiasca cu patutul lui. Daca il vezi ca incepe sa maraie incearca sa-l lasi vre-o 2 minute, de cele mai multe ori adoarme iar.
Miria, tu care esti o enciclopedie tocmai aici te-ai blocat? Pup ca poate iti aduci aminte : )
Bumbita, uneori incercam sa ii adormim cand nu le e somn si de aia nu reusim : ) eu cel putin am vazut ca daca nu vrea sa adoarma uneori e pt ca, chiar nu ii e somn asa ca ne mai jucam si in vre-o 10-15 min. o ia somnul serios : )
Multumesc pt raspuns! A fost mama la biserica si a venit cu lista, dar nu stiu ce le ramane lor acolo si ce iau acasa : )
Mami de minune minunata!