Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 9
CarmenAlbu spune:
Otilia patratele de deasupra capului le voi face din materiale, 3 dintre ele vor fi colorate 2 cu flori multicolore si unul cu linii, alea nu se desfac, doar cele laterale cum camera nu e f mare doar 16 metri patrati am ales sa le fac sifoniere, sa stii ca mobila facuta pe comanda e mai ieftina decat cea de cumparat!
, dar trebuie alergat pe la fabricile care produc pentru marile branduri si facute comenzi directe e complicat dar se merita, calitatea e net superioara!! Si mie oricum imi place mult sa fac, numai sa nu zbor cu alitalia si merg si caut
, sapt viitoare am si camera de fetita pt mamele de fetite
, unde intra pana la 3 fetite
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
anca_vlad spune:
eu propun sa facem un "concurs cu care bb sta pana la 40s"

ca daca ma supar pe bb-lina mea nu o scot inainte de 40, dar nunmai sa vrea sa stea!
Anca +30s
IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Otilia patratele de deasupra capului le voi face din materiale, 3 dintre ele vor fi colorate 2 cu flori multicolore si unul cu linii, alea nu se desfac, doar cele laterale cum camera nu e f mare doar 16 metri patrati am ales sa le fac sifoniere, sa stii ca mobila facuta pe comanda e mai ieftina decat cea de cumparat! , dar trebuie alergat pe la fabricile care produc pentru marile branduri si facute comenzi directe e complicat dar se merita, calitatea e net superioara!! Si mie oricum imi place mult sa fac, numai sa nu zbor cu alitalia si merg si caut , unde intra pana la 3 fetite![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 32+ cu ![]() AMR 7+ |
Apropo de lipsa de culoare, deja mi-ai dat raspunsul cu patratele de deasupra capului

35+ cu 
tina_80 spune:
Merci Giorgia! Si tie multa bafta!
Coteasca, ms mult de informatii!
Carmen, frumos dormitor!
Fetelor, eu nu mai am mult pana nasc (4-5 sapt) si nici acum nu stiu cat sa dau pt o nastere naturala cu epidurala. Cat la dr, la anestezist? Cine stie???... imi spune si mie?![]()
Luni merg la Bucuresti, la dr si sper sa stabilesc unde si cum nasc.
Vreau s-o intreb daca imi poate declansa nasterea naturala, daca au aparut vaccinurile, cum sunt saloanele, daca tb sa cumpar ceva...si cam atat!
tina
33+ cu
Tudor Gabriel
AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!
anca_vlad spune:
ce imi place de voi cum mai decorati camera bb-ilor!
eu din pacate nu am facut decat adaptari...dar imi vine randul!
Noi ma mers cu cheltuielile la strictul necesar planurile suna altfel in 2 ani asa ca o sa o tin pe Carmen pe aproape!
Visez la o casa pe paman la Brasov la poalele Pietrei Mari cu gradina...off acesta este visul nostru!
Anca +30s
IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
Otiliav spune:
Pai Carmen la ce spatiu ai tot sa faci, si fetite si baieti.
Si-am uitat sa-ti zic, pe jos e tek nu? ca arata de nu se poate.
Anca, eu avand o Ana Maria pot spune ca in Bucuresti e foarte des intalnit. In grupa la gradinita erau trei fetite asa ca o strigau Cristina. Dar ce te faci in parc cand strigi Ana Maria si se intorc 5 fetite
Din fericire in Norvegia e singura. Eu votez clar Irina Maria (Irina e inca pe lista de optiuni, am zis Iulia ca nasc in iulie dar sa vedem
)
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+
Iulia Alexandra
paula_m spune:
Anca, numele meu preferat e Ana, dar simplu, fara Maria. Daca e sa fie si Maria, prefer Irina Maria.
Carmen, sunt super...
Eu prefer ca , casa in care stau sa-mi dea senzatia de caldura, de culoare, oricum va trece muuult timp pana sa ne permitem noi o casa mare in care sa-i fac lui Raul o camera asemanatoare![]()
Paula,
33+ cu
, Raul Codin
AMR 6 saptamani

michelle1981 spune:
Anca mie imi place Irina Maria.
Carmen nu ai un site cu portofoliul tau?
Si eu mi-am "proiectat" singura mobila, la noi e facuta la comanda toata. Nu prea sunt multumita de dulapul de pe hol, putea fi mai modern/ sic. Atunci am avut lipsa de inspiratie totala.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu 
AMR 7+