Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 10
CarmenAlbu spune:
Mersi fetele, cum am atata timp ce sa fac si eu
, si mie imi place culoarea dar prin accesorii textile sa le schimbi cand te plictisesti
Anca potrivit cu numele de familie e mai bun Anamaria, dar mai putin comun e Irina!
Eu una abia o astept pe racusor cu detaliiiiiiii!!!!!!!!!!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
bumblebee spune:
Giorgia, bafta si tie la examene, oricum delfinasii sunt inteligenti si nobili
Carmen, imi place f mult stilul asta pt camera, super
Matusa, subscriu, azi am fost mai mult bocet, prea multe emotii, poate si prea multi hormoni
Alina
32+ cu 
gargarita
larissa_79 spune:
Carmen...

unii chiar au talent in decoratiuni cu tot cu diploma in IT....unii doar diploma in IT ( adica io)![]()
Anca, eu votez pentru Ana-Maria pentru ca suna mai bine invers Ana-Maria Vasile. Irina Maria Vasile nu prea suna. Cam asa se recomanda acum. Desi poate folosi doar Irina si Irina Vasile suna f bine.
Oricum si Irina e nume de sfanta, este Sfanta Mare Mucenita Irina praznuita pe 5 mai. Totul e cum va place voua.
Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Cris2010 spune:
Nici o clipa nu m-am gandit ca o sa nasca Racusor!
Racusor, felicitari!!! Recuperare cat mai rapida si mult laptic

.
Andrei Ioan, bine ai venit pe lume
. Sa fii sanatos, cuminte si papacios

.
Cris
34+ cu
Sonnia
ela_mm spune:
am aproape o sapt de cand nu am mai intrat pe forum. iar ma nacajesc contractiile...si eu care eram constipata...incep sa am scaun moale. acum dupa ce am citit ce spuneati de chestia asta nu ma mai bucur.
si doamne, cate vesti! bineinteles ca nu am apucat sa citesc tot din urma, dar am prins cateva chestii esentiale.
imi pare tare rau de fetitele Danei NoName, Dzeu sa le odihneasca in pace si ea sa-si revina cat mai repede sa aibe parte in curand de 1 bb sanatos si frumos.
felicitari racusor si andrei. Uau!!!Sunteti cei mai tari! 
Carmen, sunt convinsa ca mi-ai raspuns ce ai aflat la doc despre palmele rosii, dar nu mai am rabdare pana frunzaresc toate capitolele in urma. stiam ca joi ai fost la dermatolog. ce ti-a zis? (eu ma gandeam ca-i semn de lipsa de calciu...dar na, eu sunt doctor in inginerie civila, nu in medicina
)
tina, succes la examene, DAR si odihneste-te cat mai mult.
anca, mie imi place irina maria.
pupi la toate fetele si mai revin.
Ela
33+ cu
Eva Maria
crispro spune:
Carmen, e suuuuper. Imi place sa vad asa amenajari, dar pe mine nu ma duce mintea, nu pot sa creez, sa imi imaginez o camera. In rest, la alte minunii, imaginatia functioneaza perfect.
Arissa, pai serbare iti trebuie tie acum? Ai multe de facut la spectacol? Ca idee, e fain, dar acum pt tine cred ca e greu...
Anca, mie imi place Irina.
Matusa, cum te simti? Mai bine?
Tina, eu stiu asa: 800 lei doctor (dupa nastere), moasa -150 lei, inainte, ca sa fie mai draguta, anestezist - 200 lei, inainte; neonatolog- 150-200 lei, dupa, asistente - cate 10 lei, daca tre sa iti dea cate o injectie, sau un calmant in plus, iar la infirmiere 5 lei -care te3 spala, iti schimba lenjeria. Cam astea vad sa fie preturile in Cluj, Zalau, vad ca si fetele din alte zone scriu cam de aceleasi sume. Oricum, dupa ce incepe treavaliul si pana nasti, mai vb cu fetele din salon, vezi ele cum dau...
Succes fetele cu examene : Tina, Bumblebee, Giorgia.
Legat de CBC, kitul se trimite cu 6 sapt inainte de DPN. Cele care acum trimit contractul, si aveti mai putin de 6 sapt pana la DPN, cam in 3 zile. Eu l-am cerut mai repede, cu 8 saptamani inainte de DPN, ca am zis sa il am la mine just in case, si in 3 zile l-am primit.
Am mai pus si io 3 poze... Din cele 40 cate mi-am facut, aici in casa, doar in astea 3 am reusit sa arat mai uman... Sa mai ascund gusa, sunca etc.
Cristina
34+ cu 
CarmenAlbu spune:
Da Otilia ala e lemnul si e dat doar cu ulei nu e lacuit!!
Michele nu am portofoliu, eu am doar niste reviste in care mi-au publicat cateva spatii, si in rest am comenzi asa pe zvonuri unul vede ceva si ma cauta
, pe cale orala, in general, are cineva o casuta si nu e bun spatiul si vrea sa o faca, imi spune bugetul ii fac un plan si daca-i convine mergem inainte, am pe cineva care face renderingul eu fac schitele si aleg decorul si caut compartimentarea optima in functie de permisele din tarile respective, spre exemplu en Belgia permisele de renovare sunt extrem de scumpe si ai nevoie de acordul scris al vecinilor chiar daca stai la casa, te poate ajunge pana la 50 mii care e o enormitate dar uneori mai ieftin decat sa cumperi o alta casa mai ales ca trebuie sa platesti mai mult in taxe pe vanzare si iar altele in taxe pe cumparare, e o intreaga odisee!!
Pune poze cu apartamentul, bucataria am vazut-o si mi-a placut

Of , gata ma opresc ca nu vreau sa fiu offtopic pe capitolul lui Andreiut pe care il imbraisez cu drag!!!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
larissa_79 spune:
Noi am renovat ap anul trecut si mobila am facut-o tot pe comanda...da asa o senzatie de unitate...plus spatiu valorificat foarte bine. Am mers pe mobila de culoare deschisa...de fapt nu noi ci designerul....ca noi doi IT-isti jale iesea...sotu' vroia baia mica neagra cica...

Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
bumblebee spune:
Irina Maria
Orice nume ai alege, sa il poarte sanatoasa si cu noroc

Alina
32+ cu 
gargarita
CarmenAlbu spune:
Larisa modesta, lasa ca am vazut eu oaza ta din poze!!!
Racusorul eu astept cu nerabdare vesti daca se poate non stop ca le consum cu placere!!!
Ela mi-a zis ca nu stie
, dematologul!! Mi-a dat o crema cu steroizi pe care nu am luat-o ca nu sunt buni pt bebe o sa vad dupa ce nasc, mai am cel putin 4 sapt, mai rezista ele palmele!!
A zis ca nu a mai vazut niciodata dar cred ca avea sub 30 de ani!![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+