Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 11
crispro spune:
Nu e general valabil cu scaunul moale!!! E in mare parte legat de alimentatie - daca iei sau nu fier, consumul de lactate, fructele consumate - eu toata ziua mananc cirese si pepene verde la 5 minute dupa un bol de lapte. Evident ca am scaunul moale... Problema e cand alimentatia e aceeasi, si modificarile scaunului sunt importante!!!
Cristina
34+ cu 
CarmenAlbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Noi am renovat ap anul trecut si mobila am facut-o tot pe comanda...da asa o senzatie de unitate...plus spatiu valorificat foarte bine. Am mers pe mobila de culoare deschisa...de fapt nu noi ci designerul....ca noi doi IT-isti jale iesea...sotu' vroia baia mica neagra cica... ![]() ![]() ![]() Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
Ioana5255 spune:
sunt o mamica de piersicute iulie-august 2006 si vreau sa o felicit pe racusor. Sa va traiasca puiul.
raluca30 spune:
Racusor Felicitari !!!

Ma bucur sa vad ca au inceput sa vina delfinasii,astept sa citesc detalii despre cum a fost nasterea(sper sa-ti revii f repede).
Bafta urmatoarelor mamici![]()
Eu azi am primit de la o colega un costumas,e primul de altfel,eu nu am ajuns la cumparaturi inca,o sa o fac in iulie dupa examene..m-a emotionat f tare sa tin in mana hainutele astea micute,a fost o senzatie tare frumoasa chiar si sotul meu s-a emotionat cand a vazut costumasul de bebe..deja ne imaginam cum va arata mititelul![]()
27+
Thomas
ela_mm spune:
carmen, merci pt raspuns.
eu ma gandesc ca rezist pana prin septembrie macar, ca n-am de gand sa merg pe la doctori pt chestia asta cu palmele prea curand. la mine clar nu pare o problema de dermato, dar habar n-am la cine sa ma duc (pare o chestie de circulatie periferica, dar bun, iar filozofez pe teme pe care nu le stapanesc
)
Ela
33+ cu
Eva Maria
Cris2010 spune:
D-zeu sa aiba in paza pe ingerasul Mihaela. Durerea n-are cuvinte...
Cris
34+ cu
Sonnia
Cris2010 spune:
Anca, ma bucur mult ca ai venit cu vesti bune.
Mie imi place simplu Irina
.
Bee, Tina, Georgia, mult succes la examene
!!!
Cris
34+ cu
Sonnia
Victo spune:
fetelor, ia cineva fier ferrofolgamma? eu efectiv am ajuns la ccl ca nu il tolerez. tre sa stau sa mananc la o ora dupa el, insa nu ajung niciodata,...ca vomit..:( chiar dc il iau dim, chiar dc il iau in tp zilei.
o sa incerc alta marca, altfel nu-s cum sa fac..ca analiza de fier nu era prea grozava, ca in genere la gravide e sub limita.
mananc salata multa..ce altceva sa mai mananc sa compensez?
Paula
cu
Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)
AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica
Cris2010 spune:
Carmen, imi place mult dormitorul. Exact stilul meu, minimalist.
Eu ma lupt cu sotul care e mare strangator de diverse obiecte de prin targuri si vacante si anticariate
. Eu incerc sa le combin si sa le asez astfel incat sa arate bine
. Din acuza asta, la noi, bucataria este in stil provincial, livingul in stil clasic si dormitoarele si baia in stil modern

. Bine ca sunt bine definite si delimitate, ca altfel...
Cris
34+ cu
Sonnia
sorina_goga spune:
FELICITARI RACUSOR!!!!!!! WOW PRIMUL DELFINAS!!!!!!!
noi doua aveam acelasi DNP!
36+
Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la