Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (126)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nu e general valabil cu scaunul moale!!! E in mare parte legat de alimentatie - daca iei sau nu fier, consumul de lactate, fructele consumate - eu toata ziua mananc cirese si pepene verde la 5 minute dupa un bol de lapte. Evident ca am scaunul moale... Problema e cand alimentatia e aceeasi, si modificarile scaunului sunt importante!!!

Cristina 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Noi am renovat ap anul trecut si mobila am facut-o tot pe comanda...da asa o senzatie de unitate...plus spatiu valorificat foarte bine. Am mers pe mobila de culoare deschisa...de fapt nu noi ci designerul....ca noi doi IT-isti jale iesea...sotu' vroia baia mica neagra cica...

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

sunt sigura ca tu ai avut ultimul cuvant!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu
AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

sunt o mamica de piersicute iulie-august 2006 si vreau sa o felicit pe racusor. Sa va traiasca puiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Racusor Felicitari !!!
Ma bucur sa vad ca au inceput sa vina delfinasii,astept sa citesc detalii despre cum a fost nasterea(sper sa-ti revii f repede).

Bafta urmatoarelor mamici

Eu azi am primit de la o colega un costumas,e primul de altfel,eu nu am ajuns la cumparaturi inca,o sa o fac in iulie dupa examene..m-a emotionat f tare sa tin in mana hainutele astea micute,a fost o senzatie tare frumoasa chiar si sotul meu s-a emotionat cand a vazut costumasul de bebe..deja ne imaginam cum va arata mititelul

27+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

carmen, merci pt raspuns. eu ma gandesc ca rezist pana prin septembrie macar, ca n-am de gand sa merg pe la doctori pt chestia asta cu palmele prea curand. la mine clar nu pare o problema de dermato, dar habar n-am la cine sa ma duc (pare o chestie de circulatie periferica, dar bun, iar filozofez pe teme pe care nu le stapanesc )

Ela 33+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

D-zeu sa aiba in paza pe ingerasul Mihaela. Durerea n-are cuvinte...

Cris 34+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Anca, ma bucur mult ca ai venit cu vesti bune.

Mie imi place simplu Irina.

Bee, Tina, Georgia, mult succes la examene!!!

Cris 34+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, ia cineva fier ferrofolgamma? eu efectiv am ajuns la ccl ca nu il tolerez. tre sa stau sa mananc la o ora dupa el, insa nu ajung niciodata,...ca vomit..:( chiar dc il iau dim, chiar dc il iau in tp zilei.
o sa incerc alta marca, altfel nu-s cum sa fac..ca analiza de fier nu era prea grozava, ca in genere la gravide e sub limita.
mananc salata multa..ce altceva sa mai mananc sa compensez?

Paula cu Mihai 35+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 4+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Carmen, imi place mult dormitorul. Exact stilul meu, minimalist.
Eu ma lupt cu sotul care e mare strangator de diverse obiecte de prin targuri si vacante si anticariate. Eu incerc sa le combin si sa le asez astfel incat sa arate bine. Din acuza asta, la noi, bucataria este in stil provincial, livingul in stil clasic si dormitoarele si baia in stil modern. Bine ca sunt bine definite si delimitate, ca altfel...

Cris 34+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

FELICITARI RACUSOR!!!!!!! WOW PRIMUL DELFINAS!!!!!!!
noi doua aveam acelasi DNP!

36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Mergi la inceput