Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 12
laurika1982 spune:
Si eu votez pentru Irina Maria..e deosebit, e si de sfanta.:)
o sa pun pe mailul comun un document cu procedurile de calcul pentru CIC, pre/postnatal ce contine si baza legala.asta fiindca au tot fost discutii pe tema iar la mine la servici nu a reusit nimeni sa ma lamureasca:).sper sa ne ajute pe toate.
Oare cine urmeaza la nascut?!Faptul ca au inceput nasterile ma face sa ma gandesc ca ar trebui sa stau cumintica acasa :D
Laura
32+ cu 
AMR 7+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu 
bumblebee spune:
Paula din ce stiu eu, bogate in fier ar fi: spanac, salata, oua, organele, carnea rosie (de vita), toate verdeturile astea de sezon. Sunt mai multe, dar astea mi-au venit in minte
Alina
32+ cu 
gargarita
paula_m spune:
Crispro, Michelle, Pufescu, sunteti niste gravidute tare frumoase
. M-am uitat la poze si am vazut cum am "inflorit" toate. Imediat vor predomina pozele cu bebeii
Paula,
33+ cu
, Raul Codin
AMR 6 saptamani

Cris2010 spune:
Apropo de nume...
Eu am pus Sonnia la semnatura, dar noi (sotul si cu mine) inca dezbatem intre Sonnia si Natalia (alint Natali).
Michelle, te rog, daca ai timp binenteles, sa-mi faci si mie pe docs un fisier de vot. Merci mult, tare as vrea sa va dati cu parerea
.
Cris
34+ cu
Sonnia
sorina_goga spune:
Salutari fetele! Dupa o lipsa de vreo 2 sapt revenim si noi pe baricade. Azi am implinit 36 de sapt si am fost si la eco. Avem in njur de 3 kg iar doftoreasa mi-a zis ca am mare tupeu ca vreau natural tinand cont ca bebelul meu are BDP -ul cu 2 sapt mai mare, adica este un capos. La urmatoarea eco stabilim daca ne bagam sau nu la un natural cu epidurala sau mergem la cezariana direct. In rest toate bune si frumoase, am terminat cu drumurile, am ramas in Iasi, fara drumuri la Alba Iulia (imi este asa de dor de al meu sot 

) si asteptam marele moment!
Va
pe toate si sa vedem care este urmatoarea pe lista! 

36+
Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt
larissa_79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CarmenAlbu
![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 32+ cu ![]() AMR 7+ |
pai normal ca la critica ma pricep...nu ma intrece nimeni...
Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Cris2010 spune:
Ieri seara am fost sa ma tund. Am luat ceva din lungime si i-am dat o noua forma. Parca ma simt mai usoara
.
Azi m-am invrednicit sa decongelez si sa curat frigiderul. De fapt mama a avut rol principal. Eu cu regia
. Acum imi face guvizi prajiti, o ciorba de peste (noi suntem innebuniti dupa peste) si placinta cu branzica dulce
.
.... si binenteles continuam cu renovarea, episodul 3 azi
. Merge foarte incet
. Peste tot e praf, chiar daca tin dormitorul in cauza inchis... Racusor mi-a dat emotii. Trebuie sa-l zoresc pe mester![]()
Cris
34+ cu
Sonnia
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris2010 Apropo de nume... Eu am pus Sonnia la semnatura, dar noi (sotul si cu mine) inca dezbatem intre Sonnia si Natalia (alint Natali). Michelle, te rog, daca ai timp binenteles, sa-mi faci si mie pe docs un fisier de vot. Merci mult, tare as vrea sa va dati cu parerea .Cris 34+ cu Sonnia |
Am facut formularul, fetelor va invit la vot!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu 
AMR 7+
giorgia23 spune:
Si eu votez pt Irina Maria....iar daca ar fi sa aleg intre Sonnia si Natalia as alege Natalia
Sorina felicitari pt grasunel
GEO 36+ cu
Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze
michelle1981 spune:
paula multumesc, esti draguta
Carmen poze cu mobila nu am, am doar cu apartamentul cand ne-am mutat. Oricum tare as vrea sa iti cer parerea intr-o privinta, cand o sa ai timp
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu 
AMR 7+