Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 13
crispro spune:
Sorina, felicitari pt vestile bune! Wow, 3 kg bebelu, asa da! Ma intrebam pe un de esti...
Cris2010, mie imi place Sonia - ca o fi cu un "n", cu doi "n", nu conteaza, dar mi se pare super Sonia...
Mycya, pe unde umbli? Ai ajuns acasa in Germania? Ziceai ca luni pleci din RO, deci... te asteptam...
Victo, de ce nu iei fierul dupa masa? Ca inainte de masa poate sa dea niste stari mai putin placute. Eu toata sarcina asa l-am luat, dupa masa, si am luat ce s-a nimerit - la inceput luam si io ferofolgama, apoi maltofer (ca din asta imi dadea medicul de fam), acum nu mai iau nimic...
Cristina
34+ cu 
michelle1981 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui giorgia23 Si eu votez pt Irina Maria....iar daca ar fi sa aleg intre Sonnia si Natalia as alege Natalia Sorina felicitari pt grasunel GEO 36+ cu Antonia Maria AMR 3+ SAPT![]() poze |

Aici se pot vedea rezultatele.
later edit: am vazut ca deja s-a departajat Natalia

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu 
AMR 7+
ooana spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Oana, iti dau si eu un exemplu, mi se pare o idee buna sa fie fontul cu size 1. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra |
sa vedem ce zic gagicile
Oana
35+ Matei
AMR 30zile
rodyka spune:
Irina-Maria imi place, de fapt in combinatie cu Maria merge aproape orice. dar Ana e prea comun, de asta noi am ales Anca (Anca-Maria).
Natali (Natalia) e nepotica mea de 1 an jumate, Sonnia suna asa dulce. am votat deja.
_
34+ AMR 5+
Gibraltar la lac_
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
ooana spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 pe 9 iunie. Am intrebat racusoru' si mi-a confirmat. Oana e indragostita azi...am vazut ca a trecut 36 si 6 zile la Andrei Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
mai mult am dormit din film decat am vazut
mda
...si tocmai ziceam ca avea dpn-ul cu 3 zile inaintea mea 
vad ca si ultimul neuron e pe duca...dar acum ca sa va "impresionez" cu deductiile mele logice
am mai dres busuiocu?
intru sa modific si sa o sterg din lista cu dpn-uri
Oana
35+ Matei
AMR 30zile
ela_mm spune:
si eu am votat cu natalia. e bestial. si alintul natali e foarte feminin.
Ela
33+ cu
Eva Maria
ooana spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu ce parere aveti de prima parte a proiectului meu, mai am putin si termin dormitor ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 32+ cu ![]() AMR 7+ |
cred ca eu iar am ratat mometul cu poze...sau inca nu m-am trezit bine
Oana
35+ Matei
AMR 30zile
rodyka spune:
crispro, atata te plangi de burtica ta, dar nu e mare diferenta fata de acum 3 sapt. adica nu o vad eu 
_
34+ AMR 5+
Gibraltar la lac_
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
CarmenAlbu spune:
Si eu am votat Nati imi place mult!!
,
Uf, in sfarsit racoare
, sunt uda pe pijamale de la caldura!!!
Si as vrea ceva bun dar u stiu ce
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
anca_vlad spune:
multumesc mult pt pareri si mie imi place tot irina maria, nu as vrea sa fac diferente intre copii, vlad are doua nume asa ca si sora lui va trebui sa aibe tot doua nume!
Nu pot spune decat ca si explicatia preotului a fost una pertineta si de bun simt!

Anca +30s
IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA

(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la