Bravo Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (126)
Raspunsuri - Pagina 8
giorgia23 spune:
Ochidut asa stiam si eu ca Racusor face azi 36sapt
Bamboletta ce bine cred ca va este...asa ce-as pleca si eu intr-o vacanta
Ma duc sa pap ceva apoi ma pun pe revizuit listele sa vad ce mai lipseste
GEO 36+ cu
Antonia Maria
AMR 3+ SAPT
poze
Florentina_C spune:
Larissa_79, Tina_80, Crispro, Bumblebee, Lalala13 multumesc mult de tot pentru raspunsuri... M-am mai linistit acum. Sper sa fie bine totul...
Tina, bumblebee bafta la examene... Va tin pumnii... Eu tocmai ce le-am terminat si stiu cum e... Bafta.
Felicitari Racusor... Andrei Ioan bine ai venit...

Mi-au dat si mie lacrimile cand am citit... Primul delfinas din delfinariu a sosit...
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 28+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
coteasca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tina_80 Coteasca!!!....de cand te pandesc Am vazut pe prima pagina ca nasti la cf2 si cred ca si eu tot acolo ajung pana la urma. Te rog mult da-mi si mie niste detalii.... Cum nasti si cat dai? Merci mult! tina 33+ cu Tudor GabrielAMR 6+ si vine Doamne ajuta! |
Ola!!! Nu mai nasc la CF2, m-am mutat la Giulesti dupa incidentul acela nefericit. N-am mai avut curaj sa merg acolo. Dar stiu ca sunt super saloanele cu pat pe telecomanda, conditii fff. bune. Cat despre preturi nu stiu ce sa zic ca nu m-am mai interesat, dar stiu o tipa care a nascut acolo anul trecut, natural, si a dat 8 mil la medic. Imi pare rau ca nu iti pot da prea multe infooo. Oricum succes!!!

35+ 
Corina, viitoare mamica de Tudor Andrei
http://happyrooms.blogspot.com/
CarmenAlbu spune:
ce parere aveti de prima parte a proiectului meu, mai am putin si termin
dormitor
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
CarmenAlbu spune:
Acum pentru mame de baieti aici de la 1-18 ani
deaia ma doare spatele![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
Otiliav spune:
Carmen, arata incredibil de bine. Si patratelele de langa TV se desfac sau doar cele de pe langa pat? Langa pat parca se vede o noptiera.
E in stilul caselor de milioane de euro de pe aici, simplist dar in acelasi timp ai tot ce-ti trebuie.
Tot uit sa te felicit, ai ajuns in luna a 8-a, bravo
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+
Iulia Alexandra
anca_vlad spune:
haideti ca am facut nanai vreo 2 ore si acum sunt ok!
Din pacate inca avem dubi in legatura cu numele!
elena-maria -nu mai este valabil din motive nocoment!
eu as opta pt ana-maria
sau irina-maria
voi ce parere aveti!
Vasile Ana-Maria sau Vasile Irina-Maria
preotul mi-a sugerat Ana-maria (fiind vorba de sfintii parinti Ioachim si Ana) si ar merge ff bine!
Astept opiniile voastre!
Anca +30s
IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
matusa77 spune:
Cat sunt de fericita pentru RACUSOR.
BEBE ANDREI BINE AI VENIT PE LUME, SA FI SANATOS, PUTERNIC, NOROCOS CACI IUBIT VEI FI CU SIGURANTA.

saptamana 33
Ducu
ochidut spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu ce parere aveti de prima parte a proiectului meu, mai am putin si termin dormitor ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 32+ cu ![]() AMR 7+ |
Pai mai trebuie noi sa iti zicem ceva, nu esti tu experta????

Este foarte foarte frumos
. Dulapurile sunt super!!!Insa, parerea mea e putin impersonal acum si ii trebuie putina culoare prin anumite decoratiuni: un tablou/covor/draperii/ceva perne pe pat/o vaza mare cu diverse flori/ghiveci/...etc. Dar sunt sigura ca asta e varianta nefinalizata si oricum ai luat tu in considerare toate detaliile
35+ cu