Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumesc! Ma duc sa-mi caut o rochita faina ca in 26 am o cununie.Pa!

Ana22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Lora, pui un galbenus de ou in cana, miere, amesteci bine si torni lapte cald nu fierbinte.

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Bineinteles ca tot la birou sunt, ca am ceva de terminat si tre sa stau..

Klarisse graviduta 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

fetelor nu merge parola pt picassa ...help

24 cu + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

fetelor nu merge parola pt picassa ...help

Eric Joshua

Loredana ai PM.

Klarisse graviduta 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna!!Ionela vin cu vestile! Una bucata masea a fost rezolvata si cealalta o fac duminica.
Lora multumesc mult!

Ana22+

Bine ca ai rezolvat , o parte dar este bine si aia .Sper ca si la cealalta sa nu te doara si sa rezolvi repede
NU o sa te vedem

Burtica de 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Klarisse, multumesc, merg acum sa+mi prepar o bautura din asta, ca nu se mai poate.

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Va multumesc pentru PM-uri! Am reusit .Sunteti foarte mamici/viitoare mamici foarte frumoase!

Va invit pe toate la masa: ciorbita de pastai,mamiliguta cu branza de burduf sau tocanita din carnita de porc.N-am mancat de muuuuuuuuuulta vreme.

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

contractii nedureroase - nu am luat no-spa in sarcina cu baby pt ca stiam ca asa trebuie sa fie insa dupa ce am nascut mi s-a spus ca nu i-au convenit f mult contractiile alea ca o mai strangeau...asa ca acum iau no-spa cand se intareste.

bagaj - 7 luni inseamna 32 de saptamani si nu 27! la 27 inseamna 6 luni implinite si intrati in 7 luni asa ca amanati bagajul pana la 32.

lista cu bagajul e AICI

-----

Mami de roza + 24 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Buna seara burtici! Revin cu vesti nu prea bune dar nici din cele mai rele de la morfo cu dr. Herghelegiu.
Bebele meu are o intarziere in crestere, desi am 22,6 saptamani, a iesit de 21,4 saptamani. Are 431 g, este bine, toate organele sunt functionale, fara probleme, malformatii, a zis ca e posibil sa recupereze in timp, ca intarzierea ar fi din cauza arterei stangi a uterului, ca nu e cum ar trebui sa fie (nu stiu ce inseamna).Colul este scurt, 2,5 cm, a zis ca e important sa vb cu medicul meu, poate e nevoie de vre-un serclaj.
Bebitzu a ramas tot baiat, nu dormea dar nici foarte vioi nu era, fata nu i s-a putut vedea decat din profil ca era cordonul la gurita, si de-abea s-a intors cu burtica in sus sa masoare inimioara.
Sunt impresionata de comportamentul uman pe care l-a avut doctorul, auzisem multe lucruri despre fapttul ca nu e foarte sociabil, dar mi s-a parut deschis spre comunicare. poate ca nu era obosit, am fost a doua pacienta si a avut rabdare sa ma tina o ora.
Eu sunt increzatoare ca va recupera, ma rog la DD sa ne ajute!
Mi-am gasit si doua perechi de sandalute largi la Batta, iar referitor la costume de baie, am vazut la Triumph-300 lei si la Prenatal-350lei in Mall Baneasa, mie mi s-a parut cam scumpute.
Sa aveti o seara frumoasa!

22+

Mergi la inceput