Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Alynta, eu zic sa mergi la un control, eu cand am patit asa, mi-a spus doc ca am placenta joasa si se datoreza de la ridicat in fiecare zi 10kg de bb Gabitu. Macar daca nu ajungi la doc incearca sa stai linistita si sa nu mai ridici. Stiu ca e usor de zis, dar incearca pt binele lui bb. Mersi .

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 22+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Tu ai avut mai mult de un firicel de sange?! Eu stiu ca in perioada asta colul este hipersensibil si uneori si dupa un control poate curge sange! Mi s-a intamplat de multe ori sa me jeneze la o simpla atingere! De asta nu ma panichez!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Alynta, du-te la doctor...cel mai bine. Chiar ziele trecute imi povestea o prietena cum a nascut ea si cat s-a chinuit sa tina copilul cat mai mult in burta, ca avea sangerari si a facut tratament. Alta imi zicea ca de la placenta, era bebe agitat si ii despindea placenta si la fel, a trebuit repaos nu stiu cate zile la pat. Du-te la dr sa te asiguri ca nu e placenta sau altceva.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Eveline, eu nu prea cunosc parinti care sa simta din instinct ce vrea copilul, ci ce vor ei. Si e normal, n-o sa-mi spuna nimeni ca instinctul meu de conservare va fi acoperit de cel de mama, ca nu cunosc nicio mama care sa fi invatat asta. Dupa ce vezi cu cat sarg isi tine o mama copiii la slujbe de noapte pe la biserici de ajung saracii chiauni la scoala, te cam indoiesti de instincte care cresc de pe-o zi pe alta!
Din pacate, intr-o tara in care parintii nu inteleg importanta petrecerii timpului cu propriul copil, incep sa ma intreb despre cum naiba voi invata eu ce n-au invatat altii din jurul meu? In aceeasi cultura.
Vad copii neglijati in “familii bune” si nu stiu cum sa le spun parintilor, copil care nu vorbeste inteligibil la aproape 5 ani si “oare ce-o avea?”
Am cunoscut copil de 16 ani pe care mama nu l-ar fi lasat singur sa vorbeasca 10 minute cu un judecator, e infricosator! Stiu tati care se plang de mama focului de cat e de greu, si ei si-au dorit copiii aia.
Oamenii astia cum naiba nu au invatat? Pe langa cei care nu stiu pe unde umbla pruncii lor, cum de-au ramas gravide, de ce au plecat de acasa? Sau de ce nu ii mai suna, macar uneori, copilul lor fericit?
Imi cer scuze pentru remarca cu morcovul, a fost un simplu exemplu si nu am avut ceva anume cu cei care pun accent pe alimentatie, si eu cred ca e important sa mananci sanatos; dar personal nu cunosc copii suparati ca parintii nu le-au dat un aliment sau altul si nu cred ca asta e esenta de parinte. ASta voiam sa spun, nu stiam ca unii parinti pot folosi cola pe post de alint, ciudat, am dat exemplu de 2 alimente si atat. Cum spunea eveline.
N-am fost prea clara, se pare. Ceea ce se poate intampla si cu pruncul meu, nu?

Cat despre invatat, orice relatie e ca un cerc, nu musai vicios. Ei bine, relatia cu pruncul se creeaza de la inceput, din primele zile: felul in care plange, cum reactionezi tu la el si cum el la tine, timpul cat rezisti, cand te enervezi, acestea se mentin perioade lungi de timp in toate relatiile.
Degeaba invat eu peste 2 ani ca tensiunea mea cand el plange e resimtita de copil si se transpune intr-o forma de stres… ca e tarziu si relatia e formata, cercul se invarte, ba chiar uneori constientizarea asta poate duce la strangerea cercului si nu la relaxarea lui…
Ma rog, am vazut putini copii fericiti, ce mai! Si ma gandeam sa va plictisesc putin si cu astea!

Puiutza, daca primesti raspuns de la Eva, imi dai si mie listuta? Nu m-am gandit sa le cer lor ce mi-ar trebui... buna idee!

25+

Liliana, din faptul ca tu iti pui intrebarile astea, eu deduc ca o sa fii o mama buna! Putine femei se intreaba ceea ce te intrebi tu...

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc fetelor! Am sa sun sa intreb!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

V-am pupat, imi strang jucariile si plec acasa
Sa aveti o seara frumoasa.

Ana, astept vesti bune de la dentist

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Uite Liliana o poezie care sa te consoleze, ca si grija mea tot asta e, ca nu sunt eu la inaltimea copilului, nu invers, ca sarcul copil e copil, nu e de datoria lui sa fie cumva, e de datoria mea si daca eu nu sunt cumva il afecteaza pe el si ma rog...mai bine nu ma mai gandesc, stie Dumnezeu de ce nu-i da noua. Pe al tau tie, pe al meu mie si tot asa :)

"Copiii vostri nu sunt ai vostri.

Sunt fii si fiice ale Vietii care tanjeste chiar dupa ea insasi.

Ei vin prin voi, dar nu din voi, si chiar de sunt cu voi, ei nu va apartin.

Le puteti darui dragostea voastra, dar nu si gandul vostru.

Caci ei au propriul lor gand.

Le puteti gazdui trupurile, dar nu si sufletele,

Caci sufletele lor sunt gazduite in casa zilei care va sa vie, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste.

Va puteti stradui sa fiti ca ei, dar sa nu cautati a-i face pe ei asemeni voua.

Caci viata nu merge inapoi si nici nu se impotmoleste in ziua ce a trecut .

Voi sunteti arcuri, iar ei sagetile insufletite pe care le trimiteti inainte. Arcasul ocheste tinta in nemarginire si va inconvoaie cu puterea sa pentru ca ale Lui sageti sa zboare cu iuteala in departari.

Cu bucurie lasati mana Arcasului sa va-nconvoaie,
Caci asa cum El iubeste sageata zburatoare, la fel iubeste arcul care il asculta."

Kahlil Gibran

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna!!Ionela vin cu vestile! Una bucata masea a fost rezolvata si cealalta o fac duminica.
Lora multumesc mult!

Ana22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
tare frumos vorbiti despre relatia cu bebe, despre rezistaenta la stres si emotii...
A fost medicul de fam azi la mine si m-a masurat, i-am dat biletele cu cantarul lunar si a zis ca am luat bine in 2 luni...aproape 3 kg...a zis sa nu ma sperii ca e ok.
saptamana viitoare merg la morfologie si abia astept intalnirea cu strugurasul meu.
Am inceput sa cumpar reviste despre bebe si mami ca sa-i citesc sotului cum trebuie sa se comporte cu gravida si ce toane are ei, si sotul imi aduce flori si-mi face masaj seara
eeehhh, dar au inceput sa mi se puna noaptea carcei si se sperie si sotul ca nu pot sa-i spun ce am ...asa de tare doare.
Azi am avut o zi mai...bleaga, mi-a fost rau, poate de la vreme, ori de la sarcina...nu stiu dar acum sunt mai ok...

va pupacesc si va imbratisez pe toate

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 21+ si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Aaaa,si nu ma durut deloc!Mi-a facut anestezie.Prima data putina,si tot am mai simtit,si dupa aia mi-a mai bagat putina.Nu am mai simtit nik.

Ana22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Ana_25 bravooo!! Mai ai duminica si gata. A trecut
Mari - ma bucur ca sunteti bine. Si eu am fost cam varza azi, cred ca de la soare/ploaie/frig/cald. Pup-o si pe Emma din partea noastra
Fug si eu acasa.

Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fetelor, care stiti cum se face laptele cu ou si cu miere, ca ma doare gatul de nu mai pot?!!

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput