Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Liliana nu doar programul de weekend se va schimba ! La inceput e mai greu pana te obijnuiesti cu orele de alaptat/somn ale bebelusului.Eu habar n-am cum ma voi descurca cu doi.Eric este foarte mamos.

Am fost si noi luni la eco,bebelina e bine are 800 de grame.Doctorul e la fel de expeditiv dar ma consoleaza gandul ca il mai vad de doua ori si gata.Am stat cateva zile in pat din cauza contractiilor,apoi ieri am inceput sa am dureri in zona vaginala de fiecare data cand paseam sau ma ridicam in picioare.Am vb cu doctorul si zicea ca e normal.La el orice e normal.

24 cu + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Loredana, si eu am dureri cand pasesc sau cand ma intorc de pe o parte pe alta. Dar nu sunt chiar in zona vaginala, ci mai degraba inspre incheieturi, unde imi inchipui eu ca ar trebui sa fie ligamentele. Nu si tu la fel?

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Summertime la mine durerile sunt mai mult in zona vaginala si coboara putin pe piciorul stang, sunt mai mult junghiuri.De multe ori schiopatez.Sper sa treaca.Incerc sa nu ridic,sa nu fac efort, am lasat-o si cu plimbarile mai moale.

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Fetele carora vi se intareste burtica, hai sa va dau un SFAT:
- trageti aer in piept(pe nas) bine, bine si apoi incercati sa-l da-ti afara(pe gura, cu buzele tuguiate) numarand in gand pana la 15 si tot asa pana vedeti ca burtica revine la normal. Trebuie putin exercitiu la inceput, dar o sa vedeti ca functioneaza. Pe mine ma invatat la exercitiile de respiratie... Va ajuta si in timpul travaliului...

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 22+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Si inca un sfat pe care l-am mai dat: beti muuuulta apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Magdy multumesc de raspuns! La mine a fost ceva abia vizibil- cat un varf de pix/creion pe o foaie! Daca nu eram atenta nu vedeam! Si eu cred ca e de la efort! Cam car la cel mic si pe cel mare il mai ridic uneori!
Ce zambaret aveti voi acolo!Si ai mei iubesc painea! Cum stati la capitolul tras, urcat, catarat?!

Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

De tras nu prea trage nimic dupa el, de fapt nici nu are ce... Asa isi mai ia hainele si le cara dintr-o parte in alta, isi pune carpele de sters pe picioare, de la intrare in cap, se catara pe olita sau intoarce cate o caldarusa cu gura in jos ca sa ajunga unde vrea si zilele trecute mai aveam putin si il gaseam in pod, imi facea "bau" din capul scarilor...

Acum 22+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Fetele, care imi da-ti si mie un PM cu parola si ID-ul de pe picassa? Vreau si eu sa va cunosc... Noi avem poze la semnatura...

Acum 22+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Am vazut pozele voastre. FOARTE FRUMOASE
M-a apucat plansul cand am vazut-o pe Teodora DD sa aiba grija de ea acolo unde e

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Multumim pt aprecieri

Acum 22+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Eveline, eu nu prea cunosc parinti care sa simta din instinct ce vrea copilul, ci ce vor ei. Si e normal, n-o sa-mi spuna nimeni ca instinctul meu de conservare va fi acoperit de cel de mama, ca nu cunosc nicio mama care sa fi invatat asta. Dupa ce vezi cu cat sarg isi tine o mama copiii la slujbe de noapte pe la biserici de ajung saracii chiauni la scoala, te cam indoiesti de instincte care cresc de pe-o zi pe alta!
Din pacate, intr-o tara in care parintii nu inteleg importanta petrecerii timpului cu propriul copil, incep sa ma intreb despre cum naiba voi invata eu ce n-au invatat altii din jurul meu? In aceeasi cultura.
Vad copii neglijati in “familii bune” si nu stiu cum sa le spun parintilor, copil care nu vorbeste inteligibil la aproape 5 ani si “oare ce-o avea?”
Am cunoscut copil de 16 ani pe care mama nu l-ar fi lasat singur sa vorbeasca 10 minute cu un judecator, e infricosator! Stiu tati care se plang de mama focului de cat e de greu, si ei si-au dorit copiii aia.
Oamenii astia cum naiba nu au invatat? Pe langa cei care nu stiu pe unde umbla pruncii lor, cum de-au ramas gravide, de ce au plecat de acasa? Sau de ce nu ii mai suna, macar uneori, copilul lor fericit?
Imi cer scuze pentru remarca cu morcovul, a fost un simplu exemplu si nu am avut ceva anume cu cei care pun accent pe alimentatie, si eu cred ca e important sa mananci sanatos; dar personal nu cunosc copii suparati ca parintii nu le-au dat un aliment sau altul si nu cred ca asta e esenta de parinte. ASta voiam sa spun, nu stiam ca unii parinti pot folosi cola pe post de alint, ciudat, am dat exemplu de 2 alimente si atat. Cum spunea eveline.
N-am fost prea clara, se pare. Ceea ce se poate intampla si cu pruncul meu, nu?

Cat despre invatat, orice relatie e ca un cerc, nu musai vicios. Ei bine, relatia cu pruncul se creeaza de la inceput, din primele zile: felul in care plange, cum reactionezi tu la el si cum el la tine, timpul cat rezisti, cand te enervezi, acestea se mentin perioade lungi de timp in toate relatiile.
Degeaba invat eu peste 2 ani ca tensiunea mea cand el plange e resimtita de copil si se transpune intr-o forma de stres… ca e tarziu si relatia e formata, cercul se invarte, ba chiar uneori constientizarea asta poate duce la strangerea cercului si nu la relaxarea lui…
Ma rog, am vazut putini copii fericiti, ce mai! Si ma gandeam sa va plictisesc putin si cu astea!

Puiutza, daca primesti raspuns de la Eva, imi dai si mie listuta? Nu m-am gandit sa le cer lor ce mi-ar trebui... buna idee!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

fetelor as vrea si eu detaliile de la contul picasa daca se poate.

Eric Joshua

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Pentru fetele care vor face cezariana: voi cum va programati operatia?alegeti o data preferata din saptamana anterioara DPN-ului sau cum?

Tina, cu(28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Eu mi-o programez dupa cum imi va zice medicul. Daca el zice sa asteptam, asteptam, daca zice mai devreme, mai devreme. la faza cu cezariana chiar cred ca doctorl s epricepe mai bine ca mine :)))

La restul, cred in intuitia de mama si femeie, cand e vorba de taietura, las doctorul

Mergi la inceput

Lora mersi de PM

Acum 22+ cu rozaliu

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Fetelor, maine avem programare la doctor pentru morfofetala si m-au apaucat nishte emotii... sper sa fie totul bine!
De abia astept sa-mi vad puiu' sa stiu ca e bine si sanatos.
De cateva zile ma tot bate si gandul sa cedez si sa ne zica nenea dr. sexul...sa vedem daca cedez sau nu

23+ cu un carucior multicolor :)

Dar de ce sa nu cedezi Andreea? Ca emotii la nastere si surprinedre placuta oricum o sa ai, nu e ca si cand daca vei stii sexul nu va fi la fel de surprinzator sa-ti vezi copilul. Eu zic sa cedezi, sa ai si tu carucior in lista, sa te duci la shopping, sa te gandesti la nume...hai cedeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Liliana, sa stii ca eu pot sa inteleg temerile pe care le ai, cred ca la un anume momet, fiecare din noi le are chiar daca poate nu constientizeaza asta.

Nu vreau sa starnesc discutii, dar deocamdata nu putem "vedea" cum va fi in viitor. Important e sa fim alaturi de copii nostri si sa incercam sa ne transpunem in locul lor.
Stiu ca pentru mine nu va fi usor sa fiu mama. Desi nu mai sunt pustoaica si cam stiu ce mi-as dori de la copil, as vrea ca ea sa fie asa cum isi doreste, nu cum mi-as dori eu. Sper ca m-am facut inteleasa si n-am luat-o pe aratura

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput