Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Trimis la: - 09/06/2010 : 10:52:32 Ana mi se pare mie sau tii dieta? Klarisse ![]() ![]() Donna felicitari pentru baietel! si eu acum sunt tare mandra desi-mi doream o fetita! ![]() Lora data tot faci reclama nu mai bine luam de la tine caietelul gata facut? Sau de la cine stii tu ca printeaza asa ceva? ![]() Cristina 23+ |
Chichiuta, chestia e ca ce facem noi si vindem e gen carte, nu prea poti scrie tu multe, nu e ca un caiet, ci ca o carte despre aparitia lui bebe, e personalizata special pt. el, contine date personale, iar la sfarsit are o pagina unde poti trece ce se petrece imp. in timp - cand i-a aparut primul dinte, cand a facut primul pas, primul cuvant etc. Costa 20 de lei la noi.
Ti-am trimis cateva poze pt. exemplu chiar acum pe mail tie si Anei.
Lora, mami de Iustina si

28+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
magdyi2001 spune:
Fetele, care imi da-ti si mie un PM cu parola si ID-ul de pe picassa? Vreau si eu sa va cunosc... Noi avem poze la semnatura...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
22+ cu
rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
alynta27 spune:
Magdy multumesc de raspuns! La mine a fost ceva abia vizibil- cat un varf de pix/creion pe o foaie! Daca nu eram atenta nu vedeam! Si eu cred ca e de la efort! Cam car la cel mic si pe cel mare il mai ridic uneori!
Ce zambaret aveti voi acolo!
Si ai mei iubesc painea! Cum stati la capitolul tras, urcat, catarat?!
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
summertime spune:
| citat din mesajul lui LoredanaB Liliana nu doar programul de weekend se va schimba ! La inceput e mai greu pana te obijnuiesti cu orele de alaptat/somn ale bebelusului.Eu habar n-am cum ma voi descurca cu doi.Eric este foarte mamos. Am fost si noi luni la eco,bebelina e bine are 800 de grame.Doctorul e la fel de expeditiv dar ma consoleaza gandul ca il mai vad de doua ori si gata.Am stat cateva zile in pat din cauza contractiilor,apoi ieri am inceput sa am dureri in zona vaginala de fiecare data cand paseam sau ma ridicam in picioare.Am vb cu doctorul si zicea ca e normal.La el orice e normal . 24 cu + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |
Loredana, si eu am dureri cand pasesc sau cand ma intorc de pe o parte pe alta. Dar nu sunt chiar in zona vaginala, ci mai degraba inspre incheieturi, unde imi inchipui eu ca ar trebui sa fie ligamentele. Nu si tu la fel?
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu
Andreea82 spune:
Multumesc Alynta
Suna pentru orice eventualitate doctorul si incearca sa te odihnesti.
Fetelor, fug acasa ca mi s-au umflat picioarele groaznic. Am degete duble la picioare. Am inteles ca e bine sa le pui intr-un lighean cu apa calduta cu sare dupa care sa le tii ridicate pe o perna. Ma duc sa incerc
23+ cu un carucior multicolor :)
Klarisse spune:
Clabuc
chiar sa ne spui daca merita achizitionat caietul superbebelusului.
Te pup.
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
La noi tocmai a tras o ploicica si s-a mai racorit un picut atmosfera.
Si eu sunt de acrod cu invatatul pe parcurs si sunt sigura ca o voi lua de la capat, pentru ca fiecare copil este unic si se manifesta altfel. Eu am fost adepta - lasati-ma in pace, facem noi singuri, nu va bagati. Daca am avut nevoie de un sfat, l-am cerut si l-am primit. Deci, nu va ingrijorati, o sa va descurcati, daca aveti nevoie de ajutor, intrebati, dar nimeni nu o sa stie ce este si cum este mai bine pentru puiul sau decat mama lui proprie si personala.
Pup
Kiti,
22+ si mami de Vlad 15.05.2006
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Donna79 felicitari pentru baietel! Lara adresa mea de mail este "ipatealy@yahoo.com"! Office cioco ti-a iesit moale din cauza laptelui praf! Nu fac des dar mi s-a intamplat si mie! Incearca sa bagi apa/laptele progresiv cate putin sa nu "scapi" prea mult! Pity27 felicitari pentru masuratori! Alina-Mirela 27+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Alina, ti-am trimis mail.
Lora, mami de Iustina si

28+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
summertime spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Puiutza cred ca si la privat iti trebuie o camasuta de noapte, un capot, pampers pentru bebe..oricum am sa intreb doctorita mai pe la 28-30 de saptamani.. ![]() ![]() Klarisse graviduta 22+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Klarisse, am fost la prietena mea care a nascut la privat si nu avea NIMIC de acasa. Nici camasa ei de noapte nu o folsoea pt ca i-au dat cei de acolo una mai buna, speciala pt alaptat. De fapt ii dau cate o alta camasa in fiecare zi. La fel si bebe, era imbracat de la ei in totalitate.
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu
ionela.n spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Fetele, care imi da-ti si mie un PM cu parola si ID-ul de pe picassa? Vreau si eu sa va cunosc... Noi avem poze la semnatura... Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 22+ cu rozaliuCei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Am vazut pozele voastre. FOARTE FRUMOASE
M-a apucat plansul cand am vazut-o pe Teodora
DD sa aiba grija de ea acolo unde e 

--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 22+Minunea noastra

.