Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
office spune:
Andreea, eu stiu ca cezariana se programeaza cu o saptamana (sau cel putin cateva zile) inainte de DNP tocmai pentru a se evita declansarea nasterii naturale...
Tina,
cu
(28+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
Clabuc spune:
Buna fetelor! Am intrat doar sa av spun ca am gasit pe site-ul diverta (www.dol.ro) "Caietul Superbebelusului" la 31,50 lei (parca). V-am spus despre asta ca am vazut ca se interesau cateva fete de el si am fost si eu curioasa sa stiu despre ce e vorba. Poate fi comandat si on-line. Eu cred ca merg azi sau maine sa vad cum arata si daca merita sa-l cumpar. Sper ca v-au fost de folos informatiile. Va pup si merg la capitolul anterior sa recuperez la citit!
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
22+
Poze Clarinda
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea82 Fetelor, maine avem programare la doctor pentru morfofetala si m-au apaucat nishte emotii... sper sa fie totul bine!De abia astept sa-mi vad puiu' sa stiu ca e bine si sanatos. De cateva zile ma tot bate si gandul sa cedez si sa ne zica nenea dr. sexul...sa vedem daca cedez sau nu ![]() 23+ cu un carucior multicolor :) |
Sa vezi cum e cand te duci sa nasti! Te trec zeci de emotii si temeri!
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui office Andreea, eu stiu ca cezariana se programeaza cu o saptamana (sau cel putin cateva zile) inainte de DNP tocmai pentru a se evita declansarea nasterii naturale... Tina, cu (28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
Uff, mi-as fi dorit sa hotarasca bb cand vrea sa vina...nasa mea asa a facut la ambii copii. A facut cezariana, dar nu a stabilit o data anume, a asteptat pana cand au vrut copii sa vina pe lume.
Oricum, maine as vrea sa intreb ce si cum la dr. Daca pot naste natural, cum e cu anesteziile, daca e cezariana cum se programeaza, etc. Cred ca o sa-i fac capul calendar
23+ cu un carucior multicolor :)
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Andreea multa bafta la eco, ai sa vezi ca totul e bine, bebe e grasunel si activ. ![]() ![]() Klarisse graviduta 22+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |

23+ cu un carucior multicolor :)
Klarisse spune:
Eu stiam ca e cel mai bine sa il lasi pe bebe sa decida cand vrea sa apara..ca altfel trecerea de la mediul intrauterin la exterior se face brusc si fara 'voia' lui. Oricum inca nu am discutat nimic despre nastere cu doctorita..Mai astept sa creasca cuculet.
Alyntasuna la doctorita sa ii zici de firicelele alea de sange..mai bine sa fii sigura.
Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui magdyi2001 Alynta, eu zic sa mergi la un control, eu cand am patit asa, mi-a spus doc ca am placenta joasa si se datoreza de la ridicat in fiecare zi 10kg de bb Gabitu. Macar daca nu ajungi la doc incearca sa stai linistita si sa nu mai ridici. Stiu ca e usor de zis, dar incearca pt binele lui bb. Mersi .Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 22+ cu rozaliuCei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Tu ai avut mai mult de un firicel de sange?! Eu stiu ca in perioada asta colul este hipersensibil si uneori si dupa un control poate curge sange! Mi s-a intamplat de multe ori sa me jeneze la o simpla atingere! De asta nu ma panichez!
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!
magdyi2001 spune:
Eveline, din cate stiu eu si din ce se practica si aici (in ro e mereu altfel), nu e musai ca a doua nastere sa fie ceza, daca prima a fost ceza. Eu la Theodora am avut ceza, iar la Gabriel au vrut sa ma lase sa nasc normal, numai ca a intervenit nefrologul si a zis stop sarcinii in sapt 37, din cauza ca nu-mi mai functionau rinichii. Intreaba doc si vezi ce zice...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
22+ cu
rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
magdyi2001 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alynta27
Tu ai avut mai mult de un firicel de sange?! Eu stiu ca in perioada asta colul este hipersensibil si uneori si dupa un control poate curge sange! Mi s-a intamplat de multe ori sa me jeneze la o simpla atingere! De asta nu ma panichez! Alina-Mirela 27+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Nici la mine nu a fost cine stie ce sange, dar indeajuns cat sa ma sperie; colul era inchis, dar scurtat. Mi-a zis ca sangele ar fi de la placenta...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
22+ cu
rozaliuCei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
alynta27 spune:
Alexutza i-ai cu tine strictul necesar :o camasa, 5 apmpersi, un pachet de vata etc! Restul le lasi frumos pregatite acasa si ti le aduce sotul la cerere! E si greu sa te cari cu ditamai bagajul prin spital! Inchipuieti ca pana nasti e posibil sa schimbi 2 locatii in cadrul spitalului!
Inbox am notat tratamentul tau de imunizare! Multumim!
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!

sper sa fie totul bine!
.