Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andreea82 Asa este Liliana, dar cred ca si esenta asta de care vorbesti vine cu timpul. Copilul inveti sa il citesti in timp, cunoscandu-l, invatand sa comunici cu el. Nu stiu, nu vorbesc din experienta, dar sper din tot sufletul ca asa este. Nici o mama, sau mai bine zis viitoare mama nu cred ca stie din prima cum sa-si citeasca copilul. Uite de exemplu finuta mea a invatat in timp sa citeasca plansul copilului ei: cand plange de foame, cand din nevoia de afectiune, cand de durere de burtica, etc...Nu cred ca se naste nimeni invatat. Cred ca este un instinct care ni-l cultivam in timp, odata ce tinem in brate propriul copil Curaj ca putem! Si din moment ce ai temerile astea, sigur vei fi o mama super ![]() 23+ cu un carucior multicolor :) |
Tare bine ai punctat

.Nimeni de aici care este deja mama, nu s-a nascut invatat, tot pe parcurs a invatat sa-si "citeasca" copilul si sa comunice cu el. Idea cu morcovul ras si cu coca-cola nu mi-a placut deloc. Adica, eu ii dau si morcov ras daca baiatul mi-o cere si daca stiu ca este spre binele lui, dar nu doar asa ca sa ma aflu in treaba...
Hai ca nu mai zic nik, ca se incing spiritele...
Nu stiu de ce, dar m-am simtit atacata, pt ca eu am fost aia care a zis ca "totul se invata pe parcurs"...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
22+ cu
rozaliuCei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
eveline spune:
Magdy, exemplul cu morcovul si cola eu l-am perceput ca fiind spus sa sublinieze faptul ca Liliana are temerea ca o sa invete tot ce e legat de nevoile materiale si fizice dar o sa fie mai greu cu cele spirituale si afective. Isi punea problema daca si astea se invata...
Nu-ti fa griji, si eu sunt adepta ideii ca "totul se invata pe parcurs"...nu era nicidecum un "atac" la adresa ta. Sau cel putin eu una nu l-am perceput deloc asa.
23+
si mamica de
Bianca
puiutza spune:
Asta e capitolul temerilor!
Sunt curioasa in urmatorul ce se va dezbate?
Eu am plecat - avem serbare la gradi.
Va pup si o dupa-masa si seara placuta si o noapte cat mai linistita!

la toata lumea! Si fruntea sus, DD nu ne da niciodata mai mult decat putem duce!
Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
magdyi2001 spune:
Bine eu am perceput altfel ce a zis ea.Ma gandeam ca se refera la faptul ca sunt unele mame, care atunci cand le plange copilul, il consoleaza cu putina cola si ii trece,fara ca macar sa-si bata capul, ce are si de ce plange. Daca am inteles gresit, imi cer scuze... Sper sa ne lamuresti, Liliana...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
22+ cu
rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
andra_b spune:
Fistiq felicitari pentru baietelul grasut! 
Ionela 
Mihaelka pup burtica e tare simpatica - hihi
, si pijameluta tare draguta! ![]()
Didadi acum am vazut si pozele tale cu bebe, ce scump e 
Va pup pe toate ![]()
-----------------------------
23+ cu bebe mic 
office spune:
Pentru fetele care vor face cezariana: voi cum va programati operatia?alegeti o data preferata din saptamana anterioara DPN-ului sau cum?
Tina,
cu
(28+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
Andreea82 spune:
Fetelor, maine avem programare la doctor pentru morfofetala si m-au apaucat nishte emotii...
sper sa fie totul bine!
De abia astept sa-mi vad puiu' sa stiu ca e bine si sanatos.
De cateva zile ma tot bate si gandul sa cedez si sa ne zica nenea dr. sexul...sa vedem daca cedez sau nu
23+ cu un carucior multicolor :)
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Pentru fetele care vor face cezariana: voi cum va programati operatia?alegeti o data preferata din saptamana anterioara DPN-ului sau cum? Tina, cu (28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
Eu inca nu stiu cum nasc, dar daca va fi sa nasc cu cezariana din cauza problemelor cu spatele as prefera sa o fac totusi atunci cand vrea bb sa vina, adica nu as vrea sa programez o zi anume inainte (daca se poate)
23+ cu un carucior multicolor :)
Klarisse spune:
Andreea multa bafta la eco, ai sa vezi ca totul e bine, bebe e grasunel si activ.

Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
eveline spune:
Eu am nascu prima data cu cezariana de urgenta....mi se rupsese apa la 40s1z si nu s-a declansat travaliul. Acum vreau nu vreau va fi musai cezariana dar din cate am inteles nu prea e la latitudinea mea data....am inteles ca dr va hotara cand. Eu una as prefera sa ma "duc" cat mai aproape de DPN insa am inteles din alte surse ca te programeaza undeva prin saptamana 38. Asta daca nu mi se declanseaza mai repede nasterea naturala si fug la spital iar in cezariana de urgenta.
23+
si mamica de
Bianca