Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_25 spune:
alexuza
.Si eu sper sa nu mai ajung
luanashana stai linistita ca o sa creasca bb.Si chiar daca nu o sa fie f mare,important e ca e sanatos!
Ana
22+
ana_25 spune:
Bineiteles ca am umblat degeaba prin magazine ca nu am gasit nimic sa-mi placa.Ma duc sa-mi dau cu apa rece pe picioare ca s-au umflat tare,si dupa aceea intra sotul in functiune,il pun la masaj![]()
Noapte buna!
Ana
22+
chichiutza spune:
Puiutza
. Nici nu stii ce confort am cand ma gandesc ca am la cine sa apelez cu intrebarile "arzatoare"care vor aparea!
Ana sper ca ti-a trecut starea proasta...eu acum am ajuns acasa. N0am stare!
Summertime
Cristina
23+
chichiutza spune:
Klarisse asa te vreau!Baga mare sa vezi ca functioneaza pana la urma! Nu te lasa!

Cristina
23+
Fistiq spune:
Buna fetele! Hop si noi inainte de stingere!
Multumesc mult de tot pt felicitari si urari frumoase la cuculetz grasut
La fel sa fie si la voi si la bebebelusii vostri 
Ma duc si eu la culcare ca pic de oboseala, iar miine am o zi plina pe la ghisee. Plus programare la doctora mea cu rezultatele de la eco.morfo.
Sper sa nu ma suie pe masa, sa fie suficient ce s-a vazut la eco. Ultima data cind m-a suit, secretia mea a devenit ulterior rozalie pt o zi, asa incit chiar m-am panicat... Nush daca are vreo legatura cu o cauterizare veche, cert e ca sunt sensibila rau in zona respectiva.
Va urez o noapte minunata, racoroasa si sa visati frumos! 
----------------------------------------------
cu BB probabil Tudor intr-o burticuta de 24+
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Buburuza mi-am adus aminte ca ai intrebat de lista pentru spital. Este un subiect deschis chiar pe prima pagina la "odiseea sarcinii in 40 de saptamani"...se cheama "Bagajul de spital - o lista utila pentru fiecare". Acolo stiu ca e o lista completa (poate prea completa) cu tot ce-ti trebuie si pentru tine si pentru bebe. Si parca tot acolo gaseai ce-ti trebuie pentru acasa strictul necesar. 23+ si mamica de Bianca |
Multumesc mult, Eveline.
O voi studia, desi imi e o fricaaaaaaaaaa....
27+
LoraG76 spune:
Vad ca nu bantui de una singura pe net... Eu tare as mai fi dormit de pe la 9, ca-mi era somn, dar am o durere crunta de cap care nu ma lasa sa dorm...sper sa-mi mai treaca, sa ma pot odihni.
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alynta27 spune:
Lara bea un laptic cald poate trece!
Ana ce bine ca nu a durut!
Nu am mai sunat dr. ca mi-e bine! Daca era ceva grav era mai mult decat a fost(mai deloc)!
Am fost inca o tura afara! Mergem la nani! Noapte buna!
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LoraG76 spune:
Alina, am baut si lapte cald..ce n-am facut. Am baut si lapte cu galbenus de ou si miere, ca ma doare gatul, acum am luat si-o pastila cu propolis, sper sa-mi treaca. Sigur astea-s urmari de la varicela, ca n-aveam de unde lua raceala, nici n-am iesit din casa.
Plec si eu in pat, poate adorm si-mi trece.
Noapte buna!
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoredanaB spune:
Va spun si eu noapte buna.Inca bantui prin casa,e foarte cald.Nici Eric nu doarme inca.
Lora incearca sa dormi poate maine te vei simti mai bine.Sanatate multa!
Luanashana nu-ti face griji ca va recupera bebelusul.Abia acuma incep sa ia in greutate.
Vise placute va doresc!
24 cu
+
Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua