Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza Ana daca te supara bunica inchizi usa si gata Burtica de 27 + |
Daaaa!Si-i prind si nasul in usa!

Acu "fug" la dentist!
Ana
22+
alynta27 spune:
Fistiq ce vezti bune ai tu! Sa va traiasca baietelul!
Anna Ivan felicitari pentru semnatura si multumim pentru tratatie!
Eveline nu-ti fa griji! Va creste si al tau! Doar nu totii copii trebuie sa aiba la nastere 4 kg! E in grafic si asta e cel mai important! Eu am nascut copii mari si la nastere am suferit fisuri! Spre fericirea mea nu au fost rupturi severe! Un copil mai mic se naste mai usor! Sanatos sa fie!
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ionela.n spune:
Klarisse, Ana, nu ma doare burtica si nici nu m-a durut pana acum, dar se mai intareste cateodata in timpul zilei si am observat ca si atunci cand stau aplecata.
Ana, bafta la dentist, sa ai grija de bebe si sa nu iti fie frica. Daca doare, ridici mana frumos si dr se opreste 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 22+
Minunea noastra
alexuza spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Salutare! Mai fetelor dar ati scris nu gluma! Eu am scos piticii afara! Am fost cu ei la gradi sa i-au lista de rechizite pentru la toamna! Nu se dadea dus de acolo! Azi noapte cand am fost la baie si m-am sters am vazut un fir de sange cat varful unui pix! Copilul a miscat mult dupa aceia! Eu cred ca m-am sters eu mai "dusr" ca daca era ceva curgea mai mult si se mai repeta! Ati patit?! Alina-Mirela 27+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
MAI BINE SUNI DR SA POTI STA LINISTITA

Burtica de
27 +
magdyi2001 spune:
Alynta, eu zic sa mergi la un control, eu cand am patit asa, mi-a spus doc ca am placenta joasa si se datoreza de la ridicat in fiecare zi 10kg de bb Gabitu. Macar daca nu ajungi la doc incearca sa stai linistita si sa nu mai ridici. Stiu ca e usor de zis, dar incearca pt binele lui bb. Mersi
.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
22+ cu
rozaliu
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
clary spune:
| citat din mesajul lui alexuza Nici eu nu mi-am facut nici un bagaj , ma incurajez ca mai am timp Nu o sa imi iau cum scrie in listuta : 2 pachete de vata mari , 3 camasi ...etc ,dar daca luam cantitati din astea unde ne punem geamantanele Burtica de 27 + |
Nici eu nu am cumparat nimic pentru bagaj..de asta v-am si intrebat ca eu aud si in stanga si in dreapta ca daca intru in 7 luni sa fiu pregatita ca pot sa nasc oricand

..da' eu vreau sa stea bebe pana la 40 de saptamani la caldurica ..Legat de eco normale si morfofetale..eu am facut morfofetala la o doctora specializata in eco,doctora gineco m-a trimis la ea pentru ca a zis ca in mare poate sa vada daca sunt probleme dar la analizarea amanuntita a organelor nu se pricepe.
Si pe mine ma ia frica cateodata..daca ma voi descurca..daca voi fi o mama buna..ca nu stiu nimic despre bebei si ce-o sa fac..dar ma incurajez singura ca pana la urma totul va fi bine..voi invata din mers si daca atatea femei se descurca sa creasca copii ,trebuie sa ma descurc si eu
Ieri am vrut sa iau niste body-uri pentru bebe si am intrat intr-un magazin ..ma uitam la ele si habar n-aveam ce sa cumpar..i-am zis vanzatoarei ca vreau un body cu cat mai multe capse si zambind ma intreaba:sunteti la primul copil?..m-am inrosit toata la fata si-mi venea sa fac stanga imprejur..pana la urma mi-a aratat un body "cu multe capse" cum voiam eu.

27+
magdyi2001 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Daaaa!Si-i prind si nasul in usa! ![]() ![]() Acu "fug" la dentist! Ana 22+![]() |
E bunica ta sau a sotului?
Eu cand am venit acasa cu Gabriel am lipit un bilet pe usa cu "NU DERANJATI! MAMA SI BB DOARME!" si asa sau lecuit de deranjat, mai ales ca aici e obiceiul prost, ca nici nu ajunge mama bine acsa cu bb ca(,) care mai de care neam se ingramadeste sa vina sa-l vada pe bb, de parca nu ar mai fi vazut copii...

Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
22+ cu
rozaliuCei trei Palmieri
alynta27 spune:
Donna79 felicitari pentru baietel!
Lara adresa mea de mail este "ipatealy@yahoo.com"!
Office cioco ti-a iesit moale din cauza laptelui praf! Nu fac des dar mi s-a intamplat si mie! Incearca sa bagi apa/laptele progresiv cate putin sa nu "scapi" prea mult!
Pity27 felicitari pentru masuratori!
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
ionela multumesc!
magdyi e bunica sotului si are 78 de ani. Cred ca o sa pun si eu un afis cat usa de mare![]()
![]()
Ana
22+
magdyi2001 spune:
Fetele carora vi se intareste burtica, hai sa va dau un SFAT:
- trageti aer in piept(pe nas) bine, bine si apoi incercati sa-l da-ti afara(pe gura, cu buzele tuguiate) numarand in gand pana la 15 si tot asa pana vedeti ca burtica revine la normal. Trebuie putin exercitiu la inceput, dar o sa vedeti ca functioneaza. Pe mine ma invatat la exercitiile de respiratie... Va ajuta si in timpul travaliului...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
22+ cu
rozaliu
Cei trei Palmieri