Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
Klarisse spune:
Puiutza cred ca si la privat iti trebuie o camasuta de noapte, un capot, pampers pentru bebe..oricum am sa intreb doctorita mai pe la 28-30 de saptamani..

Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Ana, sa stii ca si eu ma intreb daca o sa fiu o mama buna, daca o sa am destula rabdare cu bebe, daca o sa aud bebe cand plange noaptea, daca o sa o educ cum trebuie, daca... etc... Voi luati no-spa cand vi se intareste burtica? -------------------------------------------------- Sunt o cu de 22+Minunea noastra |
Mie ime e frica de ce atmosfera o sa fie in casa dupa ce o sa nasc,ca pana acum,de trei ani a fost cam tensionata. Am parte de o "bunica" atotstiutoare si careia ii cam place sa se bage peste tot. Si cu stresul de a avea pt prima data un bb,si cu ea pe cap,nu stiu cum o sa fie!
Eu nu iau nici un medicament ,pt nimic,doar elevitul.Si multumesc lui Dumnezeu,nu am nici o problema cu sarcina.Si mie mi se mai intareste burtica,dar ma pun putin in pat si trece.
Ana
22+
inbox spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eveline
Cu datul asta inapoi am avut eu o revelatie de mi s-a ridicat parul pe mine...stii cand? Cand mi s-a rupt apa. Eram eu constienta ca intr-un fel sau altul trebuie sa scot copilul ala din burta, da nu realizam in totalitate ce si cu...si cand mi s-a rupt apa, mi-am dat eu seama cumva ca trebuie sa iasa ![]() ...am ramas socata, zau, chiar tre' sa iasa?!![]() 23+ si mamica de Bianca |
Mie nu-mi mai trecea nimic prin cap, tremuram ca varga...incercam sa ma incurajez singura ca sotul dormea...tin minte ca am intrat sa-mi fac dus si-mi tremurau si mainile si picioarele de m-am spalat vai steaua mea...la spital in schimb am fost curajoasa...acu iara imi e frica si ma autoincurajez de acuma...
Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica
vanyy2009 spune:
fetele
Felicitari fetelor care au schimbat semnaturile, si felicitari celor care au fost la eco si si-au vazut bebelusii

23+

alexuza spune:
Nici eu nu mi-am facut nici un bagaj , ma incurajez ca mai am timp
Nu o sa imi iau cum scrie in listuta : 2 pachete de vata mari , 3 camasi ...etc ,dar daca luam cantitati din astea unde ne punem geamantanele
, o sa mai vina si sotul cu ce se mai termina nu?
Burtica de
27 +
magdyi2001 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui LoredanaB
Magdy doctorul meu este roman .Primul pediatru pe care l-am avut la Eric tot roman era si era la fel de expeditiv..pt ei conteaza sa aiba cati mai multi pacienti.L-am schimbat dupa ce a facut o gafa grava...a prescris un medicament care era contra indicat bolnavilor de inima! Acum avem un pediatru neamt foarte dragut, un adevarat profesionist,rabdator care nu-mi indoapa copilulcu medicamente. 24 cu + Eric Joshua(05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |
Offff, Loredana, eu stiu ce sa-ti zic, poate ca ar trebui sa-l schimbi. Eu nu zic ca romanii nu ar fi profesionisti, dar parca prea alearga dupa pacienti si implicit dupa bani. Eu zic sa ceri parerea si unui "profesionist" austriac sau neamt si atunci vei vedea diferenta; ca asa cum ti-a raspuns asta la orice intrebare ca "e normal" poate asa ar putea sa-ti raspunda orice fata de pe forum care are cunostinte cat de cat medicale. Sper ca nu te-am suparat

Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
22+ cu
rozaliuCei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
mihaelka77 spune:
alexuza vei avea 3 geamantane: unul pentru tine, unul pentru bb si unul pentru medicamente. Plus o poseta incapatoare pentru bani la toata lumea ![]()
Incurajator, nu?
26+
alynta27 spune:
Salutare! Mai fetelor dar ati scris nu gluma! Eu am scos piticii afara! Am fost cu ei la gradi sa i-au lista de rechizite pentru la toamna! Nu se dadea dus de acolo!
Azi noapte cand am fost la baie si m-am sters am vazut un fir de sange cat varful unui pix! Copilul a miscat mult dupa aceia! Eu cred ca m-am sters eu mai "dusr" ca daca era ceva curgea mai mult si se mai repeta! Ati patit?!
Magdy ce mamica incercata ai fost tu!
Ma bucur ca esti puternica! Si e foarte bine ca ingerasul vostru a fost botezat! Sunt sigura ca va vegheaza de sus! 
Lara ma intereseaza si pe mine "Un cadou special" si eventual un pret la el!![]()
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
magdyi2001 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Magdyi felicitari pentru semnatura! ![]() Tina, cu (28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
Mersi

.Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.Acum
22+ cu
rozaliuCei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

cu 
...am ramas socata, zau, chiar tre' sa iasa?!
24 cu
Iulia Maria (24.02.2008)