Avem 80 copii
Raspunsuri - Pagina 5
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy Eu sunt in concediu si sunt disponibila...trebuie sa stim exact pe prezenta cui ne bazam ...cine poate merge dintre fete si cate doamne o sa fie de la centru ....nu o sa fie usor de coordonat atatia copii .................................................................................... De vanzare |
Pe mine sa va bazati
Imi pare rau si acum ca nu am reusit sa ajung de 1 iunie.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
danielac spune:
Fetelor pana acum am trimis detaliile contului asa:
1.MADYN
2.LYADA
3.iarina
4.ralcat
5.cl
6.kariguld
7.Lauranicole
8.ALEX@SARA
9.MERCEDES
am trimis de asemenea, adresa pentru colete la mai multe fete.
Motanik, nu stiu cum sa facem cu tine, poate au fetele vreo idee, ca paypal nu avem...
desprecopii spune:
fetelor, pentru a pastra nota de legalitate a forumului nostru si conform regulamentului de la umanitare - am sa va rog sa deschideti un topic la forumul umanitar, sa desemnati un lider de actiune, ca sa trimita un scan de id si o declaratie de responsabilitate pentru strangerea de fonduri. Pentru ca strang bani si este o actiune publica, este important ca persoana care are contul sa publice regulat extrase de cont si socotelile de administratie - si sa raspunda pentru cheltuirea banilor.
Cred ca va dati seama ca asa facem cu toate topicurile si nu as vrea ca un topic sa fie preferentiat in defavoarea altora pentru ca fiecare topic la umanitare este arzator si important. As dori ca discutiile sa aiba loc acolo, cu respectarea regulamentului DC.
va multumesc pentru implicare, sunteti un exemplu.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
danielac spune:
citat din mesajul lui desprecopii fetelor, pentru a pastra nota de legalitate a forumului nostru si conform regulamentului de la umanitare - am sa va rog sa deschideti un topic la forumul umanitar, sa desemnati un lider de actiune, ca sa trimita un scan de id si o declaratie de responsabilitate pentru stragerea de fonduri. Pentru ca strang bani si este o actiune publica, este important ca persoana care are contul sa publice regulat extrase de cont si socotelile de administratie. Cred ca va dati seama ca asa facem cu toate topicurile si nu as vrea ca un topic sa fie preferentiat in defavoarea altora pentru ca fiecare topic la umanitare este arzator si important. As dori ca discutiile sa aiba loc acolo, cu respectarea regulamentului DC. va multumesc pentru implicare, sunteti un exemplu. ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Ok, am inteles, aveti dreptate!
Voi ruga una din fetele care sunt in Bucuresti si care primesc direct banii pentru rechizite si ferma animalelor, sa incerce sa aduca dovezile pentru a putea continua topicul la umanitare... Papanash (e la servici si nu poate intra decat seara!), Cricor, TantiZavaidoc, poate una din voi sa raspunda?
ralualexandrei spune:
Kokiy vezi ca am dus pachetul la tine la servici,nu stiam ca esti in concediu.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
kariguld spune:
ca sa nu se mai deschida alt subiect, cel mai bine ar fi sa fie mutat acesta acolo, ca pe-orma ne incurcam in subiecte.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
alex_andra spune:
kari a trimis bani in contul sotului meu.
cand intra, va anunt, ii schimb in lei si ii trimit lui papanash, parca la ea am retinut ca se strang banii.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
Cricor spune:
citat din mesajul lui desprecopii fetelor, pentru a pastra nota de legalitate a forumului nostru si conform regulamentului de la umanitare - am sa va rog sa deschideti un topic la forumul umanitar, sa desemnati un lider de actiune, ca sa trimita un scan de id si o declaratie de responsabilitate pentru strangerea de fonduri. Pentru ca strang bani si este o actiune publica, este important ca persoana care are contul sa publice regulat extrase de cont si socotelile de administratie - si sa raspunda pentru cheltuirea banilor. Cred ca va dati seama ca asa facem cu toate topicurile si nu as vrea ca un topic sa fie preferentiat in defavoarea altora pentru ca fiecare topic la umanitare este arzator si important. As dori ca discutiile sa aiba loc acolo, cu respectarea regulamentului DC. va multumesc pentru implicare, sunteti un exemplu. ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
papanash a deschis subiectul aici, la cererea publicului..fetele au zis ca ele sunt ocupate si nu citesc la umanitare..daca il mutam la umanitare..vom fi exact de unde am plecat ... Nu este neaparat o actiune de durata..este destul de punctuala..mersul la aceasta ferma si acele giozdane. ma rog... o parere personala ...
despre problema contului, papanash cred ca trebuie sa hotarasca, contul fiind al ei.
desprecopii spune:
Cricor - papanash a deschis topicul la generale pentru a prezenta reusita unei actiuni.
Insa, pentru ca asa e forumul nostru - si pentru ca trebuie sa avem respect pentru toate topicurile de ajutor de la umanitare - actiunile se pregatesc acolo.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook