Avem 80 copii
Raspunsuri - Pagina 6
cl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cricor papanash a deschis subiectul aici, la cererea publicului..fetele au zis ca ele sunt ocupate si nu citesc la umanitare..daca il mutam la umanitare..vom fi exact de unde am plecat ... Nu este neaparat o actiune de durata..este destul de punctuala..mersul la aceasta ferma si acele giozdane. ma rog... o parere personala ... despre problema contului, papanash cred ca trebuie sa hotarasca, contul fiind al ei. |
Cricor, nu ai inteles bine. Citim la umanitare, dar nu avem timp sa rasfoim toate paginile de la bazar. De aceea am vrut subiect dedicat, sa vedem din titlu despre ce e vorba. Nu e absolut nici o problema daca e la umanitare subiectul.
Cricor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cl
Cricor, nu ai inteles bine. Citim la umanitare, dar nu avem timp sa rasfoim toate paginile de la bazar. De aceea am vrut subiect dedicat, sa vedem din titlu despre ce e vorba. Nu e absolut nici o problema daca e la umanitare subiectul. |
Off topic
Cl, sunt sigura ca nu vrei sa ma complexezi, caci nici nu ma cunosti. Mi-ai adresat doua mesaje, in ambele mi-ai spus nu am inteles bine…mi-e greu sa cred ca pot intelege complet eronat niste mesaje relativ simple..nu-i chiar brain surgery forumul asta . Se pare ca si papanash a inteles la fel ca mine, de aceea a deschis subiectul aici, la generale.
Uite ce m-a facut pe mine sa cred ca va doreati un subiect la generale (mesaje scrise la subiectul Am vazut copii fericiti postat la sectiunea Discutii generale )
citat din mesajul lui sirimie Eu nu stiam ca organizati ceva. Sa scrieti si aici cind organizati ceva, pentru cei ocupati ca mine |
citat din mesajul lui cl LauraNicole, nu te supara, dar Sirimie are dreptate.. |
citat din mesajul lui LYADA va rog nu va suparati insa nici eu nu am vazut nimic la Generale unde scanez subiectele mai des. rezonez cu ce spun sirimie si cl |
citat din mesajul lui kariguld eu sunt de parere ca ar trebui facut un subiect aici la generale, marcat cu rosu in care sa se scrie ce actinui urmeaza a se infaptui, cu cine se poate lua legatura ptr detalii. si detalii despre actiune, ce trebuie, cand are loc, etcetera. |
Tu ai fi inteles altceva citind mesajele astea?
cl spune:
Cricor, te superi degeaba. Sincer, nu te cunosc si nici nu am chef sa ma tot justific in fata ta. Vrei sa intelegi ce am spus, bine, nu iarasi bine. Reciteste-mi mesajele (netrunchiate!) si ai sa vezi ca am spus. Sirimie e un om care a donat frecvent (si care intra la umanitare!). Inca o data, ma repet, vi s-a spus ca daca faceati un subiect dedicat (v-am dat exemplele cu Tzuni si Buggy) aveati mai multi adepti. ATAT! Papanash putea sa deschida la generale sau la umanitare subiectul, nu conta, pricipalul era sa se inteleaga din titlu ce se urmareste. E chiar asa de greu de inteles?
Partea cu generalele e spusa de Lyada si a spus ca rezoneaza cu noi in ce priveste subiectul dedicat, nu bazar, ca nu are timp de luat toate paginile la rand.
Cricor spune:
citat din mesajul lui cl Cricor, te superi degeaba. ...... E chiar asa de greu de inteles? |
priceless
edit: promit sa nu mai scriu
luminita2008 spune:
daniela, trimite-mi te rog detaliile contului.
multumesc!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Alex@Sara spune:
sper ca maine sa ajung la BCR sa depun niste banuti,sau cel tarziu luni.
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
danielac spune:
Fetelor va rog sa nu ne suparam, e pacat, la ce ganduri frumoase avem!
Admin, am vorbit la telefon cu Papanash, care stie toate datele si si de la spitalul unde sunt copii, plus contul care e al ei si ea e plecata din Bucuresti, revine doar luni acasa, i-am comunicat ce ati scris aici si daca e posibil sa "amanati" pana luni primirea actelor/dovezilor ar fi ok, daca nu e decizia voastra cum doriti sa procedam.
desprecopii spune:
daniela, desigur - asteptam, totul e ca banii sa fie stransi transparent si sa fie facute donatorilor informatii despre cat se strang si ce se face cu banii - asa e corect si frumos. Aveti tot suportul meu (moral).
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
LYADA spune:
Dap, ideal pt vizibilitate este topic dedicat+Generale, abia apoi vine varianta topic dedicat+Umanitare.
speram il mai lasati si weekendul asta aici sa fie vazut de mai multa lume
danielac spune:
citat din mesajul lui desprecopii daniela, desigur - asteptam, totul e ca banii sa fie stransi transparent si sa fie facute donatorilor informatii despre cat se strang si ce se face cu banii - asa e corect si frumos. Aveti tot suportul meu (moral). ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Multumim frumos pentru intelegere, Papanash va verifica luni si contul ei si va afisa sumele pe care eventual le-a primit in acest cont pentru actiunea umanitara!
eu nu am facut decat sa scriu mai sus, lista cu persoanele la care le-am trimis pe PM contul respectiv!
Sper ca luni sa se rezolve toate aceste probleme!