Avem 80 copii
Raspunsuri - Pagina 4
Tanti Zavaidoc spune:
S-a stabilit ca excursia la Ferma Animalelor cu cei 60 de copii care raman la Spitalul Hociota sa aiba loc pe 24 iunie. E nevoie de 600 ron, pentru biletele de intrare si transportul copiilor. Va invitam sa donati! Cereti numarul de cont la DanielaC sau la Pepenash. Va multumim!
Alex@Sara spune:
Vreau si eu contul sa depunem niste banuti
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
alex_andra spune:
Tanti, 24 iunie pica joi, adica in timpul serviciului
Actiunea la ce ora se va intampla?
Ca sa stiu sa-mi iau liber
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
Cricor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Tanti, 24 iunie pica joi, adica in timpul serviciului Actiunea la ce ora se va intampla? Ca sa stiu sa-mi iau liber Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
din cate am intels, acolo la ferma deschid pentru grupuri la ora 10:30. Eu cred ca se va merge dimineata ... copii trebuie sa fie inapoi la 13 -14..trebuie sa manance si sa se culce de pranz.
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cricor
din cate am intels, acolo la ferma deschid pentru grupuri la ora 10:30. Eu cred ca se va merge dimineata ... copii trebuie sa fie inapoi la 13 -14..trebuie sa manance si sa se culce de pranz. |
ok, imi iau liber, atunci, sau ma duc la servici dupa ora 13.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
kokiy spune:
Eu sunt in concediu si sunt disponibila...trebuie sa stim exact pe prezenta cui ne bazam ...cine poate merge dintre fete si cate doamne o sa fie de la centru ....nu o sa fie usor de coordonat atatia copii
....................................................................................
De vanzare
motanik spune:
Felicitari pt actiune, capsunicilor!
Si a mea e mica inca si suntem si departe de Ro...dar vreau sa trimit si eu niste banuti pt rechizite, cum fac? Un cont paypal aveti?
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
LYADA spune:
am primit, am trimis in seara asta banii, cand ajung sa-mi trimiti te rog un ok.
ah, acum am realizat ca am scris donatie pt actiune scoala, insa e Ferma Animalelor prima- nu e nicio problema daca merg pt ferma.
Voi urmari oricum subiectul, mi-a ramas in minte proiectul "sa ajutam 10 copii sa inceapa scoala"
Tanti Zavaidoc spune:
Rugaminte: cand trimiteti bani, va rog specificati "donatie". Nu vreau sa fie suspectata Papanash ca spala bani S-a mai intamplat sa fie luate la intrebari persoane care au beneficiat de donatii. Asa e legea, nu comentam (prea mult), dar scrieti va rog asa
O sa avem amanunte despre personalul insotitor probabil saptamana viitoare. Deocamdata, e important sa strangem banii pentru biletele de intrare si transport