Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

P.S mi-au urat cateva fete pentru Loris, imi cer scuze ca am zis minciuni, dar e din vina de neuron uituc

, Giani

fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Loris, o noua stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

am calculiiiici

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

noi, in afara de felul 1 - ciorbita de diverse, am papat azi mancarica de fasole galbena. ieri am vut cartof dulce cu morcov... minunat

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Asaaaa, am culcat mandra, care vad ca vrea sa elimine somnul de seara (adica de la 7 la 7:30) si a picat lata acum la 9:30. Eu ma bcuur, sa faca cum vrea ea numai sa pape bine si sa creasca. Mi-a mancar creierii atatea ore, ca eu eram invata sa am pauza la 2 ore.

Sa ne laudam si noi cu ce papam ,ca vad ca asta e subiectul zilei. La cele 2 mese de fructe bagam cereale sau avocado in diferite combinatii, iar la legume avem papica de dovlecel sau cartof dulce...inca suntem la regim si urmeaza sa reintroducem diverse. La noi totul se paseaza extrem de bine si nu trebuie sa aiba o consistenta prea solida pentru ca mandra e putoare si nu doreste sa mestece ci sa ighita direct, ca urmare, daca gresesc consistenta ma asteapta minunatul vomitat, asa ca, daca voi va veti duce cu tzitzi la gradinita, eu ma duc cu blenderul.

Cam atat pentru seara asta, va pup si va doresc noapte bunicica.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Fetelor,

Ce poza sa bag ca inca nu mi-am luat rochia.Urmeaza sa merg sa vad saptamana viitoare.Nici la model nu m-am hotarat,sa vad la fata locului.
Va zic dupa!
Vorbim maine,ca Mihnea a facut febra!Habar n-am de ce...n-are alte simptome...
Noapte buna!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola cucoanelor,
sa ma scuzati va rog ca o sa mananc litere si o sa scriu ca cizma...nu mai poate creierasul meu mai mult

nu prea am mai venit pe la voi, in afara de mesajul meu laudaros cu chinoa bio si alte bio....care a avut ca rezultat cosul de gunoi, evident, ca nici techila nu a vrut. motivul a fost nemernicul de orez brun la care am fiert 2 ore si tot tare a ramas...acum pun chinoa si in legume si in fructe, fierb dimineata pentru ambele mese.
iar orezul ala il pestrez pentru musafiri.

mai am de parat doi copii crizati seara, de unde puneam io cupchiii in pat si ei dormeau, de vreo sapatamana iun fiecare seara am crize si urlete si isterii de nu am pomenit. nu stiu de ce, stiu sigur ca asa o iau razna cat de curand. nu plang, doar urla, si nu amandoi in acelasi timp, ci pe rand, ca sa fim ordonati de mici, ca nu e voie sa intrerupi pe cine care zice ceva...mai si nici in brate, nici in pat, nici jos, nici sa le canti, nici sa nimic, doar sa urle infiorator

tot din cauza lor nu mai intru ziua pe net, ca imi trag de fire, se catara la laptop si mai bine ma lipsesc, iar in timpul somnurilor lor de peste zi aleg ca apucata sa fac mancare, sa fac curat....d-astea

dar sa stiti ca va citesc mereu, am mai mereu forumul deschis, noroc ca am maus d-ala fara fir si il ascund de teroristi in buzunar....noroc ca sunt inca fraieri

hai ca am scris roman si nu am zis nimic

va pup

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

si ca o mama denaturata ce sunt am uitat sa va zic ca am fost cu puii la ortoped si suntem bine...mai mergem la un an...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti īn orice loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

si ca o mama denaturata ce sunt am uitat sa va zic ca am fost cu puii la ortoped si suntem bine...mai mergem la un an...

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti īn orice loc.

Bravooo!!Iuhuu!!Ce bine imi pare!

Cred ca au si ei o perioada stii tu aia cu luna neagrå, dar le trece sigur si revin la cei mai cuminti baietei.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

minunata mancarica : http://picasaweb.google.com/lh/photo/8TLmIU0vAu3KnfZb6-V_-g?feat=directlink

si in stare bruta
http://picasaweb.google.com/lh/photo/SsgRRLeu4ifXeYbQMS-TTQ?feat=directlink

am uitat sa specific ca i-am adaugat ficatel pasat la servire

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Vai steaua mea....adica el papa tot ce e in farfuria aia, asa, nepasat????? E clar, a mea o sa manance asa cand intra la scoala.

Sa dea DD sa fie asa si de acum inaite si sa fiti sanatosi.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

mai alex, cum adica nepasat? vrei sa spui neblenduit poate! andrei a papat ce se vede in prima poza, in a doua e mancarica toata; si da, mancarica nu i-o mai dau blenduita de la 8 luni, cel mult o mai dau prin masina de tocat cateodata ; ex cand am facut mancarica de legume, avand morcov, telina nu se pasau bine la furculita asa ca am bagat la masina de tocat ; si fructele i le dau pe razatoarea mica de bucatarie, tot de la 8 luni; gata, m-am laudat .
am stat afara pana la 9:30 in asta seara; era asa placut in parc, cu exceptia catorva tantari poate ; apoi am intrat in casa, i-am facut un dus lui andrei, i-am dat papa si somn, ca nu mai dormise de la 1:30 , culcat la 10. deci cu cine ma conversez in seara asta fierbinte? termometrul meu arata in dormitor 27.5 grade

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

techilo sa stii ca picilor nu le-a placut mancarea...din cauza de lapte ne-bio In rest totul era sublim
Uof, si voi incercati stari de-astea de neliniste?? Dinti aveti?? O fi atunci de la vreun canin, ceva??
Iar cu mouse-ul in buzunar...esti prea tare. Da' de apasat pe butoane si sa dea refresh sau sa apata meniuri pe care mintea ta nu si-a imaginat ca exista pe calculator, nu fac??
Eu am un pardalnic de mouse luat de fii-mea. E cu un fel de apa-n interior si cu bilute care se plimba pe-acolo...si mai este si cu beculete ca un stroboscop. Asa ca Radu trage la el ca musca la...gunoi deci te inteleg ffff bine la faza cu hushchit mausul din calea lor

Alex mamis, daca ii place pasat, pai paseaza-i maruntel. Fara bucatele Bine ca asa macar nu mai vomita. Orice, numai sa-i fie printesei bine.

kemsy sari, draga, din banca. Treci in fata clasei si mai zi-ne despre voi mai des.
Speram sa iasa analizele ok.
Adica de ce zici ca e sub greutate la 7,8 kg? Pai cat trebuia sa aiba? Hai ca iar ma apuca grijile...

Eu maine am serbare la gradi la fii-mea. Ultima zi de gradi. Sa-mi iau sulul de hartie igienica pe post de servetele...ca o sa ma apuc de bocit. Are de spus niste versuri lacrimogene, vai mama mea.
N-am apucat sa-i calc "tinuta" ca abia in seara asta am deliberat la fusta. Doamna ne-a zis sa ii imbracam cu camasa alba si-o fusta...colorata. Fii-mea a ales: fusta alba Asta e. Ma pun maine sa calc cele n'shpe mii de volane ca nu ma mai tin nervii in noaptea asta. Plus ca seara se adunca zapuseala la noi in casa si mi-e sila de nu mai pot.

Vad ca iar dezbateti de-astea cu mancatul. Io o sa-mi iau lumea-n cap!! Ca nu razbim la mai mult de jumate de castronel de legume. Nu stiu de-astea cu gramaje, iertati-ma.
Azi iar am mancat la 2 linguri. Adica io cu una, el cu alta...si incerc sa ma strecor pe unde pot. Sa vedeti ce fain e sa le prinda pe amandoua in dintoci si sa incerce sa le sfasie. N-ar face-asa si cu mancarea, fir-ar sa fie.
Iar ca meniu...suntem la clasicele legume fierte si pasate. O sa incerc si-o mazare noua poate o sa am "succesuri".

Hai va si ma retrag la scutece ca maine am o zi de agitatie. Sa nu uit sa cumpar flori pt Doamne...ca io-s cu capu'n nori si parca vad ca imi scapa amanunte...

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput