Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 10
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Irina arata tare bine mazårea.Cred si eu ca a papat bine si cu poftå.Ce cantitate mai manancå acum? |
si a fost si f buna dupa cum spuneam; azi nu stiu ce-i modestia ;
nu stiu sa-ti zic ca nu cantaresc, dar de ex papa 1 ardei si jum umplut, sau 1-2 polonice de ciorba si carnita/ficatel/ou, sau azi doua linguri mari de mazare si ficatel. insa stiu un lucru: de cand ii dau mancarea bucatele mai mari, il tine mai mult timp satul, organismul proceseaza mai greu si practic nu apuca sa ceara de mancare, ii dau eu la ore stabilite.
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
nu-i nimeni pe aici? bine! atunci ma pun la somn! pupici si o noapte cu cat mai putine treziri (sau chiar deloc )
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
cristina_ana spune:
Hello, dragelor!!!
Mai, eu m-am suparat rau, dar rau de tot ca nu ati intrebat deloc de mine pana azi, relelooooooor!!!!!
Am glumit, da?!!!! Adevarul e ca am tras chiulul rau de tot de pe aici, nu am nici o scuza, decat ca nu prea mai stau pe acasa.
Am fost o saptamana la Brasov si vineri plec.....unde credeti......in BULGARIA!!!!
Hepilico, iti dai seama cum am lesinat toata cind am citit mesajul tau. Nu stiu cat de adevarat este, dar si sotul meu are un coleg de birou a carui prieten cica a patit exact la fel, acum un an, l-au rapit de la o benzinarie si a aparut peste o saptamana, fara sa isi mai aminteasca nimic, dar cu un rinichi lipsa. Mai, eu nu stiu cat de adevarat este, dar colegul asta ce Dumnezeu, chiar sa minta asa!!!
Noi vroiam sa mergem in Grecia, dar cand am auzit de protestele alea de strada ni s-a facut frica. Asa ca am ales Bulgaria, ce sa zic, desteapta alegere! O sa mergem cu Lullaby, de-abia astept, sper sa nu avem incidente neplacute. Sa ne tineti pumnii, da?
Dana, imi pare tare rau ca Ana cea frumoasa are rubeola, sper sa treaca repede si sa se faca bine scumpa de ea! Am vazut pozele din Franta, superbe!!! Felicitari si sa aveti parte numai de lucruri bune pe acolo!
Alex, am citit si de mititica ta, offf, prin cate ati mai trecut si voi, mi se pare groaznic!
Ii pup si pe ceilalti bebelusi care au fost bolnaviori.
Eu am citit tot ce ati scris in ultimul timp si am vazut si toate pozele, dar va spun sincer ca stateam numai cu Emma in brate si nu apucam sa mai scriu nimic, nici comentarii la poze nu am fost in stare, sau daca o lasam jos plangea dupa mine sa ii dau atentie. A inceput perioada aceea solicitanta, dar de-acum incepe distractia, in sensul frumos ma refer, o sa fie din ce in ce mai distractiv cu piticii.
Imi cer scuze ca nu raspund la toate fetele, as avea multe de scris, dar nu sunt in stare acum de nimic. Va pup si o sa incerc sa fiu mai activa pe aici cand ma intorc din concediu, si mie imi este dor de vremurile cele bune de altadata cand stateam la povesti toata ziua.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
crystina spune:
Buna fetelor!
La Multi ani tuturor sarbatoritilor si multa sanatate la puiuti de Alex, Dana, Nela, Doris, Ramona, Kateryna..la toti bolnaviorii!
Lili, te pup ca am vazut ca nu esti in apele tale si bafta la calcat volanase! Ai fetita mare!
Kemsy, bafta la analize, sunt sigura ca totul e ok!
Iulika, ce frumosi povestesti de jucatul cu Bruculica,mut succes cu gradi!
Carina, felicitri pentru pasi!
Selen, ce draguta e Ebru!
Mada, succes cu serviciul, sa-ti iasa ce vrei tu!
Cristina, concediu placut!Sunt sigura ca o sa fie frumos!
Techila, ce simpatica ai fost cu mouse-ul in buzunar! Vezi sa-ti controlezi buzunarele cad pui la spalat
Luci, Maria
Io ma declar moarta de oboseala si mi-e tare dor sa ma trezesc duminica la 11 dimi cu parul valvoi si mama sa strige la mine din bucatarie "vrei o cafea cu lapte?" ...dar raman o optimista si pe cuvant daca nu zaresc luminita aia de la capatul tunelului din ce in ce in mai mare..dupa calculele(le) mele in .. 5 (cinci) ani ora 11 ma va prinde in pat duminica..fetele mele vor fi mari si responsabile ;-)
La noi totul a cazut intr-o rutina de zile mari..si timpu trece atat de repede. Ruby ne striga acum "mamam" si "dada", iar Lilly isi petrece cam jumatate din timpul cu Ruby pronuntandu-si numele ca doar-doar o va striga si pe ea pe nume ;-) Noi nu mai mancam pasat, Ruby refuza piureuri de mult..ii place sa tina mancarea si sa o roada, mananca variat dar putin. In schimb, titi e inca marea ei iubire.
Gata, ma retrag..mai aveam sa pun niste poze dar le trimit maine.
anomis28 spune:
buna dimineata mamici si dovlecei.
sper din toata inima ca sunteti pe taramul viselor cu mos Ene. (exceptand fetele de departe, stiu ele care)
noi avem probleme cu dintii sau cu somnul, nici io nu mai stiu cu ce... ca uite asa ma cheama Dinu de 3-4-5 ori pe noapte la el pentru, ceai, zuza, flori, fete, baietii, melodii sau cantareti. Nu mai am cupilu ala de dormea neintors de la 10 seara la 8 dimineata.
Am zis ca sunt dntii, dar de vreo 3 nopti chemarea nu mai e maraita tip durere, s-a transformat in noul tip de plans,categoria urlet.
va citesc cu mare drag dar nu prea apuc sa intru.
La multe lunitze Joshulinu Mozardinu, chiar daca suntem cu o zi in urma.
Multa sanatate pentru Ana frantzuzoiaica noastra draga. Dana, am comandat acel premargator insa nu s-au grabit sa mi-l trimita si dupa o saptamana de asteptat m-am suparat si am anulat comanda. nu stiu cum e dar asta era o mare intrebare si pentru mine, cat de infranat poate merge.
Monikus cum mai sunteti mami?
Ce mai face Rares?
Elle cum sunt fetele? cat mai ai cu bagajele? Cand plecati?
Mely felicitari de "casa noua" - eu asa spun de fiecare data dupa zugravit. astept curioasa pozele cu amera voastra si a nazdravanilor tai
Liliana draga m-a luat cu fiori cand am citit de micutzul taxator. Cu aparatori de silicon ai incercat, zic si io pup si iti doresc o piele tare
Nela of mami, nu mai scapati de nenorocitu ala de virus. Ma bucur ca o ai pe mama ta la tine acum si iti doresc multa putere.
Alex cum e Zeinuca zilele astea? A inceput sa bea si ea mai mult lichid in timpul zilei?
sar' mana pentru cafeaua de dimineata
Irina felicitari pentru Andreiutzu cel tare zambaret si prieten cu tanti olita
Uve come back baibi, we love you.
trimit acum ca sigur pierd ditai polologhia
kawaichan spune:
Anomisule si eu zic ca sunt dintii,se prea poate bsa fie mai slow procesul la voi.Rabdare si nervi de otel iti doresc,ca o sa treaca ea si perioada asta.
La fel si Techilutei
nu mai pot scrie ca a pus stapanire Mozardinu pe calculici,dar revin mai incolo(sper,ca somnul de dimi vad ca l-a sarit)
Cristina welcome back!
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
alex25 spune:
Buna dimineata dragelor.
Va invit pe toate la o preaminunata proaspata si aburinda, de toate feluri si pentru toate gusturile.
Azi vine canicula peste noi, asa ca va doresc o zi racoroasa.
Eu deja sunt in mari dileme: in casa temperatura tinde spre 27 de grade dar eu dupa episodul asta cu rosu in gat nu mai am curaj sa dau drumu' la AC...ce ziceti, voi cum faceti? Help!
LA MULTI ANI SUEDE si EMY
La multe lunitze fericite Matei Alexandru, Rianna Andreea, Alexandru, Andrei
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Mamideandrei sa stii ca eu ma bucur sincer ca ai un asa papacios la usa, chiar daca sunt putin invidioasa.
Techila mamis, tare rau imi pare ca urla puii, eu zic ca e o perioada ceva, ca uite, toata lumea se plange de treaba asta...multa putere iti doresc. Bravo pentru vestile bune de la ortoped.
Anomis uof mai mami, si la voi la fel...ce o fi frate?? Tinem pumnii sa treaca repede si sa revina Dinutzu la sentimente mai bune. Sar'mana de intrebare, Zeinuca bea mai nou cam 100ml de ceai pe zi, ma declar mutlumita.
Cristina bine ai revenit si tu si concediu placut in Bulgaria. Eu zic ca nu e dracu atat de negreu si cu putina atentie nu se va intampla nimic, nu te mai gandi la prostii....eu am fost de mai multe ori si nu am vazut/auzit acolo de asa ceva.
Liliac ce emotii pe capul tau, si eu as boci de numa, de fapt sigur o voi face peste cativa ani.
Mely hai mami cu pozele alea, ca mor aici de curiozitate, auzi, mov, super.
Kemsy sa stii ca si a mea tot 7.800 are si 71 cm....toate analizele au iesit bune, ceea ce va dorim si voua.
Trimit, si daca imi mai aduc aminte ceva cu neuronul obosit, revin.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex25 spune:
Am uitat sa va zic ca maine mergem la dr pentru sectionarea frenului lingual, am niste emotii de simt ca mor...sa ne tineti pumnii sa fim ok.
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Mamideandrei sa stii ca eu ma bucur sincer ca ai un asa papacios la usa, chiar daca sunt putin invidioasa. |
te pup! , stiu ca esti sincera si apreciez asta! multam de cafea!
am si eu o problema, please; nu mai pot sa pun filmuletze pe picassa; imi da voie sa pun doar poze; stiti cumva cum sa procedez/ nu de alta , dar am mai incarcat luna trecuta si acum?
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA