Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 11
alex25 spune:
Mamideandrei, nu ma prea pricep, dar poate nu mai ai spatiu suficient sa incarci...zic si eu.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
o sa vad mai tarziu, acum plecam putin afara cat inca mai e acceptabila temperatura; revin mai tarziu
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
alex25 spune:
Plimbare placuta....mandra mea doarme pana pe la 10 si ceva, deci nu am nici o sansa sa ies si eu afara la o temperatura mai rezonabila.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
lutoniana spune:
LA MULTI ANI SUEDEEEE !!!!!
www.youtube.com/watch?v=pPFd-CHLaAA&feature=related" target="_blank">DEDICATIE
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Anomis mie de ce nu mi-ai scris nimic ?
faci uneori niste gafe....eiiiii.....acum ma supar
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Anomis mie de ce nu mi-ai scris nimic ? faci uneori niste gafe....eiiiii.....acum ma supar Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Sa incepem cu ce e mai important.
Mai, va zic de-acuma, sa ne-ntelegem omeneste: ziua Bananei este pe 19! In fiecare luna, da? Sa fac bolduit si mare, sa nu ratati mesajul?
Dana, te sarut, mami. Ma bucur ca Ana e mai bine acum.
Eu la mesajele Irinei, mamei lui Andrei, va zic sincer ca ma oftic grupa mare, cand citesc ce bunataturi mananca. Sa nu mai vorbesc cum le mananca si CAT mananca. Irina, draga mea, no offence! Mi-e necaz ca nu mananca si Banana mea asa... as scapa de-o grija.
SI am mai retinut ca pleaca fetele la mare!
Mai, Fram, mami, chiar asa, vorba Iulikai, cum ne-ai dat vestea... cu cate nonsalanta! Tz tz...
Luto, ce mai faci dear? Ce mai face Cuceritorul?
Hai ca iar am chef de vorba, doar sunt in timpul programului, ce naiba!!1
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
Techila, ma bucur tare ca rezultatele de la ortoped sunt bune!
Te mai uiti acuma ca sunt chiraiciosi... e ceva in aer, clar, pe tot globul, ca si Ana e la fel de cateva zile. Nu urla, dar plange cu lacrimi mari de tot! Si fierbinti, se rostogolesc asa pe obrajori...
Mai, si m-ati tampit cu quiona asta. Eu nu gasesc aici, ca m-am uitat. N-am vazut nici o quinona pe raft, insa azi ma duc iarasi sa ma uit dupa ceva leguma care arata ca virful de la acele de gamalie, cum frumos a explicat tanti Hepi!
Poate da norocul peste noi si il apuc pe Dumnezeu de-un picior cu quiona asta! Si se face Ana Michelin...
Kemsy, ma bucur sa te vad. Te pup.
Auzi, vorba Lilianei, dar cate kile vor dom'le sa aiba Loris, mie nu mi se pare ca are greutate mica. Anyway, eu nu-s de referinta in ale greutatilor...
Anomis, te pupacesc. Mai, dar ia zi-mi ce faceai la 3 noaptea treaza, mai mami?! Cand baga Dinutzu nanel, neaparat sa prestezi si tu! Parerea mea... care este!
Laura, LA MULTI ANI, draga mea! Multa sanatate si sa te bucuri de viata!
NelaM spune:
Asa, am vazut si poze.
Ebruska este de milioane, cum cerne ea de zor nisipul. O dulceata.
Mely, te pup! Sa stii ca si eu vreau poze cu dormitorul mov! Tre sa fie tare fain!
Pe mine Ana nu ma musca de san, dar am vazut ca ia cu greu sanul, se vede ca o derajeaza ceva. Sa fie dintii? MI-e frica sa nu aibe ceva rosu in gat, desi apetit are. Insa se vede ca o deranjeaza ceva cand mananca san.
Om vedea. Merem la doctor zilele astea, il rog sa se uite si el.
Vik, te sarut! Sa stii ca si Ana se trezeste tot asa de des noaptea. Chiar ma gandeam zilele trecute ca n-am tras-o asa cu ea nici cand era mititica. Dar nu face show, se trezeste, suge si se culca.
Apropo de asta, maica-mea doarme la Ana in camera si eu ma pun pe pat noaptea, asa, pe intuneric. Asa de draguta e maica-mea incat se trezeste si ea si imi face lele lele in cap, gem de placere! Parca sunt vacuta Milka, cu masajul grumajilor pentru lapte de calitate...
Mai, v-am zis cat de mult ma bucur ca a venit buni?
NelaM spune:
Si l-am vazut si pe Joshulin! Super tare cum canta el la pian!! Bravo, puiut!
Miha, ma bucur sa te vad mai activa zilele astea.
Hai ca ma-ntorc in banca mea, vorba lui Kemsy...
Lullaby, te sarut. Ca si pe Cristina. Distractie placuta in Bulgaria. Eu sunt convinsa ca daca sunteti atenti nu o sa se intample nimic! Bucurati-va de soare, mare, de copii, de voi, frumosilor!
Hai ca ma bag si eu sa studiez cu vegetala minune.
Revin, sper.