Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 8
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Am uitat sa ma laud...m-am apucat iarasi de abdomene...ca am o burta.. Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
auzi, ca mi-am amintit, ia zi la mamaica, tu nu trebuia sa fii draguta mireasa ? sau te confuzez ?
mai baga si tu un amanunt, o poza cu rochia, o maslina...costum la baiat ai cumparat ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
mamideandrei spune:
minunata mancarica : http://picasaweb.google.com/lh/photo/8TLmIU0vAu3KnfZb6-V_-g?feat=directlink
si in stare bruta
http://picasaweb.google.com/lh/photo/SsgRRLeu4ifXeYbQMS-TTQ?feat=directlink
am uitat sa specific ca i-am adaugat ficatel pasat la servire
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
auzi, ca mi-am amintit, ia zi la mamaica, tu nu trebuia sa fii draguta mireasa ? sau te confuzez ? mai baga si tu un amanunt, o poza cu rochia, o maslina...costum la baiat ai cumparat ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Mi-ai luat vorba din tastatura. De unde stiai tu ca exact acelasi lucru voiam io sa intreb???
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
vik si noi cam tot din ora-n ora o faurim noaptea. Si se trezeste in urlete. Nu stiu de ce...tot dau vina pe dinti Se mai vede unul la orizontul gingiei...
Iar ziua...daca il legan, leaga si el 2-3 ore. Daca l-am lasdat jos...in secunda 2 ma priveste cu niste ocheane de zici ca a dormit cel mai profund somn
Pupici Isabelei!
Edit: io ii mai dau noaptea apa, ca mi se pare ca-i cald si zic ca i-o fi sete. Trage 2-3 guri si se potoleste...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
alex25 spune:
citat din mesajul lui mamideandrei minunata mancarica : http://picasaweb.google.com/lh/photo/8TLmIU0vAu3KnfZb6-V_-g?feat=directlink si in stare bruta http://picasaweb.google.com/lh/photo/SsgRRLeu4ifXeYbQMS-TTQ?feat=directlink am uitat sa specific ca i-am adaugat ficatel pasat la servire POZE TOT ANDREI DAR PE PICASA |
Vai steaua mea....adica el papa tot ce e in farfuria aia, asa, nepasat????? E clar, a mea o sa manance asa cand intra la scoala.
Sa dea DD sa fie asa si de acum inaite si sa fiti sanatosi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Acum am ramas eu sa urlu singura la luna...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui alex25 Acum am ramas eu sa urlu singura la luna... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Vin si eu cu tine så urlåm amandouå.
Irina arata tare bine mazårea.Cred si eu ca a papat bine si cu poftå.Ce cantitate mai manancå acum?
suede cate abdomene bagi mami ca så se vada ceva??si in cat timp?
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Mi-am adus aminte ca am vazut zilele trecute un filmulet cu nora mea cea frumoaså Ebru si mi-a plåcut tare reactia ei la nisip.Ce simpaticå e!.Ce fain e de voi ca stati asa aproape de mare si puteti merge chiar si zilnic la plajå.Super!
Vik avem si noi nopti cu treziri din ora in ora.Sunt epuizatå a doua zi.Nu imi dau seama ce se intamplå atunci, nu stiu daca e de la dinti ca altceva nu pare så fie.Dar am unele nopti cand intr-adevar doarme neintors nu mai spun cate ore.Si de aceea spun, daca nu e de la dinti, inseamna ca au si ei nopti in care dorm mai usor sau au ei ceva ce ii deranjeazå.
Intr-o noapte cand se trezea asa, i-am dat si eu putina apå si a adormit la loc bine si frumos.Deci ii era sete.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
alex25 spune:
Sa stiti ca si a mea a inceput sa se mai trezeasca noaptea, ea care nu facea chestia asta...cateodata adoarme doar daca ii dau suzeta, alteori dupa cateva guri de ceai...vad ca la toata lumea se intampla, nu ma mai ingrijorez.
kemsy spune:
Salutare!
Vin si eu cu gandurile bune pentru voi, intru rar dar citesc...Deci nu-mi fac temele bine, daca nu scriuSunt in recuperari.
Am vazut ca liliac are probleme cu compostatul, te inteleg peeerfect (al meu m-a muscat de vreo 4 ori, mi-a urcat sangele in cap imedia;metoda mea de descurajare: Nu, Loris, nu!!!Repetat-nu stiu cat a priceput, dar nu i-a placut tonul ), luto e mereu pusa pe poante tari , andrei care sta la olita (ehe, performanta f f f ndepartata pentru noi), madalina care cauta metode de adormit pe Iri, dana care asteapta sa treaca bubitele Anei, alex fericita ca Zeina e bine acum, uve care s-a suparat (nu mai fi suparata, suntem multe si mai uitam. Nici mie nu mi-a urat pentru cele 8 lunite ale lui Loris, dar cum intru asa rar ce pretentii puteam avea?).
Noi am fost la control, si pe motiv de slaba crestere (are 7.8 kg si 75 cm) i-am facut analize la sange, maine iau rezultatul. Sper sa fie totul ok.
Referitor la mancare, (fragutza ) si noi aveam mari probleme, manca f putin. Insa de 2 zile am decis sa respect schemele de diversificare de aici, am schimbat lingura cu una mai mare si papa mai bine.
Eu ii fac: 100 ml supa, 2 linguri de legume pisate, 2 de cereale, ulei de masline, carnita/peste/ou/pastramioara/branza (depinde, seara sau pranz). Sper sa isi mentina pofta macar atat.
In schimb avem probleme cu somnul. Am citit si cred ca se trezeste f des pentru ca l-am obisnuit sa adoarma doar la san seara. Incerc sa corectez acum
Cam atat, va pup si ma duc in banca mea!
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea