Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 7
kawaichan spune:
Fraguta vacanta placuta,sa va distrati fain!
Mely spor cu renovarile,baga poze cand sunteti gata
Mada cred ca as fi facut atac sa-mi vad copilul in picioare in miezul noptii,super tare faza!
Fetili' vreau sa zic ca va inteleg foaarte bine cu muscatul de titi.Daa,noi suntem pe lapte praf,dar ce credeti ca-i veni lui Musiu' zilele astea? Si-a adus aminte ca prin farmec ca are si mami biberoane A inceput se joace cu ele si chiar a avut o tentativa de supt dar nu prea mult ca am sarit ca arsa.mai,noi avem 4 dinti sus si doi jos,va rog frumos!! Deci ziceai ca m-a taiat careva.Stau cam prost cu autocontrolul asa ca de atunci imi ascund biberoanele
Daci te pup si felicitari pentru busilat! Si io tot cu neuronul de gravida sunt cea mai buna prietena,nu esti singura:))
Anomis,I miss you too dear!
Monica,Cristina..?
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Iulika, trimitem noi! Nu stii ca Romania e cel mai mare exportator de quinoa si pufuleti! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Bai m-ati innebunit cu quinoa,gata,ma apuc si io sa fac sapaturi pe aici.
Iulik,Suede
Ma duc sa pozez cupilu'
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
alex25 spune:
Asa dom'le, asa imi place, m-am intors si am de recuperat 4 pagini, asa mai merge.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
Lili ce tare esti deci il vezi pe Alex un mamos . Si intr-adevar, Andra pare cuminte! .
Ralu bestiala cu quinoa cu mango!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
vik-cj spune:
fete dragi! De la pagina 3 alerg dupa voi...azi Isabela e maraici rau dupa ce noaptea trecuta s-a trezit din ora in ora. Apropos...mai face cineva asa ceva sau noi suntem campioane la trezit noaptea? Abia am reusit sa o adorm acum sper sa doarma cel putin 1 ora.
La multi ani dovleceilor sarbatoriti ieri si azi !
Mie imi pare rau ca nu intru zilnic dar ma gandesc cu drag la toti sarbatoritii...si la mamicile lor. Si la tine Uve...asa ca hai nu te supara si mai da si tu un semn de viata din cind in cind!
Dana..sanatate lui Ana! Tinem pumnii sa treaca repede si usor!
Luto, Alex sunteti mortale ca de obicei...la fel si Fragutza lasa niste replici faine.
Liliac nu stiu cum am nimerit intre poze de-ale tale...ioi ce frumosi is cei doi roscatei ai tai! Cred ca Andra va avea un succes nebun...e asa deosebita. Iar Radulescu e dulce foc!
Raluk ..sper ca esti mai bine psihic!
Nela tu ce ne spui de Ana?
Vad ca unii dovlecei sunt diversificati bine (Andrei, Maia) ...fetelor ce de bunatati le faceti voi...o sa incerc si eu dar de saptamina viitoare. Acum nu suntem acasa...am plecat la casa de vacanta alor mei...si aici am posibilitati cam limitate de gatit.
Mihaela...ce pianist dragut ai tu acolo! ptiu ptiu sa nu il deochi...e mortal!
No...sper ca nu am uitat pe nimeni..daca am facut-o e neintentionat...stiti voi si ma iertati...varsta si neuronu' stingher sunt de vina!
Va pup!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
hepilica spune:
Fragutzo, vacanta placuta ! Bine ca ne-ai spus ca pleci, ca ne ingrijoram, iti dai seama . Natalia ramane acasa cu zugravii ?
kawa - sa-ti traiasca frumosul Joshua. l-am vazut la pian, e total. ai un copil superb .
mamideandrei - ti-am zis eu ca andrei va rupe castronul? da' de ce te mai indoiesti tu? e ceva ce nu mananca? a refuzat vreodata ceva? cred ca si daca nu ii gatesti nimic, el tot mananca .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Dana15 spune:
Ralu, mami, nu cred sa fie de la cazatura de joi...ca tot chinul a inceput sambata noaptea, cand am observat ca are temperatura crescuta si se foia mititica de numa'...si ea nu se trezeste speriata, ci pur si simplu urla si geme cu ochisorii inchisi
imi pare tare rau pentru Alexutul..poate ca el s-a speriat si de aceea reactioneza asa...
Hepi rubeola asta este produsa de virusul rubeolic care poate fi transmis pe cale aeriana, prin tuse, stranut, vorbire...este una dintre cele mai usoare boli ale copilarieie...daca o faci in copilarie...este f periculoasa la femeile gravide in primul trim de sarcina; nu bag mana-n foc ca-i rubeola, dar cu siguranta este una din bolile acestea ale copilariei...varicela nu-i ca nu a avut temperatura asa mare, la rujeola sunt niste semne caracteristice pe care ea nu le are...cu prima ocazie cand vom fi nevoiti sa-i facem analize de sange, vom cere si determinarea anticorpilor impotriva acestui virus..si ne lamurim;
multumim pentru gandurile bune!
cu quinoa, sunt incantata ca va place! nu i-am dat inca Anei , dar cum ii revine pofta de mancare o incercam si noi..astzai mi-am facut pentru mine... ma incerca o foame teribila si mai trebuia sa astept sa se abureasca legumele si sa le amestec cu quinoa..in fine! am pus putina quinoa intr-un borcanel de iaurt...super, super!
Suede multumim!
Miha tarta de cirese ai zis?!! ioi...
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Dana15 spune:
asa, ca mi-am adus aminte..
Diana mai primesti si de la mine o floricica floricea? la multi ani! sa fii sanatoasa si fericita!
Fragutza vacanta placuta!
Cecilia auzi la ea "varsta si neuronul stingher"..nu te cred!
mai si noi ne mai trezim noaptea, dar readoarme destul de repede..
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica mamideandrei - ti-am zis eu ca andrei va rupe castronul? da' de ce te mai indoiesti tu? e ceva ce nu mananca? a refuzat vreodata ceva? cred ca si daca nu ii gatesti nimic, el tot mananca |
hai ca esti tare! nu stiu de ce ma mai indoiam, ai dreptate! e jale mare daca nu ii gatesc nimic! stii cum e? si de baut noi ce mai mancam? ; ar manca non stop; stiu ca nu e bine sa ma plang si ii multumesc lui Dumnezeu inca o data pt ca mananca de toate, dar...stai sa vezi: deci papa el mancarica de mazare, se satura, si apoi zic hai sa mancam si noi, (eu si sotz, care e in concediu)acelasi lucru, dar facut cu prajeala de pui; mai, si cand a vazut iar mancare in farfurii dai plansete si dadea din buze de zici ca nu mancase de trei zile; si doar a vazut farfuriile in drumul lui spre sufragerie, ca nici nu poate fi vorba de mancat in aceeasi camera cu el
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
suede spune:
Am uitat sa ma laud...m-am apucat iarasi de abdomene...ca am o burta..
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi