Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 6
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei liliac, acum fac mazarea cu cartof pt pici prima data; si inca este la cuptor; daca rezultatul este cel scontat, va spun cu am facut, daca nu mancati si voi altceva . POZE TOT ANDREI DAR PE PICASA |
la cum mananca andrei, iti garantez eu ca rezultatul e cel scontat .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Bey, gratie voua sunt cea mai tare din parcare!Am invatat o gramada de lucruri!
Cand m-or intreba uamenii aia de la Snagov si de la Bz ce mananca fetitza si le-oi zice quinoa bio cu mango bio pica sub masa!Nu mai indrazneste unul sa-i dea mar cu biscuite!
Si va mai zic ceva! Sa nu intrebati de mine zilele astea ca plec la mare si nu mai am timp de voi!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
kawaichan spune:
ce tari sunteti azi,toata lumea in forma vad
aia cu eclipsa de soare si economisitul cremei a fost cea mai tare
deci am uitat sa va spun ca am luat si noi exemplu de la Andrei si am facut pana acum pipi de 2 ori la olita ! tare emotionant moment..pt mine,ca el se juca cu urechile lui Rody
multumim pt urari si aprecieri am fost in oras si i-am luat o tarta de cirese,abia astept sa-l pozez.si s-o halesc,era sa zic,ca e absolut dementiala,dar din pacate de azi sunt la dieta,South Beach.Nu de alta dar si mie imi atarna burta de-un metru mai are cineva 96cm la talie?
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Bey, gratie voua sunt cea mai tare din parcare!Am invatat o gramada de lucruri! Cand m-or intreba uamenii aia de la Snagov si de la Bz ce mananca fetitza si le-oi zice quinoa bio cu mango bio pica sub masa!Nu mai indrazneste unul sa-i dea mar cu biscuite! Si va mai zic ceva! Sa nu intrebati de mine zilele astea ca plec la mare si nu mai am timp de voi! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Buna dimi!!
Si ne-o spui asa cu o nonsalantå...
Så aveti parte de zile frumoase , så va distrati si asteptåm poze cu nerabdare.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
suede spune:
Kawa felicitari pentru reusita!
Si apropo:
La multe lunite!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Iulika29 spune:
Kawaichan la multe lunite puiutului tau frumos!.Am vazut si filmuletul cu cel mai tare pianist.E bestial!!
Fetelor am så studiez si pe aici piata så vad daca au si aici quinoa ca tare frumos mai vb de el.
Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
Iulika, trimitem noi! Nu stii ca Romania e cel mai mare exportator de quinoa si pufuleti!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Fragutza Si va mai zic ceva! Sa nu intrebati de mine zilele astea ca plec la mare si nu mai am timp de voi! |
si eu , si eu! dar de vineri!
p.s. mazarea e gata si a iesit super!
intr-un vas de yena cu capac, am pus o lingurita ulei de masline si putina ceapa noua tocata fin, mazarea , cartofii taiati cubulete mici si apa calda cat sa le acopere; am dat la cuptor cca jum ora, dupa care am scos si am pus putin sos de rosii homemade si am dat iarasi la cuptor 5 min, la final o "ploaie" de patrunjel verde, si am lasat totul un pic sa se odihneasca. apoi am pus in castronel si am pasat totul cu furculita, la cat de frageda e mazarea noua...delicios...revin cu poze
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
si eu , si eu! dar de vineri! p.s. mazarea e gata si a iesit super! intr-un vas de yena cu capac, am pus o lingurita ulei de masline si putina ceapa noua tocata fin, mazarea , cartofii taiati cubulete mici si apa calda cat sa le acopere; am dat la cuptor cca jum ora, dupa care am scos si am pus putin sos de rosii homemade si am dat iarasi la cuptor 5 min, la final o "ploaie" de patrunjel verde, si am lasat totul un pic sa se odihneasca. apoi am pus in castronel si am pasat totul cu furculita, la cat de frageda e mazarea noua...delicios...revin cu poze POZE TOT ANDREI DAR PE PICASA |
Moamå ca imi ploua in gurå.
M-ai convins!Bruce papa de vreo 2 zile si el ardei umpluti si cred ca s-a cam såturat asa ca schimbåm meniul.Multumim pt retetå.
Bruce, minunea noastrå
mamideandrei spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Iulika29
Moamå ca imi ploua in gurå. M-ai convins!Bruce papa de vreo 2 zile si el ardei umpluti si cred ca s-a cam såturat asa ca schimbåm meniul.Multumim pt retetå. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
placerea e de partea mea! contribui si eu cu ce pot!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA