Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza
ALEX multumim de cafeluta
DANA da ai dreptate,asa mama asa fiu dar sa sti ca se trage si de la tacsu,mai pe mine nu ma deranjeaza programul lui caci oricum reusesc sa ma odihnesc chiar daca ne trezim la 11 dar imi pare rau ca nu apucam sa iesim si dimineata afara.Eu sper sa mai creasca si atunci sa nu mai doarma ziua atat de mult si seara pe la 10 sa faca nani.
IRINA felicitari pentru olita,ca si ALEX nu stiu ce astept sa-l pun pe ea dar ma bucur sa aud ca sunt mamici care au reusit.
LILIAC da mi-am amintit de treaba cu muscatul,sincer mie mila de tine caci si pe mine m-a muscat Iri de buza si imi venea sa plang de durere d-apoi tu,eu sper sa se faca baiat de comitet Radulescu
MARY spor la renovarii,asteptam pozici cu camerele
Si Iri busileste la greu in pat caci pe jos deocamdata nu l-am pus ca nu am apucat sa fac curat,de ridicat se ridica imediat,azi-noapte pe la 4 dim eu vroiam sa ma intorc pe partea ailalata si cand mi-am aruncat ochii la el era in picioare .Nu zice nimic decat pa-pa face din gurita cand ii e foame sau vrea ceva din ce mancam noi,eu sper sa aud si eu cuvantul magic din gura lui cat mai curand
Va las fetele,va doresc o zi buna si ne vedem diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Am intrat sa va spun ca daca nu intrebati si de mine, ma supar si plec si nu mai vin si o sa va para rau . Bey Uve, hai ma, cum te poti supara asa...? Ce naiba? Uite, zice Alex ca a intrebat de tine la pagina 16. Vezi? Si daca vrei sa stii, eu am retinut din postarile tale de-a lungul timpului, ca filmul tau preferat este "You've Got Mail" . Sa stii ca despre nimeni altcineva de aici nu mai stiu astfel de detalii . Nici despre mine . Hai, revino la sentimente mai bune.

Dana15 - ce chestie cu micuta Ana...e clar ca a luat-o de undeva, nu? cum altfel se poate face boala asta? eu habar nu am.
daca zici tu ca e ce a fost mai greu a trecut, zic si eu Doamne ajuta si poate e mai bine ca a facut acum, cu toate ca stiu prin ce ati trecut.
Ref quinoa, nu am cuvinte sa-ti spun cat de recunoscatoare iti sunt ca ai impartasit cunostintele tale. Pe cuvant, ca zilnic te pomensc. Multumesc inca o data. Eu habar nu aveam de ea, cu toate ca zilnic intru pe wholesomebabyfood si acolo era mentionata.
Eu ii amestec Maiei in fructe, iar ieri i-am pus si in legume. Si da, o bleduiesc (dupa ce a fiert separat) alaturi de restul compozitie. Asta in MIX..stii tu.. Daca ii pun in fructe pe care doar le dau pe razatoarea de sticla, le adaug pur si simplu si amestec un pic. Maia papa. Vrei sa incerci?
Sanatate multa micutei Ana .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Hello fetelor,

Am intrat si eu repede,cat timp doarme baiatul .
Ioana noi deobicei iesim dimineata,dupa 9,ne-am facut program nou,luam masa de fructe in parc,apoi somn tot in parc si revenim acasa(cand se trezeste).Daca nu avem altceva de facut,seara iesim cu tati.Daca ajungi dimineata,mi-ar face mare placere sa ne vedem (din pacate noi tot in IOR).
Anamaria,Monica ce program de parc mai aveti?Poate ne mai vedem
Uve nu te supara!La multe lunite papusii!
Dana sa scapati mai repede!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ralukule nu mai zice asa de Alex. N-ai vazut sa te surprinda si cand o sa fie mai maricel sa se transforme in cumintenia pamantului?? Copiii pe masura ce evolueaza se transforma. Ca fluturii...stii tu!
Uite-o pe fii-mea. Cand te uiti la ea sau cand o asculti...poti sa juri ca este cel mai cumintel copil...dar saptamana trecuta am numarat vanataile de pe un picior: 14! Iar celalalt picior avea in genunchi ditamai julitura. Deh, s-a aruncat din leagan si in loc sa se duca in picoare s-a dus in nas. Deci nas si genunchi coafati
Asa ca stai linistita, nu-i o regula cu cei mici. Iar eu pe Alex il vad genul care n-o sa se desprinda de mami, fara sa ceara voie. Asa mi se pare mie. Si sper sa nu ma insel!

mada cred ca as incremeni sa-l vad pe intuneric in picioare. Pupam Iri cel papacios...si stai linistita ca vine si ziua cu cuvantul magic. Nu scapam niciuna

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Ca musca in lapte

Quinoa este fara gluten???
As putea sa-l incerc si eu pentru Mihnea daca este fara.Ce gust are?De unde l-ai luat,de la plafar?Merci!

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Salutare!

Am intrat sa va spun ca daca nu intrebati si de mine, ma supar si plec si nu mai vin si o sa va para rau . Bey Uve, hai ma, cum te poti supara asa...? Ce naiba? Uite, zice Alex ca a intrebat de tine la pagina 16. Vezi? Si daca vrei sa stii, eu am retinut din postarile tale de-a lungul timpului, ca filmul tau preferat este "You've Got Mail" . Sa stii ca despre nimeni altcineva de aici nu mai stiu astfel de detalii . Nici despre mine . Hai, revino la sentimente mai bune.

Dana15 - ce chestie cu micuta Ana...e clar ca a luat-o de undeva, nu? cum altfel se poate face boala asta? eu habar nu am.
daca zici tu ca e ce a fost mai greu a trecut, zic si eu Doamne ajuta si poate e mai bine ca a facut acum, cu toate ca stiu prin ce ati trecut.
Ref quinoa, nu am cuvinte sa-ti spun cat de recunoscatoare iti sunt ca ai impartasit cunostintele tale. Pe cuvant, ca zilnic te pomensc. Multumesc inca o data. Eu habar nu aveam de ea, cu toate ca zilnic intru pe wholesomebabyfood si acolo era mentionata.
Eu ii amestec Maiei in fructe, iar ieri i-am pus si in legume. Si da, o bleduiesc (dupa ce a fiert separat) alaturi de restul compozitie. Asta in MIX..stii tu.. Daca ii pun in fructe pe care doar le dau pe razatoarea de sticla, le adaug pur si simplu si amestec un pic. Maia papa. Vrei sa incerci?

h.

Multumesc lui DD.

Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Ca musca in lapte

As putea sa-l incerc si eu pentru Mihnea daca este fara.Ce gust are?De unde l-ai luat,de la plafar?Merci!

Citat:

Salutare!

h.

Multumesc lui DD.

Poze noi

suede, quinoa nu contine gluten. am cumparat-o de la plafarul din incinta auchan. costa 22,19 ron o punguta de 500g. sunt niste granule mici cat gamalia de ac. nu stiu sa-ti descriu gustul, da' e buna... si oricum, nu modifica gustul alimentelor...

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

suede, uite gasesti www.obc.ro/cauta" target="_blank">aici quinoa. este site-ul importatorului, inteleg ca se pot lansa comenzi on-line si e mai ieftina.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Multumesc frumos!
Sa incerc si eu,poate accepta si nu-l varsa ca pe celelalte cereale si asa se ingrasa si el si eu sunt salvata de la balamuc .
Am mai citit si eu pe net acum despre el.Cica e TARE .

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Ca musca in lapte

Citat:

Salutare!

h.

Multumesc lui DD.

Poze noi

suede, quinoa nu contine gluten. am cumparat-o de la plafarul din incinta auchan. costa 22,19 ron o punguta de 500g. sunt niste granule mici cat gamalia de ac. nu stiu sa-ti descriu gustul, da' e buna... si oricum, nu modifica gustul alimentelor...

h.

Multumesc lui DD.

Poze noi

Mergi la inceput

SUPER!!!

Merci mult!Acum intru pe site....

Citat:

suede, uite gasesti www.obc.ro/cauta" target="_blank">aici quinoa. este site-ul importatorului, inteleg ca se pot lansa comenzi on-line si e mai ieftina.

h.

Multumesc lui DD.

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

liliac, acum fac mazarea cu cartof pt pici prima data; si inca este la cuptor; daca rezultatul este cel scontat, va spun cu am facut, daca nu mancati si voi altceva .

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput