Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 19
anomis28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Mai, si m-ati tampit cu quiona asta. Eu nu gasesc aici, ca m-am uitat. N-am vazut nici o quinona pe raft, insa azi ma duc iarasi sa ma uit dupa ceva leguma care arata ca virful de la acele de gamalie, cum frumos a explicat tanti Hepi! Poate da norocul peste noi si il apuc pe Dumnezeu de-un picior cu quiona asta! Si se face Ana Michelin... Anomis, te pupacesc. Mai, dar ia zi-mi ce faceai la 3 noaptea treaza, mai mami?! Cand baga Dinutzu nanel, neaparat sa prestezi si tu! Parerea mea... care este! Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
[b] Doamne Ajuta sa gasesti quinoa si sa-i placa si sa nu dea afara si sa puna pe ea sa semene cu Michelinu meu [b/].
[b] Da stim stim cu somnul lui bebe si a lui mami, doar ca atunci la acele ore, il pazesc sa adoarma ca daca nu adoarme tun ma cheama iar si iar si uite asa fac poteca intre camere [b/].
anomis28 spune:
citat din mesajul lui kemsy Neata!!!! Mai liliacule, nu-mi place in fata clasei Deci acum, cu copil (de fapt in viitor ) o sa experimentez si eu bocete pe la serbari? Pai la 75 cm, cica ar trebui sa aiba cam 10 kg.Sau prin jur de, dar nu 7.8 . INSAAAA, noi am facut analize si pentru ca Loris nu sta/nu-i place sa stea in fund. Si am vrut sa vedem de ce e slabut, poate ii lipseste ceva fier, etc Alex, multa tarie sufleteasca maine. Cum ii face, cu anestezie? Ce chestie cu Bulgaria, te trec fiorii!! Am reusit sa-l culc aseara pe Loris fara tzitzi. I-am facut baita, l-am pus in patut, si dupa 2-3 urlete si rostogoliri, a adormit!Dupa asta au urmat treziri la 2 ore, normal. O problema cu care ne confruntam de cand cu caldura: iritatie pe tot corpul, ca un fel de bubite, pe cap, gat, umeri, brate. I-am dat cu pudra de talc. Alte metode mai sunt pentru a-i diminua iritatia? La multi ani suede si emy!!! La multe lunite dovleceilor aniversati azi!!! , Giani fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009) Loris, o noua stea |
Kemsy , mie dofotra mi-a spus sa il spal cu apa termala de la Avene si sa-l tamponez usor. asta in timpul zilei ca baia de seara oricum ramane sfanta. Daca nu gasesti Avene, cauta ser fiziologic imbuteliat tip spray - that will do the trick.
anomis28 spune:
citat din mesajul lui kemsy Anomis, faina bicicleta!Eu ma gandeam sa-i iau ceva de genul cand o fi mai marisor. |
e buna de la 6 luni pana la 3 ani.
N-am gasit din aia sa il tina pana la liceu dar mai caut
anomis28 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Buna dimi!! La multi ani mami Suede!!!Så iti dea domnul multå sånåtate si fericire alaturi de familia ta! Anomis ce dor imi era de tine!! De Dinutu biciclistu' nu mai spun.plimbare placutå! Nela så stii ca nici eu nu am gasit quinoa dar si cand voi gasi. spor la muncå! www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå |
te pup cu drag mamica optimista cu vikingi acasa
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
vrei sa-ti raspund eu?? e urat tare, sunt scoici in nisip si te zgarie in talpa, apa e rece si plina de alge, urla manelele pe terase, hm...ce ar mai fi?? plaja e plina de gunoaie lasate de turisti "civilizati", valurle sunt de 2 metri....si nu mai stiu.... e bine asa??? si acum apare Uka cu niste poze superbe cu Carinoasa la malul marii si ma scoate de mincinoasa de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Iulika29 spune:
Buna seara!
Ioanna mami dar de ce te interesezi de vremea de la mare?? Doar stii ca acolo si cand e frumos e urat.
Nela astept maine så vedem rezultatul cu minunea.Sper din suflet så meaga si Bananei så ii placa mult si tu så topåi de fericire.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
liliac1 spune:
Suede, La Multi Ani Fericiti!!!!
Sa fii sanatoasa in primul rand, sa te bucuri in fiecare zi de Mihnea, sa ai parte de tot ce-i bun in viata asta!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
alex25 spune:
Dragelor, va doresc noapte bunicica.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anomis28 spune:
citat din mesajul lui diamar78 Ce bicicleta frumoasa, se scimba directia din maner? Cat a costat? mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
noi am dat pe ea mai mult ca am vrut neaparat albastra si era 141 Euro pt romanina de la Eurekakids.net
dar in Ro o va aduce dinobebe, in culorile oranj si verde pe la 6 mil.
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Buna seara! Ioanna mami dar de ce te interesezi de vremea de la mare?? Doar stii ca acolo si cand e frumos e urat. |
pai sa am si eu motiv sa ma oftic... ca m-am copt azi... si copchilu' la fel. auzi tu cica avem in atmosfera nisip din Sahara. are we cool or what????
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii