Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 18
Ioanna81 spune:
mai fragutzio asa e ca la mare e nor si ploua? si e uraaaaaaat!!! rau de tot! asa e, nu?
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
kawaichan spune:
noah,ca zice ca nici hrisca nu contine gluten.ma,maine sunt prima la magazinul de boabe:))
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kawaichan Nela,buckwheat ii zice.In japoneza-vestita soba. Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "The moment a child is born, the mother is also born." |
Hai ca gasisem un amestec, singurul care continea cereala cu Q! Dar avea un ingredient ce nu-l stiam, asta de care zici! Il intreb pe Sorin, in pom si el, ca si mine! Maine il iau, gata! Daca imi aduc aminte bine, are amestecul asta de toate, inclusiv orez brun si negru, din ala salbatic!
Maine iau si va zic ce si cum, dac il papa Banana!
Te pup Miha, merci mult de info!
Sa aveti o seara placuta, acu' chiar ca prestez!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
kawaichan spune:
Somn usor Nela.Si spor la lele lele
Elle tin pumnii sa treaca perioada asta grea
Ma bag si eu la somn,pe maine!
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
selen80 spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 mai fragutzio asa e ca la mare e nor si ploua? si e uraaaaaaat!!! rau de tot! asa e, nu? Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii |
vrei sa-ti raspund eu??
e urat tare, sunt scoici in nisip si te zgarie in talpa, apa e rece si plina de alge, urla manelele pe terase, hm...ce ar mai fi?? plaja e plina de gunoaie lasate de turisti "civilizati", valurle sunt de 2 metri....si nu mai stiu....
e bine asa???
si acum apare Uka cu niste poze superbe cu Carinoasa la malul marii si ma scoate de mincinoasa
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
alex25 spune:
Iar ati disparut?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
anomis28 spune:
La multi ani Suede si Emy!
sa fiti sanatoase si fericite mamici dragi (si mireasa frumoasa)
La multe lunitze dovleceilor sarbatoriti azi!
noi tot in recuperari dar venim hotarati din spate
anomis28 spune:
citat din mesajul lui kawaichan Anomisule si eu zic ca sunt dintii,se prea poate bsa fie mai slow procesul la voi.Rabdare si nervi de otel iti doresc,ca o sa treaca ea si perioada asta. La fel si Techilutei nu mai pot scrie ca a pus stapanire Mozardinu pe calculici,dar revin mai incolo(sper,ca somnul de dimi vad ca l-a sarit) Cristina welcome back! Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "The moment a child is born, the mother is also born." |
sar mana
avem 3 dinti jos, iesiti si tare vizibili si cateva cioturi sus, care au spart gingia dar inca il mai necajesc
azi noapte care ca s-a trezit de cald, asa ca din sera asta punem Ac-ul pe 26 de grade in living si se duce si la el putin mai racoare.
anomis28 spune:
citat din mesajul lui alex25 Am uitat sa va zic ca maine mergem la dr pentru sectionarea frenului lingual, am niste emotii de simt ca mor...sa ne tineti pumnii sa fim ok. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
te cred, tinem pumnii
anomis28 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Anomis mie de ce nu mi-ai scris nimic ? faci uneori niste gafe....eiiiii.....acum ma supar Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
iertare iartare
si mai jos alte