Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Si sa felicit si eu dovlecutii nascuti pe 10-La multe lunite Andrei,Alexandru si Matei Alexandru !

Luto asa de mult mi-a placut cum ai zis tu ca o asteptati pe Sarah! De abia astept sa ne spui ca ai cozonacel la cuptor iar:)

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

...cozonacuta, mai exact .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

am o perioada mai ciudata, sunt si un pic cam suparata pe sotz si nu ma trage inima sa fac nimic .. acasa am doua urlacioase de-mi vine sa-mi iau campii. sunt obosita si deprimata ..

imi cer scuze ca nu am citit din urma .. poate reusesc diseara daca ma lasa anna care, cum o pun in patut, incepe sa urle .. si iara o iau si stau cu ea in brate ..

mucii sunt pe trecute, sper sa nu mai agate vreun virus de prin parc ca ma catar pe pereti. ieri dupa-amiaza anna mi-a tras un vomitat nasol .. sa-mi aminteasca de vremurile in care am tras cu eva. a tusit si i-au venit ceva mucozitati pe gat si bac afara tot laptele supt .. azi a fost ok .. sa vedem cum e cand se trezeste.

de papat vad ca papa ok .. aprox 160 ml fructe si piure legume cu ou/pui/vitel/ficatel .. masa de seara inca nu i-am bagat, dupa ce ne intoarcem din concediu.

am apucat sa vad farfuroiul pe care il papa andrei .. pai e super .. eva nici acum nu mananc atat .. ca sa nu mai spun ca mananca inca semi-blenduit ..

anomis

cristina vacanta placuta! la ce hotel mergeti?

techila ma bucur ca sunt bine puiutii!

nela pupam margelata frumoasa!

danutza au trecut bubitele? pup sa treaca repede.

luci ma bucur ca te mai vad pe aici!

alex tin pumnii sa nu o doara pe pitica si sa fie totul bine. eu la ac dau drumul cand nu sunt astea mici in sufragerie. cand le aduc si pe ele, il opresc .. n-am chef de probleme ..

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

Luto esti mortala De cand n-ai mai scris asa mult

Si eu ma intrebam aceeasi chestie,cum reusiti fetelor cele care gatiti asa mult ca io,pacatele mele,de abia il pacalesc sa ii desfac un borcanas A bagat copilul asta la borcanase engros,ca pana fierb/blenduiesc/amestec etc imbatranesc de cat tipa.Sa mai fac chestia asta de 3 ori pe zi mi se pare asa SF
Mancatul pe fuga,incalzit mancarea cu el in brate etc sunt chestii la ordinea zilei la noi..azi am facut dus cu el alaturi(in cadita lui,s-a jucat si el cu ratustele lui) ca n-a vrut sa se uite la BabyTV

kawa, eu ii gatesc lui Carol la 2 zile. si, cu 30 de minute inainte de masa ii incalzesc mancarea. bucatele pentru cele 2 zile le fac de seara pentru ca prefer sa dorm dimineata impreuna su copilul si sotul din dotare. :). la fel si cu legumele. ma apuc sa pregatesc cam cu o jumatate de ora inainte de a le servi. in rest tzitzi de 2 pri pe zi si dimineata mai primeste, cateodata, si niste cereale. i functie de cum il vad eu ca suge.

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Ioanna multam mult de pont.E clar ca ma organizez prost,uite eu de ex seara prefer sa respir un pic,nici nu vreau sa mai vad altceva decat patul sau calc/o carte/TV. Am incercat intr-o perioada sa fac portii si sa i le congelez,dar au iesit tare ciudate de acolo(niste morcov cu cartof tin minte ca isi schimbasera textura etc).Tu tii mancarea la frigi alea doua zile,nu? Hai ca tre' sa ma mobilizez si eu ce naiba.

la frigider, da. se intampla sa mai vrea dintr-un animit fel si atunci ii mai fac repede un pic. daca ar fi congelate ar cam dificil.

si ca tot veni vorba.. ne apropiem de masa de fructe si alte chestii delicioase de seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Laura, Emy,

multi ani fericiti, bucurii de la dovlecei si surprize placute de la tatici!

Cuscra, un zambet pentru tine de la nora ta!

Pupam toti dovleceii aniversati azi!

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

Luto esti mortala De cand n-ai mai scris asa mult

Si eu ma intrebam aceeasi chestie,cum reusiti fetelor cele care gatiti asa mult ca io,pacatele mele,de abia il pacalesc sa ii desfac un borcanas A bagat copilul asta la borcanase engros,ca pana fierb/blenduiesc/amestec etc imbatranesc de cat tipa.Sa mai fac chestia asta de 3 ori pe zi mi se pare asa SF
Mancatul pe fuga,incalzit mancarea cu el in brate etc sunt chestii la ordinea zilei la noi..azi am facut dus cu el alaturi(in cadita lui,s-a jucat si el cu ratustele lui) ca n-a vrut sa se uite la BabyTV

kawa, eu ii gatesc lui Carol la 2 zile. si, cu 30 de minute inainte de masa ii incalzesc mancarea. bucatele pentru cele 2 zile le fac de seara pentru ca prefer sa dorm dimineata impreuna su copilul si sotul din dotare. :). la fel si cu legumele. ma apuc sa pregatesc cam cu o jumatate de ora inainte de a le servi. in rest tzitzi de 2 pri pe zi si dimineata mai primeste, cateodata, si niste cereale. i functie de cum il vad eu ca suge.

Ioanna multam mult de pont.E clar ca ma organizez prost,uite eu de ex seara prefer sa respir un pic,nici nu vreau sa mai vad altceva decat patul sau calc/o carte/TV. Am incercat intr-o perioada sa fac portii si sa i le congelez,dar au iesit tare ciudate de acolo(niste morcov cu cartof tin minte ca isi schimbasera textura etc).Tu tii mancarea la frigi alea doua zile,nu? Hai ca tre' sa ma mobilizez si eu ce naiba.

eu ii congelez legumele, insa, taiate felii. le pun intr-un borcanel de la avent, pun zeama peste si bag la congelator. le pasez dupa ce se dezgheata si sunt super ok. de obicei, ii fac papica pe 4 zile .. 2 borcanele le tin in frigider si 2 cu legume in congelator. astea din urma le fac o zi cu ou, o zi cu ficatel.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

LA MULTI ANI LAURA SI EMY!!! Tot ce va doriti sa vi se implineasca!

La multi ani dovlecei sarbatoriti azi!!!

Iarasi fug dupa voi...dar a meritat.

Nela, Dana, Raluk, Luto, Ioanna, Liliac, Hepi...sunteti vad in toane bune si lasati replici mortale!

Alex...sper sa fie totul ok cu Zeina miine!
Si concediu placut fetelor ce se incumeta sa mearga la mare.

Eu una sunt speriata de bombe cind e vorba de soare si Isabela si afara la plimbare iesim cremuite bine, bine cu crema cu SPF 50....deci anul asta la mare clar zic pas! Mai ales de cind am citit pe site-uri din alea serioase ca radiatia solara e de 17 ori mai puternica in zilele noastre decit acum 20 de ani .

Da, clar quinoa e cuvantul magic al capitolului...deja stiu de unde il pot lua din Cluj....abia astept sa ajung acasa sa il cumpar si sa il testez! Bine de stiut ca e pe culori

Va ! Dupa masa faina!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Doamne, dumnezeule, cine mi-a furat copilul?Unde e copilul meu cuminte care in 10 minute dupa ce il puneai in patutz adormea bustean???? De mai bine de o ora ma chinui sa o adorm, a urlat, s-a rasucit, a transpirat de am crezut ca are febra, a plans cu lacrimi mari, nici in brate nu vroia....vai steaua mea.

Nela ma bucur sa te vad atat de activa.

Suede mami, deshidratarea apare cand e lipsa de lichide...adica nu mai am voie sa stau cu copilul afara, nici daca bea apa si stau la umbra....aiurea...ma rog...multa sanatate.

Elle pupam fetele si speram saa treceti repede peste perioada asta nashpa.

Si eu fac de mancare o data la 2 zile si tin papa la frigider pentru ziua urmatoare...am incercat la congelator si nu mi-a placut ce am scos de acolo.

Selen exact asa face si a mea cand simte bucatele, iar eu nu vreau sa ma risc sa mai vomite si din cauza asta.

Am citit tot si nu mai tin minte nimic, atat de tare m-a bulversat starea mandrei mele...revin.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Mai, fetelor, sunt trista! Da' trista rau! Pai bine, mai, Lucia, sa nu-mi zici si mie nimica, nimicutza! Si doara eu te-am intrebat de Davidelu'... Asa cevaaa...

Dana (bonjurica ), ce ma bucuru ca e Ana bine. Mai, la noi nu se gasesc geluri din astea de dinti! Eu mor cu ei de gat si alta nu!
Mai cercetez in weekend.
Si nu gasesc nici cereala minune. Zau ca ma oftic! L-am pus pe Sorin sa faca bine sa mi-o gaseasca maine! Nu stiu, cereala cu Q se face!!! (eu am botezat cereala asta in fel si chip, am facut-o pana si vegetala...)

Hai ca ma culc ca nu mai pot de nervi!

Va pup dulce pe toate!

Ah, era sa uit, Miha, zi-mi cum se zice in englezeste cereala ce ai gasit-o la fel de buna ca asta cu Q! Pleeeease.
Si Alex, te pup. Ma rog sa fie bine totul ok cu operatia Zeinei. Doamne ajuta!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Nela,buckwheat ii zice.In japoneza-vestita soba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Ellenuta, te pup!
Of, asa imi pare de rau ca ai avut de tras cu Anna.
Lasa ca o sa fie bine.
Si imi pare tare rau ca esti intr-o stare naspa. Daca pot sa te ajut cu ceva, numa' da-mi un semn.
Uite, nu ti-am zis nicoadata pana acum, insa pe mine tu m-ai ajutat enorm cand Ana vomita de numa... si ma incurajai si imi lasai mesaje cum sa fac, ce sa mai incerc, si cum m-ai invatat cum sa tai supozitorul pe lat... Pentru mine esti tare speciala, sa stii!
Te pup, lasa ca o sa fie bine si cu sotul, se re4zolva ele toate!

Dana, Ama este o frumoasa, ca intotdeauna!

Si am uitat sa ii zic la Giani ca buni sta pana in septembrie! Phuai, pai daca imi face buni la cap lele lele pana atunci... mai, pai e parfum alaptatul noaptea!

In avion or sa iti dea apa calda daca ai nevoie pentru bibe. De fapt or sa iti dea si borcanase, depinde de zbor. Mie mi-au dat cand am fost in Singapore. Poate pe drumuri mai scurte nu se dau, totusi. Depinde de companie, de fapt.
Ce am vrust sa zic este ca sa nu-ti faci griji, se rezolva toate cu zborul pe avion.

V-am pupat!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput