Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

laura, ti-ai dat seama de la ce a facut Mihnea febra???

bifeaza-ma si aici cu la-multi-ani-ul, da?!?!?? pe FB nu se pune

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

EDIT... acuma am vazut ca o fi de la dintzoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Multumim mult fetelor pt aprecierile la poze,va pup si va las cate o felie de tarta

DE CE??? DE CE??? DE CE????

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

de cirese.pardon,ciresoaie

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

irina de papa ce mai faci azi?

azi n-am prestat nimic ca am mai avut mazare de ieri ; maine? nu stiu, pentru ca plecam la Constanta si ajungem undeva la ora pranzului si cel mai probabil voi cumpara un borcanel , n-am ce face....oricum, am in plan conopida cu sos de rosii, am cumparat o conopida proaspata

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

EMY, SUEDE

La multi ani! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Luto esti mortala De cand n-ai mai scris asa mult

Si eu ma intrebam aceeasi chestie,cum reusiti fetelor cele care gatiti asa mult ca io,pacatele mele,de abia il pacalesc sa ii desfac un borcanas A bagat copilul asta la borcanase engros,ca pana fierb/blenduiesc/amestec etc imbatranesc de cat tipa.Sa mai fac chestia asta de 3 ori pe zi mi se pare asa SF
Mancatul pe fuga,incalzit mancarea cu el in brate etc sunt chestii la ordinea zilei la noi..azi am facut dus cu el alaturi(in cadita lui,s-a jucat si el cu ratustele lui) ca n-a vrut sa se uite la BabyTV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

Si eu ma intrebam aceeasi chestie,cum reusiti fetelor cele care gatiti asa mult ca io,pacatele mele,de abia il pacalesc sa ii desfac un borcanas A bagat copilul asta la borcanase engros,ca pana fierb/blenduiesc/amestec etc imbatranesc de cat tipa.Sa mai fac chestia asta de 3 ori pe zi mi se pare asa SF
Mancatul pe fuga,incalzit mancarea cu el in brate etc sunt chestii la ordinea zilei la noi..azi am facut dus cu el alaturi(in cadita lui,s-a jucat si el cu ratustele lui) ca n-a vrut sa se uite la BabyTV

kawa, eu ii gatesc lui Carol la 2 zile. si, cu 30 de minute inainte de masa ii incalzesc mancarea. bucatele pentru cele 2 zile le fac de seara pentru ca prefer sa dorm dimineata impreuna su copilul si sotul din dotare. :). la fel si cu legumele. ma apuc sa pregatesc cam cu o jumatate de ora inainte de a le servi. in rest tzitzi de 2 pri pe zi si dimineata mai primeste, cateodata, si niste cereale. i functie de cum il vad eu ca suge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Mamideandrei te declar castigatoare a premiului "tocanita mea cea de toate zilele". As vrea si eu sa fiu asa....dar nu-mi iese.
Am si eu o intrebare: ce face puiu cata vreme tu cureti 3 kg de mazare sau speli niste legume sau vasele. Eu cred ca am o problema cu organizarea. Adica fac si eu cate ceva de mancare dar in niste conditii dinacelea de cascadorii rasului...cu masinute printre picioare...cu scos mouse-ul de la calc si DAT lui in manuta ca sa am juma de minut liber....grele....

dormea ; el are un somn de cca 3 ore dupa masa de fructe, de pe la 10-11, depinde de zi, pana pe la 1 -2; deci timp berechet... dar eu sincer nu fac multe lucruri depinzand de el, adica il pun la jucarii in sufragerie, unde dau drumul si la tv, si eu imi vad de treaba ; nu am facut nimic cu el in brate ... chiar daca mai chiraie cateodata, asa s-a invatat ca NU stam toata ziua in brate la cineva ...

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

luto, am vazut mai ca uka ne-a tras clapa. lasa, lasa ca apare ea. te pomenesti ca o fi cu fragutza prin mall. doar ele. singure. si domnii tatzi au grija de fete (copiii lor adica, nooo. nu ma gandeam la altceva....gen bikini...topless..., nooo).

uka, ingeras, ce faci mami? o snoava, o glumita...
stai numai la plaja? daca nu apari azi, ma cam supar, ai grija.

hai ma luto ca m-ai dat gata cu curcubeul quinoa. serios? nu stiu cum imi scapa cele mai importante amanunte . de linte stiam ca e pe culori.
si hai ca o sa incerc un domestos ca are clor si imi place sa ma arda....

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

kawa, eu ii gatesc lui Carol la 2 zile. si, cu 30 de minute inainte de masa ii incalzesc mancarea. bucatele pentru cele 2 zile le fac de seara pentru ca prefer sa dorm dimineata impreuna su copilul si sotul din dotare. :). la fel si cu legumele. ma apuc sa pregatesc cam cu o jumatate de ora inainte de a le servi. in rest tzitzi de 2 pri pe zi si dimineata mai primeste, cateodata, si niste cereale. i functie de cum il vad eu ca suge.

Ioanna multam mult de pont.E clar ca ma organizez prost,uite eu de ex seara prefer sa respir un pic,nici nu vreau sa mai vad altceva decat patul sau calc/o carte/TV. Am incercat intr-o perioada sa fac portii si sa i le congelez,dar au iesit tare ciudate de acolo(niste morcov cu cartof tin minte ca isi schimbasera textura etc).Tu tii mancarea la frigi alea doua zile,nu? Hai ca tre' sa ma mobilizez si eu ce naiba.

Mergi la inceput

Si sa felicit si eu dovlecutii nascuti pe 10-La multe lunite Andrei,Alexandru si Matei Alexandru !

Luto asa de mult mi-a placut cum ai zis tu ca o asteptati pe Sarah! De abia astept sa ne spui ca ai cozonacel la cuptor iar:)

Mergi la inceput