Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 15
kawaichan spune:
Pe Radulescu il uitasem
Mai,noi ne trezim de cate 3-4 ori pe noapte in mod normal,asa e el de cand s-a nascut,ii trebuie.In afara de trezirile pt papa are cam doua treziri ff scurte in care ia cate o gura de apa si adoarme la loc.
Cand ne-au dat dintii a fost alta treaba,atunci se trezea cam de 10-12 ori
Nela te pup si eu,ma bucur sa te vad
Kemsy,Crystina nice to see you girlz!
Multumim mult fetelor pt aprecierile la poze,va pup si va las cate o felie de tarta
Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kawaichan Multumim mult fetelor pt aprecierile la poze,va pup si va las cate o felie de tarta |
DE CE??? DE CE??? DE CE????
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
DE CE??? DE CE??? DE CE???? de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
ca sa-si bata joc de noi draga, de ce ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
De cand s-a animat forumul nostru ma simt datoare si impovarata in acelasi timp sa va povestesc si din viata noastra. Nu intima, nu va luati floricele....ci din viata noastra de zi cu zi.
deoarece Davidosu e crescut de pe internet si voi faceti parte din aceasta lume virtuala, am zis ca doar nu o ramane copilul meu mai prost, sau de caruta, fara sa manance si el niste quinoa (cred ca daca va cauta cineva pe google va primi in curand rezultate numai de la noi de pe forum )
Si merg ieri la un magazin si gasesc dar mi se pare scumputa. Mai aveam o varianta si zic hai sa o incerc eiiiii.....eiiiiii......si ce gaseste fata mea (dupa cateva ore bune de orbecait tot supermarketul)? Quinoa gata fiarta ROSIE si ALBA in amestec.
Da, stiu, v-am spart. Sa iasa in fata clasei cine stia ca e pe culori ? Am gasit si un raft intreg cu linte de multe culori si aia.....cand se introduce ?
Ma rog, nu am cumparat ca era procesata ca sa zic asa....adica scria pe ea ca o scoti din punga vidata si o bagi in sandvisuri. Adica sa avem pardon ca copilul meu nu mananca asa ceva.
Astfel ca zilele acestea am sa merg sa o iau pe aia nefiarta sa o fac eu acasa la mine.
Davidosu are zile bune si zile nebune. De cateva zile se trezeste la 6 de-mi vine sa-mi smulg parul din cap. Se apuca sa faca caca, sa rada, sa bata in pereti....dinastea grele.....Mai adoarme dupa 8 inca o tura.
Cred ca a crescut in inaltime ca acum stie sa se apuce de manerul de la cuptor la care pana acum nu ajungea.
Are o zgarietura pe nas care nu stiu de unde i-a aparut. E exact ca un betiv.
Kemsy si David adoarme la san seara ....dar nu mereu....mai are seri cand papa si apoi incepe iar sa se joace. E de o energie de zile mari
Mamideandrei te declar castigatoare a premiului "tocanita mea cea de toate zilele". As vrea si eu sa fiu asa....dar nu-mi iese.
Am si eu o intrebare: ce face puiu cata vreme tu cureti 3 kg de mazare sau speli niste legume sau vasele. Eu cred ca am o problema cu organizarea. Adica fac si eu cate ceva de mancare dar in niste conditii dinacelea de cascadorii rasului...cu masinute printre picioare...cu scos mouse-ul de la calc si DAT lui in manuta ca sa am juma de minut liber....grele....
Alex bafta maine, sa nu plangi si sa vezi de poimaine cum incepe fata sa zica Rica nu stia sa zica Rau Ratusca Ramurica
Raluk de ce ai pupat tot cardul ala de fete si pe mine nu ?
mai revin
Hepilica esti mortala draga ....opteaza pt ceva lichid ...nu pastos, ca aluneca mai bine ... Ai observat si tu ca Uka a zis ca vine la program si ne-a tras basca pe ochi ?
Cu Fraguta ce-o fi ?
Cristina si Lullaby si pentru voi desenele animate de mai sus si distractie maxima.
Cred ca-mi dau lacrimile fetelor cand ma gandesc ca incepem sa vedem poze cu dovlecii la plaja....si mai ieri ne pozam ca niste mufe, burtile in oglinda
lutoniana spune:
bine ca nu s-a terminat capitolul de cand scriu la mesajul acela de mai sus.
Acum plec sa mananc ceva ca s-a furat destul, mai revin si va pup pe toate cu mare drag
desprecopii spune:
dragi mamici cu bebelusi DC de pana la 12 luni, va asteptam cu poza bebelulului drag la acest concurs
Concurs super de pozici cu bebelusi de pana la 1an.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
suede spune:
Raluk,Diamar,Mihaela multumesc frumos!
A sosit si comanda cu quinoa,merci Hepi de link.Deci ieri l-am comandat si azi a venit,super!!Acum sa vedem daca mancam
Iulika abdomene am bagat doar 30 deocamdata si 200 pasi la stepper.In fiecare zi cresc cu 30 abdomene si 100 pasi..sa vezi ce fotomodel ma fac .
Daca mai face Mihnea febra si n-am chef eu de nimic...sa vezi ce sport fac .
Hai sa va zic...eu cred ca-i iese un dinte sus si de-aia are febra.Cum l-am dat cu crema la dinti cum s-a linistit (ca era cam agitat).
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
Ioanna81 spune:
laura, ti-ai dat seama de la ce a facut Mihnea febra???
bifeaza-ma si aici cu la-multi-ani-ul, da?!?!?? pe FB nu se pune
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii
lutoniana spune:
oare pot sa ma inscriu la concurs cu toate sutele de poze pe care le am ? sa se vada ce baiat frumos are mama