Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 20
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
pai sa am si eu motiv sa ma oftic... ca m-am copt azi... si copchilu' la fel. auzi tu cica avem in atmosfera nisip din Sahara. are we cool or what???? Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii |
Nisip de sahara??Påi aici daca ar veni vreun firicel cred ca il pun la muzeu.
Da vad ca sunt calduri la voi.cålduri mari acolo. E greu.Eu nu mai rezist acolo la caldurile alea.Corpul meu s-a obisnuit la temp. astea de aici si mereu cand vin in Romanai sufår de la cåldurå.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
Ola vrajitoarelor!
Bine ca mi-am gasit numele printre postarile voastre de azi ca altfel ma suparam rau de tot si ma duceam pe alt forum
Suede, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!
Mai, e foarte frumos la mare! Eu sunt absolut innebunita dupa apa si soare, azi as fi stat numai la plaja, dar n-am apucat deloc, doar ceva baie am facut.
Va pup cu drag!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Ola vrajitoarelor! Bine ca mi-am gasit numele printre postarile voastre de azi ca altfel ma suparam rau de tot si ma duceam pe alt forum Suede, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita! Mai, e foarte frumos la mare! Eu sunt absolut innebunita dupa apa si soare, azi as fi stat numai la plaja, dar n-am apucat deloc, doar ceva baie am facut. Va pup cu drag! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
calda apa?
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Ola vrajitoarelor! Bine ca mi-am gasit numele printre postarile voastre de azi ca altfel ma suparam rau de tot si ma duceam pe alt forum Suede, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita! Mai, e foarte frumos la mare! Eu sunt absolut innebunita dupa apa si soare, azi as fi stat numai la plaja, dar n-am apucat deloc, doar ceva baie am facut. Va pup cu drag! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
asa, asa... intoarce cutitul in rana
hai, sa aveti distractie placuta acolo, da? si sa va pozati cu marea s-o vedem si noi
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
mary_07 spune:
Buna seara
First of all, La Multi Ani Laura!!!
Fetelor,imi cer scuze ca v-am lasat sa asteptati,inca nu am facut poze. Abia maine vine mobila baietilor,acum am terminat de lustruit camera
Mi-a picat si netul azi si n-am mai reusit sa intru
Va pup,intru maine (sper ca si cu poze)
Alex,Doamne ajuta pe maine la dr.
Distractie placuta celor care sunt si celor care merg la mare
Noapte buna!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
anomis28 spune:
Ce fetita frumoasa e Ama. O strengarita cu zambet de Mona Lisa.
si mai vreau sa spun ca m-a topit Alba ca Zapada cum dadea ea cu manutza prin nisip ca un pisoi din ala mic mic. O scumpa.
Carina Felicitari pentru Maria plimbareata, poze, chestii. asteptam.
Aricelule voi cum mai sunteti?
Elle trebe sa va impacati pana plecati la mare (cu soatza I mean)...... fetele nu au varicela, si mergeti la mare.... numai lucruri frumoase in jur.... Anna nu mai vomita, Eva papa mai bine.... uite-te in jurul tau sa vezi ce frumos este.
Lucia mai trimite si tu niste poze cu fratele lu' Sarah..
Si mai vreau sa vad poze faine cu racoare si vikingi din Suedia, Iulika, ne ajuti.
Acum ma duc la somn ca in 2-3 ore ma cheama iar la apel.
somn usor dovlecime (cling cling niste banuti copyright la Uka)
BTW Uka vezi ca te-a chemat la tabla Her Goodness
liliac1 spune:
Mai, se pare ca power-play-ul zilei a fost QUINOA!!!!
Si pentru ca eu functionez telepatic cu voi...tocmai ce m-am dat naibii si mi-am luat o punguta de jmichirii de-astea maruntele. Ma intreaba hazbandu' daca stiu ce sa fac cu ele. Normal ca habar n-aveam ce sa ii spun, dar l-am asigurat ca "imi spun mie fetele" Asa ca hepi multam de "reteta". Maine dimineata in loc sa pun de-o cafea, pun de-o quinoa
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Mai, e foarte frumos la mare! Eu sunt absolut innebunita dupa apa si soare, azi as fi stat numai la plaja, dar n-am apucat deloc, doar ceva baie am facut. Va pup cu drag! People who say they sleep like a baby usually don't have one. |
Mda, dar apa e rece si este si muuult prea cald asa ca nu se poate sta pe plaja decat un pic dimineata si poate un pic seara
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui anomis28 Ce fetita frumoasa e Ama. O strengarita cu zambet de Mona Lisa. si mai vreau sa spun ca m-a topit Alba ca Zapada cu dadea ea cu manutza prin nisip ca un pisoi din ala mic mic. O scumpa. Carina Felicitari pentru Maria plimbareata, poze, chestii. asteptam. Aricelule voi cum mai sunteti? Elle trebe sa va impacati pana plecati la mare (cu soatza I mean)...... fetele nu au varicela, si mergeti la mare.... numai lucruri frumoase in jur.... Anna nu mai vomita, Eva papa mai bine.... uite-te in jurul tau sa vezi ce frumos este. Lucia mai trimite si tu niste poze cu fratele lu' Sarah.. Si mai vreau sa vad poze faine cu racoare si vikingi din Suedia, Iulika, ne ajuti. Acum ma duc la somn ca in 2-3 ore ma cheama iar la apel. somn usor dovlecime (cling cling niste banuti copyright la Uka) BTW Uka vezi ca te-a chemat la tabla Her Goodness lui Dinu Andrei (14.09) |
Aici sunt cateva poze noi.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
asa, asa... intoarce cutitul in rana hai, sa aveti distractie placuta acolo, da? si sa va pozati cu marea s-o vedem si noi Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii |
Eu zic sa faceti o aroganta, sa va suiti in masina si sa veniti aici! Facem intalnire cu fetele din Cta, un gratar ceva, niste usturoi
People who say they sleep like a baby usually don't have one.