Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 12
anomis28 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamideandrei
si eu , si eu! dar de vineri! p.s. mazarea e gata si a iesit super! intr-un vas de yena cu capac, am pus o lingurita ulei de masline si putina ceapa noua tocata fin, mazarea , cartofii taiati cubulete mici si apa calda cat sa le acopere; am dat la cuptor cca jum ora, dupa care am scos si am pus putin sos de rosii homemade si am dat iarasi la cuptor 5 min, la final o "ploaie" de patrunjel verde, si am lasat totul un pic sa se odihneasca. apoi am pus in castronel si am pasat totul cu furculita, la cat de frageda e mazarea noua...delicios...revin cu poze POZE TOT ANDREI DAR PE PICASA |
anomis28 spune:
Buna dimineta dovlecime (cling cling banutii de copy right la Uka)
asa pofta mi-a facut Irina cu mancarea de mazare ca nici nu am apucat sa salut.
Suntem si noi pe aici dar recuperam de pe la pag 7....
Fram ce fain ca mergeti la mare. asteptam impresiile de acolo si sfaturile de dupa. ( noi mergem mai tarziu si m-am apucat sa fac un check-list cu ce sa luam la noi, medicamente si restul)
Mada multa bafta cu job-ul, tinem pumnii stransi.
Raluk tare rau imi pare de cazatura lui Alex, asa de bine stiu sentimentele de dupa. Eu am plans in seara in care a cazut Dinu prima data (a se nota ca s-au mai intamplat cazaturi dupa) nu ma puteam ierta, nici acum nu pot dar..... copilu trebe sa creasca vesel cu mami vesela. Doamne Ajuta sa treceti cu bine peste asta. O sa merg pe la tine sa citesc cum sunteti dar te pup cu drag de pe acum.
am ramas datoare cu alegerea bicicletei pentru pici. castigatoarea a fost:
http://www.smart-trike.com/product.asp?Type=2&Product_SubType=3
daca nu se vede linku smart trike recliner.
O avem de ieri si am fost deja prima tura.
Mie imi place tare dar Dinu inca mai are de imprietenit cu ea.
Va pup cu drag, merg sa mai recuperez si apoi fug repede in parc (cineva prim moghioros se inscrie cu noi????? )
kemsy spune:
Neata!!!!
Mai liliacule, nu-mi place in fata clasei Deci acum, cu copil (de fapt in viitor ) o sa experimentez si eu bocete pe la serbari?
Pai la 75 cm, cica ar trebui sa aiba cam 10 kg.Sau prin jur de, dar nu 7.8 . INSAAAA, noi am facut analize si pentru ca Loris nu sta/nu-i place sa stea in fund. Si am vrut sa vedem de ce e slabut, poate ii lipseste ceva fier, etc
Alex, multa tarie sufleteasca maine. Cum ii face, cu anestezie?
Ce chestie cu Bulgaria, te trec fiorii!!
Am reusit sa-l culc aseara pe Loris fara tzitzi. I-am facut baita, l-am pus in patut, si dupa 2-3 urlete si rostogoliri, a adormit!Dupa asta au urmat treziri la 2 ore, normal.
O problema cu care ne confruntam de cand cu caldura: iritatie pe tot corpul, ca un fel de bubite, pe cap, gat, umeri, brate. I-am dat cu pudra de talc. Alte metode mai sunt pentru a-i diminua iritatia?
La multi ani suede si emy!!!
La multe lunite dovleceilor aniversati azi!!!
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Techila, ma bucur tare ca rezultatele de la ortoped sunt bune! Te mai uiti acuma ca sunt chiraiciosi... e ceva in aer, clar, pe tot globul, ca si Ana e la fel de cateva zile. Nu urla, dar plange cu lacrimi mari de tot! Si fierbinti, se rostogolesc asa pe obrajori... Mai, si m-ati tampit cu quiona asta. Eu nu gasesc aici, ca m-am uitat. N-am vazut nici o quinona pe raft, insa azi ma duc iarasi sa ma uit dupa ceva leguma care arata ca virful de la acele de gamalie, cum frumos a explicat tanti Hepi! Poate da norocul peste noi si il apuc pe Dumnezeu de-un picior cu quiona asta! Si se face Ana Michelin... Kemsy, ma bucur sa te vad. Te pup. Auzi, vorba Lilianei, dar cate kile vor dom'le sa aiba Loris, mie nu mi se pare ca are greutate mica. Anyway, eu nu-s de referinta in ale greutatilor... Anomis, te pupacesc. Mai, dar ia zi-mi ce faceai la 3 noaptea treaza, mai mami?! Cand baga Dinutzu nanel, neaparat sa prestezi si tu! Parerea mea... care este! Laura, LA MULTI ANI, draga mea! Multa sanatate si sa te bucuri de viata! Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
Nela scumpa, cauta mami la raionul de cereale..acolo pe unde-i orez, cus cus...trebuie sa fie!
aseara Ana si noi am avut o noapte mult mai linistita..i-am dat Camilia dupa 10 min de urlat sfasietor..in alte 15 min dormea dusa...o fi de la Camilia?! daca da, sa-i dea Dumnezeu sanatate aluia de-a inventat-o
Laura si Emy la multi ani mamelor!!! sa fiti sanatoase si fericite!
va pup, pup, pup...
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
kemsy spune:
NelaM, TI-AI FACUT TEMELE, CA INTOTDEAUNA, MERITI CORONITA!!!cUM, SI aNA A INCEPUT CU TREZIRILE? pOATE E PUSEU DE CRESTERE, DE AIA PAPA.
Cat mai sta buni la voi? Imi si imaginam cum ar fi sa-mi faca si mie mama masaj la gat!!!As toarce ca o matza!
Anomis, faina bicicleta!Eu ma gandeam sa-i iau ceva de genul cand o fi mai marisor.
mamideandrei, ce bine papa puiul. Eu am incercat sa-i dau din ce mancam noi, ca asa ne-a sfatuit pediatra. I-am dat peste cu morcov si cartof la cuptor, insa nu a mancat decat 2-3 lingurite. Se pare ca mananca mai bine daca e mai lichid.
Incep sa ma gandesc ce selectie sa fac la bagaj cand venim in Ro. Daca nu fac triere, vin cu casa in spate!
Apropo, stiu ca nu te lasa cu lichide, etc, in avion. Dar oare nu ma lasa nici cu apa si borcanas de papa??Pai eu ce ii dau sa manance/bea?
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
Dana15 spune:
citat din mesajul lui NelaM Asa, am vazut si poze. Ebruska este de milioane, cum cerne ea de zor nisipul. O dulceata. Mely, te pup! Sa stii ca si eu vreau poze cu dormitorul mov! Tre sa fie tare fain! Pe mine Ana nu ma musca de san, dar am vazut ca ia cu greu sanul, se vede ca o derajeaza ceva. Sa fie dintii? MI-e frica sa nu aibe ceva rosu in gat, desi apetit are. Insa se vede ca o deranjeaza ceva cand mananca san. Om vedea. Merem la doctor zilele astea, il rog sa se uite si el. Vik, te sarut! Sa stii ca si Ana se trezeste tot asa de des noaptea. Chiar ma gandeam zilele trecute ca n-am tras-o asa cu ea nici cand era mititica. Dar nu face show, se trezeste, suge si se culca. Apropo de asta, maica-mea doarme la Ana in camera si eu ma pun pe pat noaptea, asa, pe intuneric. Asa de draguta e maica-mea incat se trezeste si ea si imi face lele lele in cap, gem de placere! Parca sunt vacuta Milka, cu masajul grumajilor pentru lapte de calitate...Mai, v-am zis cat de mult ma bucur ca a venit buni? Nela si Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
inca una si ma duc:
- am citit ca atunci cand le ies dintii, momentul suptului este dureros..nu stiu daca iti poti inchipui..este ca atunci cand dupa o extractie dentara incerci sa-ti sugi gingia suferinda..ceva de genul asta..e nasol, eu stiu;
imi place de tine de mor, stii da? saru'mana lui buni de Ana!
-quinoa este cereala
gata, plec...
va pup pe toate!
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Iulika29 spune:
Buna dimi!!
La multi ani mami Suede!!!Så iti dea domnul multå sånåtate si fericire alaturi de familia ta!
Anomis ce dor imi era de tine!! De Dinutu biciclistu' nu mai spun.plimbare placutå!
Nela så stii ca nici eu nu am gasit quinoa dar si cand voi gasi. spor la muncå!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
madalina84 spune:
Neatza fetele
ALEX multam de cafea si bafta maine la dr,sper sa nu o doara pe Zeina
TECHILA ai fost belea cu mouse si eu fac la fel cu mouse iar tastatura o catar sus pe canapea.Sper sa fie bine pitici si sa nu mai urle
ANOMIS bine ai revenit chiar ma intrebam de tine,faina bicicleta lui Dinu,sper sa se obisnuiasca cu ea
KEMSY mie mi-a dat voie si cu apa si cu borcanas in avion,de fapt cand am intrat la controlul bagajelor aveam un biberon facut cu lapte sau ceai si apoi am luat ori de pe la vreo cafenea ori din avion asa ca nu iti fa probleme
NELA ma bucur ca sunteti mai bine,mai ce mama super ai,auzi sa-ti faca masaj
CRISTINA chiar ne era dor si de tine,sa aveti distractie placuta in Bulgaria si sper sa nu intampinati evenimente neplacute
LILIAC mami imi era dor de postarile tale,sa faci poze la serbare si sa ne arati si noua
LUTO te ,ce face Davidelul?
Mai am reusit si eu sa fac sifonierul ,ieri toata ziua asta am facut iar azi am program de calcat iar maine de curatenie.De luni s-ar putea sa incep munca asa ca trebuie sa fie toate gata ca apoi nu se stie cat timp mai am.Presupun ca o sa-mi fie greu la inceput pana ma obisnuiesc cu program dar vreau neaparat sa ma angajez.Sincer am o stare de neliniste si de multumire in acelasi timp,oricum o sa va dau detalii.
Va fetele si ne auzim mai pe seara
hepilica spune:
citat din mesajul lui techila ola cucoanelor, sa ma scuzati va rog ca o sa mananc litere si o sa scriu ca cizma...nu mai poate creierasul meu mai mult nu prea am mai venit pe la voi, in afara de mesajul meu laudaros cu chinoa bio si alte bio....care a avut ca rezultat cosul de gunoi, evident, ca nici techila nu a vrut. motivul a fost nemernicul de orez brun la care am fiert 2 ore si tot tare a ramas...acum pun chinoa si in legume si in fructe, fierb dimineata pentru ambele mese. iar orezul ala il pestrez pentru musafiri. mai am de parat doi copii crizati seara, de unde puneam io cupchiii in pat si ei dormeau, de vreo sapatamana iun fiecare seara am crize si urlete si isterii de nu am pomenit. nu stiu de ce, stiu sigur ca asa o iau razna cat de curand. nu plang, doar urla, si nu amandoi in acelasi timp, ci pe rand, ca sa fim ordonati de mici, ca nu e voie sa intrerupi pe cine care zice ceva...mai si nici in brate, nici in pat, nici jos, nici sa le canti, nici sa nimic, doar sa urle infiorator tot din cauza lor nu mai intru ziua pe net, ca imi trag de fire, se catara la laptop si mai bine ma lipsesc, iar in timpul somnurilor lor de peste zi aleg ca apucata sa fac mancare, sa fac curat....d-astea dar sa stiti ca va citesc mereu, am mai mereu forumul deschis, noroc ca am maus d-ala fara fir si il ascund de teroristi in buzunar....noroc ca sunt inca fraieri hai ca am scris roman si nu am zis nimic va pup |
techilosule, da mana si hai sa fugim pe camp. mai, exact, dar exact asta mi se intampla si mie. am crezut ca nu stiu eu sa aleg orezul asta brun. am fiert la el de mi-au iesit ochii si tot naspa este. pana la urma nu i-am dat deloc. am folosit orez basmati bio de la auchan. fierbe imediat si e excelent la gust.
la fel ca si tine, pun quinoa si in fructe si legume, ca doar si copilu' meu trebuie vitaminizat si tinut pe linia de plutire sa nu-l zboare vantul.
mai, si cu urletele, in acelasi stadiu suntem si noi. e ceva nou si la maia. tipa, dar tipa de zici ca sigur i s-a intamplat ceva. am alergat ca arsa ieri, am crezut ca a cazut din patut....
mai nou, a inceput sa urle rau si la baie, plange, tipa de zici ca nu i-a placut niciodata la baita.
cred ca e o etapa...nu stiu ce sa zic. oricum....sunt niste schimbari....
maia mai nou isi suge buza, mesteca limba, isi roade degetele. ma tot gandesc ca ar cam fi cazul sa-i apara si ei dintisorii, ca ne apropiem de 9 luni si nu dam bine in poza . in plus, maia nu duce nimic, dar nimic la gura, nu roade nimic, asa ca degeaba are jucariile alea de dentitie...isi roade tot degetele. se vad pe giungiuta de jos niste puncte albe, probabil mugurasii, dar se vad de pe la 6 luni...
noru' negru e la clinceni, clar. te pup.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
madalina84 spune:
LA MULTI ANI SUEDE,sa fi sanatoasa si fericita,sa te bucuri de familia ta
MAMIDEANDREI ai pm cu filmuletele in picassa
DANA te ,sper ca Ana e mai bine
Gata ma bag la calcat