Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *152*
Raspunsuri - Pagina 13
selen80 spune:
yeeellou!!
ce face dovlecimea??
LA MULTI ANI LAURA!! SA FII SANATOASA SI FERICITA, SA TE BUCURI DE PUIUL TAU SCUMP CU GROPITA!
LA MULTI ANI EMY!! SA FII SANATOASA SI FERICITA, SA TE BUCURI DE DOVLECICA TA CU OCHI FRUMOSI!
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE IERI SI AZI!
Dana sper ca Anutza e mai bine si ca nu o deranjeaza bubitele
Alex sper s-o tineti tot asa, numai cu zile bune de acum...sa stii ca si eu cred ca merg cu blenderul la gradi, a mea cand simte o bucatica, oricat de mica, se stramba si o scoate din gura...uneori chiar isi face greata...
Cristina concediu placut, ce frumos ca mergeti cu Lulluby , o sa aiba dovleceii parteneri de joaca
Kawa, este minunat micul Mozart, isi vede asa serios de treaba acolo la pian La multe lunite pt ieri, a fost buna tarta?
Anomis, sa se bucure Dinutu de smecheria de bici
Irina, de unde gasesti tu retete pt Andreiu? mancarica aia merge si cu mazare "veche" oare?
Luci, te inteleg cu burtile si ale mele (da, sunt la plural, ca fac vreo 3 randuri cand ma aplec ) atarna rau de tot...n-ati vazut la plaja ce strategic am pus-o pe Ebru la poze, sa ascunda ce trebuie?
noi suntem consemnate in casa, ca se sapa in curte sa ne puna gaze...poate mai pe seara ies cu ea putin in brate..
va pup ca s-a trezit..
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 LA MULTI ANI SUEDE,sa fi sanatoasa si fericita,sa te bucuri de familia ta MAMIDEANDREI ai pm cu filmuletele in picassa DANA te ,sper ca Ana e mai bine Gata ma bag la calcat D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA IRINEL ANDREI POZE CU NOI o perioada din viata mea Rasplata a sosit |
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
kemsy spune:
Mada, o sa lucrezi full-time?
Alex, cu AC eu fac asa: dau drumul, tin pe bb in alta camera, iar dupa ce s-a racorit il tin in sufragerie.
Am un teama, aici nu se face vaccin antituberculoza, insa in Romania da. Sper sa nu ne intalnim cu nici un nene/tanti cu TBC
Pediatra zicea ca e eficient doar 30-40 % vaccinul.
, Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
suede spune:
Buna la toata lumea,
Va multumesc fetelor!!!
Alex,Nela,Iulika,Mada,Giani,Luto,Selen,Dana
Luto merci mult pentru dedicatie esti foarte draguta!Am dansat cu Mihnea...
Si vedeti ca daca nu-mi urati toate ma supar pe voi
Asa ca azi petrecere mare,va invit :
Tot ce va pofteste inima!
Va !
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui alex25 Am uitat sa va zic ca maine mergem la dr pentru sectionarea frenului lingual, am niste emotii de simt ca mor...sa ne tineti pumnii sa fim ok. |
Doamne ajuta sa fie totul bine, sa nu doara deloc si sa nu planga printesa!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
hepilica spune:
Suede, la multi ani !!!!!!!!!
Sa ma tai de pe lista, da ?
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
suede spune:
Alex am intrebat si eu doctora legat de aerul conditionat si ii dau si eu drumul in sufragerie si noi stam in dormitor.
Mihnea mi-a facut cadou un episod de febra,asa ca dimineata am mers la medic.S-ar parea ca este din cauza caldurii,a facut deshidratare.Noi stateam afara dimineata pana pe la 12-13 la umbra.Cica maxim pana la 10 trebuie stat afara si seara dupa ora 5.
Asa ca azi stam acasa ca diseara avem musafiri.
Nela bafta cu quinoa,poate gasesti!Sa-i vezi si pe Ana si pe Mihnea doi micuti Michelini .
Se pare ca s-a mai ingrasat de la vaccin,acum 9 zile 100 grame,cica e de bine,dar asta nu e de la cereale..Slava Domnului ca mananca bine legume si carne!Va pup,succes!
Poze noi
suede spune:
Gata Hepi s-a notat!!!
Merci mult!
Poze noi
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui suede Buna la toata lumea, Va multumesc fetelor!!! Alex,Nela,Iulika,Mada,Giani,Luto,Selen,Dana Luto merci mult pentru dedicatie esti foarte draguta!Am dansat cu Mihnea... Si vedeti ca daca nu-mi urati toate ma supar pe voi Asa ca azi petrecere mare,va invit : Tot ce va pofteste inima! Va ! Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
hai fie! te pupam si noi , sa fii sanatoasa, frumoasa si sa ai parte numai de impliniri alaturi de familie si toti cei dragi! la multi ani!
si sa felicitam si ceilalti sarbatori ai zilei, mai mari sau mai mici! sa ne traiti!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
suede spune:
LA MULTI ANI EMY GEAMANA MEA GEAMANA
SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI MULTA SANATATE!!!
Poze noi