Puiuti de Randunici 2008!! (421)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nico, la fel ma simt si eu, ametita si mi-e greata de mor... dar gravi nu sunt. Mama, ce rau imi e, imi vine sa vomit!

Luny, sanatate Mufarinului, hai ca baietii or sa se descurce, ia sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

David, Razvan, felicitari!!! Felicitari si mamicilor cu asa pui isteti si frumosi !

Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mimo:"Cred eu ca ei, copiii, nu vad maldarele de gunoaie si nu sunt deranjati nici de seminte nici de manele...si cred ca ei merita ca parintii lor, in lipsa fondurilor necesare unei vacante de 5 stele sa faca un compromis si sa ii duca la valuri, la briza, pe dig si la nisip".
Corect,doar ca merita si parintii sa se simta bine in mica vacanta, ca le-ajunge atata munca,iar ei vad maldarele de gunoaie,din pacate.
Alinutza,ai baiet iute la minte jos palaria..ici voua.
Luny,sanatate multa Mufarinului..off..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si Stefan are astazi Serbarea Literelor, dar nu au invitat si parintii... Fireste, el nu va avea FB pe linie, ca nu are cum. Insa daca va avea media B, ca in semestrul trecut, ma voi declara foarte fericita!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Randunici-pasarici, sa nu credeti ca m-am suparat pe voi, doar ca, nemaiavand cand sa citesc, mi-e greu sa ma bag ca musca :)
Noi suntem bine, ana e fara de bube, ma-sa slabeste, face tae-bo de min 3x/sapt, masaj idem (las zana o ora la birou la Omu, si merg la salonul din campus), petrec mult timp cu familia... dinastea..
urmatoarea tinta e intarcarea fetei, dar ea nu se lasa si pace! nu vrea nici alt lapte decat cateva lingurite (nicidecum biberon, cah!) si apa DELOC! deci pe caldurile astea, eu tre sa beau pt noi doua, basca sa inlocuiesc galoanele de apa pierdute la sala.

vacanta, din parti.

sper ca sunteti bine, sanatate tuturor!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

SoviCuscra
pt Ana ca a scapat de bube! cum merge Sash cu gradi? Ati scapat de bolesnite? Ce fel de masaj faci, ca ma bate si pe mine gandul.

Anca multa sanatate lui Matei, sper sa fie ceva pasager.

Ursuleata incearca totusi sa te odihnesti mai mult, ca nu o sa rezisti mult asa.
lui Albert pt sunculite, lasa ca si Luk asa grasunel era si acum are pana in 12 kg si mananca bine, nu mai cresc asa mult dupa sase luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Olga,multumim
Luny,sanatate Mufului,sa treaca repede..vezi ca zicea Naty ca circula o enteroviroza...off!

Nu stiu ce are Siluan ca de 3 nopti nu mai dorm,ziua va dati seama ca nu am cum si am niste nervi de...!beau la cafea,cola ca disperata si asa mai imi revin..Doamne!
Asa ca,Ursulico,te inteleg
Ce baiat destept aisi ce grasunel,al meu e la categoria musca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Daca vreti un tip de masaj, eu va recomand din toata inima reflexoterapia! Face minuni, sa stiti. In scop terapeutic se face o serie de 10-12 sedinte, si pe cuvant daca nu te simit alt om dupa aia!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Vaaai si eu vreau sa merg la masaj ca nu mai pot de spate.Am zis sa vedem luni cum vor fi analizele lui Siluan si apoi tb neaparat sa merg sa imi indrept spatele.
Va zic sincer ca mi-e tare teama de analize,de fapt de rezultate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Simo multa sanatate lui Siluan, ne rugam sa iasa bine toate analizele sa va linistiti si voi.

Mergi la inceput