Puiuti de Randunici 2008!! (421)
Raspunsuri - Pagina 13
ursuleata spune:
Anca, sanatate Mufului.
de ce e soacra out? ce a facut?
edit: olga, vlad avea pre mult lichid parca, si nu mai stiu ce, stai linistita, ca se absorb
Nicoleta spune:
Eeee, Olga, tineretile s-au dus, uite unde am ajuns cu toate, sa avem pitici multi si tepeni!
Pe mine nu ma lasau ai mei pe nicaieri, o data fiindca nu aveau cu ce (desi stiti, nu trebuie prea multe...), a doua oara ca ma pazeau, fiind "mostenitoare" (prima nascuta, in capul careia se sparg toate frustrarile, toate pretentiile...). Nu au vrut sa ma lase la mare cu Adrian nici dupa ce i-am anuntat ca peste un an ne vom casatori. Au zis ca ce atata mare... ne vom duce dupa nunta ...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
luny spune:
parca e cum a patit Iulia de Naty, mi-a facut acum si o kk apoasa si galbena.. ii fac ceai de menta..
ariela sunt sigura ca nu s-a suparat nimeni, doar ne-am spus parerea fiecare
ce m-am distrat cu andrei cum pronunta, sic e frumos e in curte la voi, vreau si eu acolo:))
are si Muf asa: mami Anca zice clar, tati 'Itzu', maia 'Ichi'(Vicky), taia Andy zice clar, mamaia 'Milana' (Mioara), tataia 'Pichica'(Petrica)
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
oare pot sa amestec menta cu catina/macese ceva, sa-i mai schimb gustul?..
luny spune:
wau!! cat de bine se descurca Vlad cu puzzleul ala!!si ce pletos e!.. al meu nu mai e interesat de puzzle de o perioada incoa..
felicitari Razvi,bravo Rebeee!!
Olgutzika spune:
Luny, asta ce-o mai fi!?!? Febra si atat? Se descurca ei barbatii, ai sa vezi ! Tinem pumnii!!!
Ursulica, mai am cinci saptamani si o zi pana la morfo de trimestrul II. Stau cu cuiul pana atunci...
Nico, am avut noroc, tata a fost un zbir oribil! Pe langa faptul ca sunt ultima nascuta ( si s-a mai "consumat" din nebunia lui pana la mine ), am avut un noroc imens cu baschetul, ca puteam sa plec de acasa si el sa nu ma controleze. Cum tata era faimos cu dementa lui, toata lumea ( antrenor, colege ) ma acoperea. Tata a aflat de Radu cu o luna inainte sa ne casatorim, cand eu eram gravida in 16s, la 29 de ani, si dupa ce noi locuiam impreuna de 6 ani de zile. Nu ma intreba cum ne-am fofilat de el, am profitat de boala lui foarte mult, altfel...eram la maicute de mult. Ne-a chinuit vietile tuturor in ultimul hal, acum a ramas doar mama pe care sa o chinuie, si nici halul in care l-a adus boala nu ma induioseaza ( ieri o ruga pe mama sa ii spuna sincer daca ea e sora lui, e din ce in ce mai rau! ). Hai ca de la amintiri placute ajung in fundul putului, ala plin de cosmaruri, si nu vreau
Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ursuleata Anca, sanatate Mufului. de ce e soacra out? ce a facut? edit: olga, vlad avea pre mult lichid parca, si nu mai stiu ce, stai linistita, ca se absorb |
ptr ca o doare-n basca de tot.. e f comoda si a facut niste faze f urate, a vorbit si aiurea si s-a suparat si Liviu.. el i-a spus ca daca e asa greu sa stea cu Muf, mai bine sa-si vada de 'batranetile ei'.. de urcat in autobuze si mers la Ikea sa se plimbe, poate... si sunt multe altele.. eu sa n-o mai vad!
luny spune:
Olgu, a facut si kk moale..
Olgutzika spune:
Luny, da, am citit dupa ce am trimis mesajul. Smecta..regim...ce sa faci!?! Pierderea soacrei, nu a voastra! Sa fie sanatoasa la Ikea...
Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Nicoleta spune:
Olga, trecutul e trecut, si eu am multe lucruri ingropate (se pare ca nu destul de adanc...).
Luny, sanatate Mufarinului.
Mai, am o stare de ameteala si de oboseala... Unde e Gecko sa rada de mine ca-s II si nu stiu? (nu, nu sunt)
Abia astept sa aflu rezultatele de la analizele alea...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!